Medcezir

Bakancslistához adom
török drámasorozat, 100 perc, 2013

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
kripnerrozsa 2018 okt. 20. - 14:50:24
Szuper sorozat lett!. :) Köszönet, ezért az élményért . és szívből gratulálok mind a szinészeknek, mind a rendezőknek, mind azoknak akik áldozatos munkát fektettek bele, hogy ez a sorozat létre jöjjön.
Minden percét élveztem a sorozatnak. Van benne humor, romantika, dráma. Én már kétszer néztem végig a sorozatot, de másodjára is ugyan úgy élveztem, mintha először láttam volna. Biztosan, hogy megfogom többször is nézni, mert ez az a sorozat, amit nem lehet megunni! :)
Még egyszer gratulálok akik az élményért dolgoztak :)
Károlyné Dr. Hajdók 2017 aug. 29. - 00:02:17
Hálásak lehetünk mert nagyon jó sorozatok vannak.Nem egyszerû a fordítás és ezért türelemmel kell várnunk.Hiszen szabadidejükbõl, magáméletükbõl vesznek el,hogy mi szóorakozhassunk.Nagyon köszönöm a munkájukat.TV csak ismétlések vannak és töménytelen reklám.2017 jan.01. óta nem nézek TV.NET-en megtalálható ami érdekel!
malvinkicska 2017 máj. 10. - 16:23:17
Látom eltelt két év most elkezdték fordítani, 3 bölüm van, nem kis munka egy ilyet lefordítani az biztos hálásak lehetünk azoknak akik teszik mivel a tv-be csaka sok ismétlés megy, meg azok a török sorozatok szinte amit fordítanak. azokat is szabdalják orrba szájba a sok reklám az van.
1/10
Henrieta 2015 jan. 19. - 13:15:47 1/10
Szép napot kívánok mindenkinek,
Szeretném megkérdezni, hogy valóban igaz-e az, hogy vetítésre kerul a MEDCEZÍR torok sorozat? Nagyon érdekelne,hogy milyen idon belul kezdothet és valóban az RTL klub csatornáján fog vetítésre kerulni? Kérném szépen , ha mielobb választ kuldenének, mert már nagyon várom, ugyanis a torok nyev változatát nézten de sajnos torokil nem értek és ezért várom a magyar változatát.
Koszonom szépen a mielobbi választ.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu