Meghalsz Johnny!

Bakancslistához adom
Johnny Was
angol akciófilm, 93 perc, 2006

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A bűnös múltja elől Írországból Londonba menekül Johnny Doyle. Brixtonban, a város legzűrösebb, nyugat-indiai bevándorlók által lakott negyedében rejtőzik el. Hamarosan társat is kap az egykori bajtársa és mentora személyében. A börtönből szökött Flynn feltett szándéka, hogy bombák robbantásával aláássa az észak-ír békefolyamatot. A búvóhelyük nem valami biztonságos, a házban ugyanis egy reggae-kalózrádió működik, és egy a Nyugat-Indiákról származó kábítószer-kereskedő is lakik. Flynn helyrehozhatatlan hibát követ el, amikor beleszeret Ritába, a drogkereskedő Julius barátnőjébe.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Rahar 2012 máj. 25. - 00:27:05 6/10
Egyszer jó volt megnézni, de többször nem akarom. Az alaptörténet nem keltette fel az érdeklõdésemet, a cselekményvezetés már egy kicsit jobb, két olyan fordulat is volt amire nem számítottam. A színészek egy része jó, de néhány mellékszereplõ hiteltelen, a probléma az, hogy szerintem ez egy B kategóriás alkotás. Erõs közepes film, de semmi több.
10/10
Kendy 2011 szept. 28. - 23:30:24 10/10
Most néztem meg a filmet!

Nekem nagyon tetszett a film!
:)
Klassz volt!

Vinnie Jiones zorall mint mindig!
Lennox Lewis meg nagyon tetszett mint Rastafari King.
Hatalmas fazon!

Mindig is csíptem az IRA-s filmeket de ez jócskán kilóg a sorból!
Nem szokványos story.

A zene az nagyon bejött nekem.
Pedig nem is csípem a reggae-t.
7/10
King Diamond 2009 ápr. 13. - 22:55:15 7/10
A film magyar címe Meghalsz Johnny!, és nem Johnny a múlté. Nemrég adták ki DVD-n, most vettem ki a kölcsönzõbõl. Nem volt rossz, bár lehetett volna kicsit pörgõsebb is. A szereposztás elég jó, Vinnie Jones, Benton doktor, a volt nehézsúlyú boxoló Lennox Lewis, valamint Patrick Bergin...habár a fekete csaj sem semmi. A végére nem nagyon számítottam, kicsit meglepett, nem szokványos.
7/10