Meglepetés Párizsban

Bakancslistához adom
We'll Never Have Paris
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 95 perc, 2014

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Quinn már több esztendeje odaadó kapcsolatban él Devonnal. A férfi alig várja már, hogy összeházasodjanak, amikor az egyik gyönyörű, szőke munkatársa szerelmet vall neki. Ennek hatására Quinn átgondolja a tervezett házasságot, és végül úgy dönt, hogy szakít Devonnal. Miután eltölt egy rövid időt a szőke hölggyel, hamarosan ráébred, hogy élete legnagyobb hibáját, amikor Devont ejtette. Útnak indul Párizsba, ahova egyetlen szerelme költözött, hogy visszanyerje kegyeit.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Cisco 2016 aug. 01. - 06:51:22 Előzmény stupek2
Éppen olyan idétlen fazont játszik Simon Helberg, ugyanazokkal a gesztusokkal, mint az Agymenõkben Wolowitzként és a magyar hangja is ugyanaz, ami szerintem passzol hozzá. A különbség csak annyi, hogy amíg az Agymenõk bármelyik részét bármennyiszer képes lennék megnézni, addig ebbõl a filmbõl kb. 20' is elég volt.
3/10
stupek2 2015 dec. 04. - 10:13:41 3/10
Egy fiatal erõlködése nõzés irányban. Nagyon görcsösen beszél, elég gagyi történet, rossz magyarhang, de lehet, hogy maga a szereplõ is így beszél. Kínlódás volt néznem ezt a filmet.