Megszállott rajongás

Bakancslistához adom
Deadly Assistant
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 90 perc, 2019

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Lauren a szülei által alapított, frissen felújított wellness központ megnyitó ünnepségére készül. A megnyitóra a New Yorkban élő, három éve nem látott testvére, Amanda is hazalátogat. Amanda megismerkedik Lauren fiának, Charlie-nak barátnőjével, Mayával is, aki a központban is aktívan segédkezik. Lauren a megnyitó előtt néhány nappal, az egyik vacsora alkalmával felkéri Amandát, legyen az üzlettársa, dolgozzanak együtt a családi vállalkozásban. Férjének, Iannek kevéssé tetszik az ötlet, mivel nem ápol túl jó kapcsolatot a sógornőjével, mert az egyszer azzal vádolta meg, hogy megcsalta a feleségét. Mielőtt azonban Amanda bármit is felelhetne az ajánlatra, Lauren a megnyitón rosszul lesz és meg is hal. Amanda nyomozásba fog, mert érthetetlen számára, hogy az egészségtudatos testvére, hogy halhatott meg hirtelen szívmegállás miatt.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
Midnight67 ápr. 12. 17:45:57
A tartalom-író kicsit túlbuzgó volt..:) Olyan hosszú az ismertető, hogy a filmtől is elment a kedvem.:(
Holly19. 2020 okt. 31. - 22:00:12
Hm.....miután elolvastam a leírást, már meg sem nézem. Milyen már, hogy egy kriminél az elején elmondják ki a gyilkos? Fura ez, néha szinte semmit sem írnak egy filmről, most meg.......Hát ennyi, megyek másik csatornára :)
olahmiki1959 2020 okt. 31. - 18:11:31
Köszönöm a tartalom leírását, minden fordulattal, szereplővel, csattanóval, úgyhogy a filmet már nem is kell megnéznem, a rá szánt időt valami hasznosabb dologgal fogom eltölteni - mondjuk, egy másik film megtekintésével...:)
2/10
etikett1 2020 okt. 31. - 09:00:24 2/10
Mekkora zseninek kell lenni, hogy az egész filmet elmeséli a tartalom leírásnál,gyilkost is felfedve.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu