Megtörve

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott török filmsorozat, I / 49. rész, 0 perc

Értékelés:

64 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Miután letelik a 48 óra Kadir elmegy a megadott helyre, hogy végezzen Canzisszal. Közben Canzis azt próbálja elhitetni Kadirral, hogy Szelim az, akit keres, abban reménykedve, hogy végeznek egymással. Az utolsó pillanatban azonban Zeynep eléri Canzist, és elárulja neki, hogy Kadir a halottnak hitt fia, Yusuf.

A műsor ismertetése: 1. A gyönyörű Zeynep rádöbben, hogy férje, Galip megcsalja. Galip megfenyegeti a nőt, ha be meri adni a válókeresetet, soha nem fogja látni a lányát. Ráadásul az országot is el kell hagyniuk, Galip ugyanis hatalmas adósságot halmozott fel. Kadir, a népszerű nyomozó mindenben segít frissen szabadult barátjának, Keremnek, akit apja miatt csuktak le. Cemre, az egyik legbefolyásosabb isztambuli család lánya abban reménykedik, hogy hamarosan Demir felesége lesz. 2. Zeynep megdöbben, amikor férje, Galip 10 millió eurós tartozását tőle követeli egy alvilági banda. Veli, a főnök elviszi magával Zeynep kislányát biztosítéknak, és arra kényszeríti Zeynepet, hogy törjön be a bank széfjébe, ahol dolgozik. Kadir az egyik meccsen öngyilkos merénylőkre figyel fel, ám csak az egyiket tudja megállítani, és ez a családja életébe kerül. Kerem hiába kér segítséget Kadirtól, ezért elvállal egy kétes rablást, ahol véletlenül leszúrja a gyönyörű Cemrét.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Kadir Adali
Zeynep Tunç
Veli Cevher
Belma Gür
Demir Alkan

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
ummogo 2019 szept. 11. - 20:56:49 Előzmény Elhaym
Egyet értek, teljesen.
7/10
Nores 2019 szept. 11. - 13:02:51 7/10
Ha jól látom, akkor szeptember 20.-án a 74. résszel lesz vége.
1/10
Elhaym 2019 szept. 10. - 10:06:23 1/10 Előzmény meggy100
Neked eddig mely sorozatok tetszettek?

Sokszor nagyon hosszúakat vesznek, vagy csöpögőset, vagy olyat, ami a kegyetlenségen kívül nem szól másról. Több olyan sorozat kéne magyarul, ami rövid, ami jól kidolgozott történettel rendelkezik. Ha megrázó, akkor legyen elgondolkodtató, ne idegesítő és bugyuta. A sokkoló pillanatok között meg legyenek azért szép, boldog, vidám jelenetek is. Plusz szeretem, ha valami fontos, jó dologra is felhívja a figyelmet.

A megtörvét azért sem szeretem, mert szinte csak kegyetlenség, kavarás van benne.
1/10
Elhaym 2019 szept. 10. - 09:48:22 1/10 Előzmény ummogo
Anya azért kivétel. Itt csak feldolgoztak egy több díjat nyert japán sorozatot a koreaiakkal együtt. A japán is pont így indult. A kukazsákos jelenetet is onnan vették át. Emiatt én az Anya történetét nem tekintem töröknek, nem ők találták ki. És mivel én elsősorban ázsiai sorozat kedvelő vagyok, emiatt is tetszik. Végre egy drágább, komolyabb, romantika mentes sorozatot is megvettek. Főleg arról szól, hogy milyen különböző tud lenni az anyai szeretet. Az első pár részben 5 anya is szerepelt.

Ezeket láttad? Bosszú, Piszkos pénz, Fatmagül, Felhő lehetnék. Nekem ezek jöttek be még, plusz a Sebzett szív.

Megvenni meg ezeket lenne jó még. Tégla, Rólunk szól. Mindkettő amerikai adaptáció. Ne engedd el a kezem. Ez koreai adaptáció.

9/10
meggy100 2019 szept. 10. - 08:43:16 9/10 Előzmény ummogo
Vannak nagyon jó török sorozatok....sőt vicces, vigjátékos sorozatokat is többet készitenek a törökök csak nálnuk a tévéadók vesznek ilyen drámai, kemény török sorozatokat.....pl : korai madár is egy jó vigjáték sorozat török....pl: miért nem veszik meg ezt mondjuk???......amugy sajnos nekünk a rosszabb török sorztokat vszik meg a tévéadók, gondolom ezek jóval olcsóbbak mint a sikeresek....gondolják a magaroknak ez is jó......sporolnak rajtunk....a környező országok bezzeg a jobbnál jobb török sorozatokat veszik meg.....nem sajnálják rá a pénzt. nem ugy mint nálunk sajnos
ummogo 2019 szept. 07. - 23:34:59 Előzmény meggy100
Szia, az első részt megnéztük, és megbeszéltük, hogy köszi ennyi. Borzalmas hogy a törököknek mániájuk a gyerekeket elrabolni, szerencsétlenné stb.stb. tenni. Az hiszem a három sorozatot megnézzük és végeztünk a török sorozatokkal. A Megtörve kész Shakespeare regény, tele ahresszivótással, üvöltéssel, lövöldözéssel, halállal, A sebzett szív még aránylag elmegy, az Elif pedig bárgyú, tehetetlen embereket, és egy mániákus női bosszú állót szerepeltet. Na szóval inkább természet filmeket, krimit, és talán romantikus filmeket fogok nézni.
10/10
Pink Pearl 2019 szept. 02. - 20:19:14 10/10
Mi a fene! Áttették a sorit 14:45-re? :D Én ezt nem is tudtam. :D

Ha valaki esetleg szintén nem tudta és lemaradt a mai (tehát 2019. szept. 2-án leadott) 60. részről, az itt megnézheti. :)

Katt a linkre:

https://videa.hu/videok/film-animacio/megtorve-60.resz-pKIVrUPRUskW8j3S
mihenike 2019 szept. 01. - 22:14:26 Előzmény Magenta99
Meral egyszer ránézett és azt mondta, hogy te mostantól Türkàn vagy... vagy valami ilyesmi... értelmetlen...
Ki nem állhatom Meralt, Cemre meg miért ilyen kedves vele?!? örület....
mihenike 2019 aug. 31. - 23:20:07
Sziasztok! beértem az RtlKlubbot, és, amilyen lassan indult be (számomra) annyira megvàltozott a véleményem az egész sorozatról! valami fantasztikus!!!! örülök, hogy el kezdtem nézni!!!!!
Imádom Canzis és Kadír jeleneteit!!!!
és Veli micsoda jellemváltozáson megy keresztül... és ahogy a forgatókönyvíró „letaszította“ a fögonosz „trónjáról“... zseniális!!!!
De vajon Kadír, hogy fog reagálni, ha kiderül, hogy Zeynep jó ideje tudja, hogy Canzis az apja?!? illetve, hogy az anyukája is eltitkolta elötte az igazságot...
juuuuj nagyon tetszik :D
Magenta99 2019 aug. 31. - 13:38:15
Valamiről lemaradtam?
Miért hívja Meral Cemrét Türkánnak?
10/10
Pink Pearl 2019 aug. 30. - 03:31:54 10/10 Előzmény meggy100
Meggy100!

Ha így tetszik Neked is az "Anya"? Akkor,hogyhogy nem írsz abba a topikba is? :)

Nekem első perctől nagyon tetszik. :)
9/10
meggy100 2019 aug. 29. - 15:19:44 9/10 Előzmény ummogo
szivesen...majd írd meg, hogy elkezdted e nézni az anyát és, hogy tetszik e !!!
ummogo 2019 aug. 28. - 21:34:23 Előzmény meggy100
Köszönöm, meg látom!!!!
9/10
meggy100 2019 aug. 28. - 09:59:16 9/10 Előzmény ummogo
Nem sokára vée lesz a Megtörvének pár héten belül...és azután lehet nézni az Anyát :) Az eddig kimaradt részeket meg netren vissza lehet nézni !!
ummogo 2019 aug. 23. - 15:22:02 Előzmény meggy100
Köszönöm, de így döntöttünk, talán majd ha ismétlik, mert biztosan fogják más csatornán.
9/10
meggy100 2019 aug. 23. - 13:23:35 9/10 Előzmény ummogo
Pedig az anyát érdemes nézni nagyon jó sorozat!! Az elif sehol nincs mellette !!
ummogo 2019 aug. 19. - 13:37:56 Előzmény Elhaym
Nem vitt rá a lélek hogy az Anya-t elkezdjük nézni, két dolog miatt -az első részt megnéztük- nem szeretem ill. szeretjük azt a szinésznőt, aki a tanárnőt alakítja, és nagyon megvisel ha egy gyermek szenved, főleg a ha szüleje bántja. Tudom változik a film, de annyi agresszivitás van a török filmekben, hogy most nagyon elegünk van. Nem is értem, miért jó a törököknek, hogy sokan a sorozataik miatt itélik meg a népüket. Azt a szegény Elifet is már ezerszer elrabolták, fel akarták gyújtani stb.stb, lehet hogy majd egyszer megnézzük, de ha most végig nézzük azokat a sorozatokat, amelyeket nézünk egy db-ig nem szeretnék török sorozatot nézni, az biztos. Épp beszélgettünk, hogy a koreai sorozatok látványosak, jó ott is vannak blőd és hihetetlen történetek, de valahogy mégis hitelesebbek, mint török sorozatok történetei. Cselédből vállalat igazgató lesz, az örökké üzletelő emberek butaságokat csinálnak, és persze az a sok rész amikor csak nézik egymást, és nem szólalnak meg, vagy a sok titokzatosság ezért, vagy azért nem mondják el a másiknak, na egyszóval sok bennük az élettel teljesen ellentétes viselkedés, cselekedet.
1/10
Elhaym 2019 aug. 18. - 15:40:08 1/10 Előzmény ummogo
Az Anya azért kivétel, mert az mégis egy több díjat nyert japán történet feldolgozása.
de valóban sok török történet lapossá válik, nagyon kevés kivétel van, ami nem. Piszkos pénz, Bosszú, Sebzett szív, Fatmagül.
ummogo 2019 aug. 14. - 09:47:48
Úgy látszik szállító szalagon készítették a törökök a sorozatokat, mert egyre unalmasabbak, esemény szegények. Nagyot csalódtam a főszereplő megformálásában is, egy rendőrtiszt, akit beállítanak macsónak, agresszívnak, ugyan akkor sír egy-egy számára megható pillanatban, ugyan már. Aki agresszív tipus, az általában nem ilyen érzékeny, amúgy is elég furcsák ezek a török palik, ölnek, verekednek, és sírnak. A sok lassított felvétel, nézik egymást másodpercekig és várják hogy vmelyik megszólaljon, ez már nem hatás vadászat. A másik ami nagyon bosszantó, nem ismerik a zsebkendő semmilyen formáját, mindig a kezükkel törülköznek, akár a könnyeiket, akár mást, ja és bemegy vhova, nem köszönnek. Furcsa népség! Azt hiszem e lesz az utolsó török sorozat amit megnézünk, alig várjuk hogy az Elifnek vége legyen, egyre rosszabb, unalmasabb, tele élettel ellentétes helyzetekkel. Az Anya-ba belenéztünk, hááát azt hiszem egy rész elegendő volt abból is.
Összes hozzászólás