Melléfogás

Bakancslistához adom
Wrong Turn at Tahoe
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai krimi, 87 perc, 2009

Értékelés:

37 szavazatból
Szerinted?

Egy kisstílű bűnözővezér meggyilkol egy kábítószer-terjesztőt. Nem is sejti, milyen veszélyt jelent ez rá nézve. A drogdíler ugyanis az ország legnagyobb gengszterfőnökének dolgozott. Nino pedig nem az az ember, aki válasz nélkül hagyja, ha valaki belerondít az üzletébe.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
seberla 2019 márc. 11. - 13:38:09
egyikért sem kár
cellasto 2014 júl. 13. - 09:19:35
láttam már ennél rosszabb filmet is :)
mivel tegnap este épp nem volt más a tv-ben,megnéztem,egyszer elment :)
a vincentet alakító színészt amúgy sem láttam jó régen egy filmben sem
olahmiki1959 2014 júl. 13. - 07:28:26
Azt "marhára csípem" az amerikai filmekben, - természetesen ezt nagyon idézõjelben mondtam, mielõtt valaki félreértené, - amikor félprimitív, izomagyú bunkók, pénzbehajtó verõemberek lépten-nyomon filozófiai fejtegetésbe, egyetemi tanulmánynak megfelelõ szintû, világmegváltó gondolatokba kezdenek, miközben éppen agyonverni mennek valakit, vagy bibliai példabeszédeket idéznek a többi alvilági bunkó gengszter, meg narkóárus számára, miközben egy szitává lõtt, vérben úszó hulla fekszik a lábuk elõtt!
Ebbõl is látszik, hogy a rendezõnek fogalma sincs errõl az egész közegrõl, életében nem hallott még bûnözõ feketéket meg latin-amerikaiakat egymás között beszélni, azoknak kb. 150 szóból álló szókincsük van, - megtámogatva egy nagyjából 80-as IQ-val, - és akkor még sokat is mondtam.

Ennek a filmnek is jó volt az alapötlete, és a végére tulajdonképpen ezt is sikerült eltolni.
Tibag05 2014 márc. 02. - 16:00:05 Előzmény stalone
"Egy kisstílû bûnözõvezér meggyilkol egy kábítószer-terjesztõt."
HELYES!!!!!!! ennél már csak az lenne szebb, ha a világ összes bûnözõ csûrhéje EGYMÁST KEZDENÉ KIIRTANI MÓDSZERESEN!!!!!
1/10
stalone 2014 febr. 08. - 08:42:17 1/10
Egy ostoba , bugyuta , logikátlan történet két alvilági nagyfiú véres leszámolósdijáról.A film jól indul, majd lassan átfordul gagyi öldöklésbe. Valóban a 80-as évek B-kategóriás pif-puf filmjeit idézi meg. Ahogy a címe is utal rá : a megnézése is " Melléfogás " .GAGYI STORY!!!!

SPOILER ****** SPOILER ****** SPOILER


Full gagyi eleme a filmnek, hogy még egy nyamvadt testõr sem vigyázott az egyik fõszereplõ feleségére, bezzeg a másik nagy fiú háza tele volt " biztonsági személyzettel ". A másik, hogy miért kellett az elején megölni szerencsétlen dealert . GAGYI STORY!!!!
frenchbullie 2013 okt. 20. - 08:50:05
Üdv! Mivel Cuba Gooding és Harvey Keitel nevét láttam a fõszereplõk között, gondoltam, hogy ez egy jó film lesz. De tévedtem, mert nem jó. Helyesebben, nekem nem tetszett. Nem bírtam azonosulni a kisstílû meg nem kisstílû rosszfiúk problémáival. Néha pedig olyan érzésem volt, mintha egy Tarantino filmet látnék, igaz, egy olyan Tarantino filmet, ahol Tarantino nem jutott megfelelõ mennyiségû mûvérhez.
8/10
Roti1 2011 dec. 02. - 13:45:51 8/10
honnan lehetne megszerezni mert a hbo-s vetítés óta nem találom sehol?
Ford Mustang 2011 okt. 29. - 12:59:50 Előzmény Red John
Egyetértek, jó kis múvi.
9/10
Red John 2011 szept. 29. - 22:44:47 9/10 Előzmény Roti1
nekem is nagyon tetszett a film. Jó durva.

***spoiler***
egyetértek Veled, a vége,az akciójelenet logikátlan és nem is tetszett. Addig jó a film.
A legvége is tetszett, szerintem a vége logikus, épp arról szólt elõtte a skorpió és a béka meséje,mindketten meghalnak.
8/10
Roti1 2011 aug. 13. - 11:01:11 8/10
Tegnap éjjel kapcsolgattam a tv-t és ment az HBO-n ez a film... eredetileg rajta elalvó szándékkal nyomtam be de egyszerûen annyira briliáns alkotás kezdett belõle kibontakozni és mikor bejött a képbe Vincent karaktere már kurvára lekötött úgyhogy alvás kifújt.... na de most: összegészében az volt a benyomásom ezzel a filmmel kapcsolatban, mint a Törvénytisztelõ polgárral.

***SPOILER***
Annyira faszán felvázolják, hogy már már kezdek filózni, hgoy a kedvenc filmjeim közt foglalhat helyet majd a felénél átmegy a 90-es évek B kategóriás akciófilmjeinek szintjére.... Ez pl. odáig számomra a világ egyik legjobb filmje amég meg nem ölik Vincent feleségét... utána az egyszemélyes hadjárat, meg az a logikátlan lépés Joshuától, hogy lelövi a fõnököt egy gyerekkori sérelem miatt miután egy életen át hûen szolgálta.... nagy baromság lett belõle. A Törvénytisztelõ polgárnál ott éreztem ezt a határvonalat mikor nyakon szúrja a cellatársát. Addig lenyûgözõ alkotás utána meg egymagában kinyírja a fél világot a sittrõl. Ugyanmár. Nem értem ha egy filmet félig megcsinálnak eszement kurva jól utána, hogy tudják így elbaszni.
/SPOILER

10/8
kowalsky 2011 ápr. 11. - 02:56:47
nagy melléfogás ez az elnagyolt,összetákolt történet
ahol szeretet,becsület, hatalom, etc.
zászlaja alatt végig-gyikolják a filmet
ezek-azok meg amazok..
elnélyülni nincs idõ, nincs miben
és nem is érdemes


SPOILER
mindezt egy narkós üres fecsegése miatt
SPOILER vége
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu