Mélymagyar

Értékelés:

149 szavazatból
Szerinted?

Egy műsor, ahol megengedheti magának a gondolkodás luxusát. Műsorvezető: Bayer Zsolt

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Warthog82 2019 márc. 16. - 19:49:32 1/10
Ez a műsor,ha nem a közpénzünkből,hanem piaci alapon működne,már rég nem lenne műsoron.Színvonal kb.Frakk és a macskák.
Vezér Koppány 2018 okt. 04. - 00:00:28
Érdekes téma: Klíma változás vagy Klíma változtatás.
Napi téma a környezet szennyezés csökkentése.Véleményem szerint szándékos tevékenységről van szó
a sztratoszférában.Az a rengeteg kiszuperált repülőgép még az utálatos XX. század közepéről égeti az oxigén rétegünket, nehogy jól érezzük magunkat.Azok a végeláthatatlan csíkok az égbolton valamit tartalmazhatnak.Egyrészt az oxigénnel vegyülve vízpára tehát felhő keletkezik magával hordozva az egészségre és növényzet pusztítására szolgáló alumínium mikrószemcséket.Ausztria égboltján nem látható egyetlen ilyen gép sem ,mivel nem tartoznak katonai szövetséghez.Keszthely-Zalacsány légvonalon a hét majdnem minden napján 24 órában folyik az esőcsinálás amikor úgy gondolják. 15-20 éves tapasztalat szerint talán most egyetlen egy polgári járat sem közlekedik.Úgy hogy nem légi folyosó.Többek véleménye szerint vegyi analízisnek kellene alávetni ezeket a rendelésre érkező csapadék mennyiséget. Mindenesetre egy frissen épült családi ház fehér falán irigylésre nem méltó fekete szín jelenik meg. Sokszor küldenek be napnyugtakor szép bíbor sárga felhőket az aljukon koromfekete tartalommal,hogy milyen szép.Egy ilyen vizsgálat rengeteg pénzbe kerülne és speciális
mikroszkóp és távcső is kellene.Ezek az anyagok nem a négyszer két ikerturbinás hajtóműből kerülnek
a légtérbe.Mindenesetre több oxigént égetnek el egy nap alatt mint az ideiglenesen itt tartózkodó Sz.hadsereg gépei egy hetes hadgyakorlatán abban az időben. Milyen furcsa volt ,hogy csak egy fél méter kosszú kondenzcsík volt mögöttük látható ami folyamatosan eltűnt.Ezek a csodamasinák is tudnak ám olyat miután megszabadultak a 30000 kg létől amit állítólag az üzemanyag csökkenés
a gép mozgására való hatásait szolgálná.
Csak azt nem értem,hogy miért nem jönnek rá a tudósok,hogy nem a nagy ipari kibocsátás a fő okozó.
Egyszerű a kérdés: csak meg kell figyelni türelmesen ,hogy hogyan keletkezik és hogyan közeledik a felhő!!!!!
Urquidez 2017 aug. 13. - 22:02:28
Inkább mélytorok bayer-orbánt...
1/10
Oh jajj 2017 aug. 13. - 09:41:16 1/10
Bayer és a gondolkodás? Gerince sincs, nemhogy agya... :D
10/10
sanderson 2016 jún. 12. - 09:53:21 10/10
https://www.youtube.com/watch?v=RvWRhU8j0bg
Ez egy érdekes beszélgetés, amit érdemes végignézni.
10/10
sanderson 2016 máj. 04. - 18:03:44 10/10
https://www.youtube.com/watch?v=FzujX0UPzj4
Hallottatok már a no go zónákról?
Eszembe jutott egy hozzászólás, amiben a fórumozó keserûen megállapítja, hogy a kultúrájukra nagyon büszke elegáns angolok, saját maguknak köszönhetõen mára olyan helyzetbe kerültek, hogy az országuknak vége. Viszont, ha szembenézünk a valósággal, akkor láthatjuk, hogy egész Európa bajban van. Nincs már idõ, nem dughatjuk homokba a fejünket. Itt az ideje végiggondolni az egészet, és levonni az egyértelmû következtetést.
vadimari 2011 jan. 12. - 18:29:00
Bogár László mindig "jókat mond". Amit pl. ebben a mûsorban, az felér egy alapszemináriummal.
salug 2010 dec. 19. - 00:43:04
Mai téma a berceli szánkóbaleset.
Ki lehet egyáltalán deríteni, hogy ki vezette a terepjárót?
Lehet, hogy itt is az ittas, vagy egyéb szer hatása alatt álló vezetõ helyett más vállalja be?

Csak a gyerekek látták a balesetet, és vajon hitelt adnak-e a gyerekek szavának, hogy nem nõ volt a sofõr.

6 évesen nekem is volt súlyos autóbalesetem, átérzem a gyerekek és a szülõk helyzetét is. :(
Futó Andrea 2010 szept. 26. - 19:12:15
Miért, van olyan is, hogy nem õ van? :-)
offtopic
vacsati 2009 máj. 26. - 16:21:50 Előzmény Heathcliff
Lehet, hogy offolok ezért bocsesz, de sztem a Jobbik szarik a gombákra, a magyar nem tarka és fizetett hülyék ezután is fognak válaszolni a megbízóik szerint cáfolandó írásokra...
10/10
tiborz007 2009 febr. 15. - 21:05:30 10/10
Azzal is egyetétek amit a Bayer és a Széles mondott a sajtótüntetésen.Persze a véleményem mellett.
10/10
tiborz007 2009 febr. 08. - 19:22:00 10/10
nana
offtopic
Heathcliff 2009 febr. 08. - 18:51:39
Ó. Hát ez megható.
10/10
tiborz007 2009 febr. 08. - 18:46:04 10/10
T. Heathcliff csak most olvastam a hozzászólásokat és minden soroddal egyetértek.
Heathcliff 2008 nov. 08. - 00:18:06 Előzmény Obránszky Ármin
Kedves Ármin, bocsáss meg, hogy idáig válasz nélkül hagytalak. Már többször nekikezdtem, hogy elolvassalak, de mindig visszarettentett az írás hossza, mindig volt valami fontosabb (most is volna egyéb, de már nem húzom tovább a választ). Nos: nagyon megható volt a tarkamagyar szervezõjének levele. Hosszabban nem kommentálnám, mert mit mondjak: igazából elegem van a témából, inkább kimaradok belõle. Ez kb. olyan probléma, mintha alakulna két párt: az egyik szerint a gombák táplálóak, a másik szerint mérgezõek. És felvonulásokat szerveznének, tüntetnének, interpellációkat tartanának a parlamentben, hogy így és úgy, iktassák törvénybe, hogy a gombák mérgezõek/egészségesek. Hevességükben betörnék egymás fejét, a sajtót elárasztanák a maguk igazát tudományos kutatások eredményeivel alátámasztó cikkekkel... És mindenkinek állást kéne foglalnia valamelyik tábor mellett. Mondjuk a Jobbik azt mondaná, minden gomba mérgezõ, a Tarkamagyar, hogy minden gomba egészséges. Kész röhej. Egyébként, ha tényleg elkerülhetetlen volna a választás, inkább azt mondanám, minden gomba mérgezõ. Biztos, ami biztos....
Szóval, inkább ne vitázzunk a gombákról.

Ami a megélhetési bûnözést illeti: ismerek olyan negyven éves hölgyet, aki egyedül fölnevelt három fiút; a piás férjétõl alig-alig, szinte semmilyen családi pótlékot nem kapott; mindig két munkahelye volt, mert a fõállása (ápolónõ, késõbb vasúti kocsitakarító, majd virágbolti eladó) mellett mindig mezõgazdasági munkát is végzett. A fiai nem érezték meg, hogy azt anyjuk egyedül neveli õket. És ráadásul rendesen nõttek fel, nem lettek pszichopaták. Na: ennek a hölgynek soha nem jutott eszébe a megélhetési bûnözés. Pedig, mint látod, nem iskolázott, nagyon kevéske pénzekért dolgozik rengeteget.
A politikusok iránt tele van indulattal és elõítélettel; a véleménye olyannyira nem szalonképes, hogy inkább nem idézem. Viszont az élete hitelesíti. Neki gyakorlatilag VIP személynek kéne lennie, hiszen rengeteg értékkel gyarapította az országot. (Sokan vannak ilyenek, sajnos nem elegen). Bayer azt mondta: érdekes, amikor a szüleit a sváb származásuk (figyeled a "született sovinisztát"????) az ötvenes években kitelepítették és éheztek, az apjának nem jutott eszébe, hogy lopjon.
Hát igen, kedves Ármin: bocsáss meg, ha az ilyen emberek véleménye nekem fontosabb, mint egy megélhetési bûnözõé; és nem különösebben hat meg, ha a nyomorból valaki a drog felé fordul, aminek ugyebár elég borsos az ára; az ismerõs hölgy örül,ha a telefonkártyájára jut pénz, nem futná sem neki, sem a fiainak drogokra. Persze a fiai is a kertészetekben nõttek föl, ahol õ segédmunkát végzett: õk is megszokták, tudják már, mit jelent a pénzért megdolgozni.
Nekem egy cigány rokonom van: három gyereket tart el a betanított munkási fizetésébõl.
Ármin, azt gondolom, sajnálattal a pokolba vezetõ út van kikövezve.
Nem azt mondom, a romák felelõsek azért, hogy a munkahelyeket kihúzták alóluk; dr. Kopp Mária szerint negyven fölötti cigányemberek ma alig vannak, a kilátástalanság miatt addigra meghalnak. (Meg egyéb okokból kifolyólag, na mindegy). Az biztos, hogy régen tovább éltek a cigány férfiak, nem volt ritkaság a "vén cigány": biztos, hogy a megélhetésnek, a munkának ebben döntõ volt a szerepe. Tehát a kormányzat cinizmusa példátlan; hogy van pofájuk cigányvédõ szerepben tündökölni, hát annak csak a minden képzeletet alulmúló agytevékenységük az oka. nem hiszem, hogy az egyetlen alternatíva az, hogy nincs munkahely. Csak felelõsen kéne kormányozni.
Nem a mérges gomba hibája, ha valaki abból fõz vacsorát. - Tehát nem is a romákat okolom, hogy ennyire elfajult a helyzet: hanem a szakácsot, aki mindeztz kifõzte: azokat a felelõtlen politikusokat, akik eddig csakis a saját pecsenyéjük sütögetésével voltak elfoglalva, és nem törõdtek azzal, hogy már "a határoknál pusztít a török", és már hadba hív a királyi parancs Mohács felé...
offtopic
zee944 2008 nov. 04. - 12:49:09
Alapvetõen egyáltalán nem keresnék rajta fogást, mert sokmindennel egyetértek a cikkben. De ha muszáj: nem igaz, hogy sehova se lyukad ki a film; A falu nem szuperigénytelen; Lynch sem ér többet, mint Shyamalan.

Az, hogy egy karakter egyszínû (nagyon "valamilyen"), szerintem nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem lehet személyisége. Minimum meg kéne próbálkozni az ábrázolásukkal, ami itt nem történik meg, épphogycsak felkerülnek a játékasztalra.

A fél oldalra gyúró fickó, a tejbajuszos Giamatti, Bryce Dallas Howard "játéka", az igazmondós játék, mind-mind kínosak voltak, a hideg kiráz tõlük. Értem én, hogy mit akart Shyamalan elérni, de szerintem messze ez a legrosszabb filmje. Nagyon primitív helyenként.
offtopic
zee944 2008 nov. 03. - 19:56:44
Tévedsz.
offtopic
zee944 2008 nov. 03. - 19:36:50
Sajnos nem értem.
offtopic
zee944 2008 nov. 03. - 19:22:51
Hogyne sértené, amikor konkrétan az õ társaságát gyalázza ezzel. És ha már sérti, jobb, ha leírja, mintha kendõzni próbálná. Ha fogást keresnék a cikken, akkor nem itt tenném. (A film egyébként szerintem nem jó, helyenként kifejezetten kínos is.)
offtopic
Miki1900 2008 nov. 03. - 19:09:41
nem ismerem a filmet, de megnézem. kösz
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu