Menyasszörnyek

Bakancslistához adom
Bridezillas
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai reality műsor, 60 perc, 2005

Értékelés:

27 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A Menyasszörnyek olyan menyasszonyokról szól, akik teljesen normális emberi lényből rögeszmés rémmé válnak, amikor a nagy napot kell megtervezniük. A szörnyeteggé átváltozó csinibabák saját horrorfilmjük, a Menyasszörnyek sztárjai! Amerika utcáit három különböző típusú menyasszony járja: a hercegnő menyasszony, a neurotikus menyasszony és a legfélelmetesebb, a rögeszmés menyasszony. A hercegnő menyasszony számára az esküvő napja az Ő napja. Neki magának sokféle elképzelése van, de legkevésbé sem törődik azzal, hogy mit akar a vőlegénye. A neurotikus menyasszony mindent megtesz annak érdekében, hogy a nagy nap egészen tökéletes legyen. De ahogy az utolsó néhány napon a feszültség egyre nő, az esküvő végül egészen borzalmas lesz. A rögeszmés menyasszony számára pedig az esküvő lényege nem az "igen" kimondása, hanem arról szól, hogy minden és mindenki neki engedelmeskedjen…

A műsor ismertetése: A Menyasszörnyek olyan menyasszonyokról szól, akik teljesen normális emberi lényből rögeszmés rémmé válnak, amikor a nagy napot kell megtervezniük. A szörnyeteggé átváltozó csinibabák saját horrorfilmjük, a Menyasszörnyek sztárjai! Amerika utcáit három különböző típusú menyasszony járja: a hercegnő menyasszony, a neurotikus menyasszony és a legfélelmetesebb, a rögeszmés menyasszony. A hercegnő menyasszony számára az esküvő napja az Ő napja. Neki magának sokféle elképzelése van, de legkevésbé sem törődik azzal, hogy mit akar a vőlegénye. A neurotikus menyasszony mindent megtesz annak érdekében, hogy a nagy nap egészen tökéletes legyen. De ahogy az utolsó néhány napon a feszültség egyre nő, az esküvő végül egészen borzalmas lesz. A rögeszmés menyasszony számára pedig az esküvő lényege nem az "igen" kimondása, hanem arról szól, hogy minden és mindenki neki engedelmeskedjen…

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
fo.ma 2012 márc. 08. - 01:05:24
Basszus, egy ház árát költik ilyen marhaságra! Elõtte hónapokig idegbetegek, aztán az esküvõn sem érzik jól magukat, mert azon feszengenek, hogy sikerült-e elkápráztatni a meghívott idiótákat. Ráadásul egyik-másik olyan ronda, hogy ijesztõ, hiába díszítik fel magukat.
És hogy ne csak a nõket cikizzük, a pasik ugyanolyan hülyék!
1/10
offtopic
csikosi 2011 aug. 28. - 15:16:57 1/10
KAKA!
az egész!
kabala 2010 dec. 19. - 16:53:12
Fölösleges pénzkidobás, aztán 3 év múlva meg elválnak.
1/10
offtopic
csikosi 2010 dec. 05. - 12:55:58 1/10
az én értékelésem egy nagy-nagy 000000000-a sorozatos adásokra.
sok nem normális nõ, persze, ha van pénze a luxus esküvõre!
kopu 2010 nov. 18. - 23:34:17
Elképesztõ hogy vannak olyan férfiak akiknek ilyen idegbeteg nõk kellenek, aztán gyerekeket is összehoznak azok is ideggyengék lesznek... nem értem mért kell ez egy férfinak.
m.a.n.n.a 2010 szept. 19. - 18:36:29
Vicces egy mûsor. Kíváncsi vagyok mikor a férj visszanézi a mûsort mit szól :D merész dolog ilyen nõket elvenni.
A legtöbb két hatalmas pofont és egy hideg zuhanyt érdemelne. Szerintem az nem indok az ilyen viselkedésre, hogy õ csak izgul és azt szeretné, hogy minden jól mennyen. Na de õk tudják, aztán majd csodálkoznak ha felismerik õket és eleve negatívan állnak hozzájuk.
Kendra22 2008 máj. 19. - 15:13:58 Előzmény csigabajnok
Az biztos!Hapasi lennék, bottalmeg nem piszkálnám õket!
Amy1 2008 máj. 04. - 19:40:37 Előzmény csigabajnok
Jahhhhhhhh
csigabajnok 2007 szept. 06. - 13:00:32
hát aki ezeket elveszi az meg is érdemli õket...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu