Menyegző 4 köntösben

Bakancslistához adom
Four Weddings
angol reality műsor, 60 perc, 2009

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Reality stílusban filmezett sorozat, amelyben fellebben a fátyol néhány házasulandó pár esküvői előkészületeinek részleteiről, megannyi szórakoztató és meghökkentő perceket okozva a nézőknek.
Ha látjuk, hogyan csinálják mások, akkor tanulhatunk a hibáikból, valamint tapasztalatokat és hasznos ötleteket gyűjthetünk a velük megtörtént esetekből, hogy életünk egyik legfontosabb napjának megvalósításához a lehető legalaposabb felkészültséggel állhassunk neki.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
jaqueline 2010 júl. 14. - 11:54:33
Nem, én eddig minden részt láttam, volt, ahol hetero volt mindhárom menyasszony, volt, ahol egyik leszbikus volt, és amit te is említettél :)
Mondjuk ez így legalább érdekesebb, mert maga a fikázda nem olyan nagy szám.

Én biztos nem hívnék meg idegeneket az esküvõmre egy verseny miatt, ez egy meghitt, csodálatos alkalom, és nem a külcsínen van a lényeg! Magamnak akarnék megfelelni és a kedvesemnek, másnak szerintem nem is kell... nemhogy idegeneknek! :/
Skeet 2010 júl. 12. - 23:04:09 Előzmény jaqueline
Tényleg borzalmas.
Nyilván nem fog tetszeni az esküvõ a másik háromnak, és csak a lehúzás lesz, mert vagy tényleg nem a stílusa (ezért lesz más az õ esküvõje) vagy csak spontán paraszt és lehúzza a többit.
Az is meglepett, hogy 2 adást láttam, és mindkettõben a 4. menyasszony férfi volt :D ez mindig így van?
jaqueline 2010 júl. 11. - 23:40:47
Ez egy ritka "gáz" mûsor. Egyáltalán nem õszinték a szereplõk, és vicces, hogy mindegyiknek mekkora arca van. Nem ízlik az elõétel, szar a lazac (meg ne sajnáljam!), csak hat féle torta... és persze egymás furkálása. Egy esküvõ ne errõl szóljon. Persze, akiknek a külcsín az elsõ, azoknak az esküvõ is csak egy puccparádé.

Volt egy kis hülye liba, az a kb 10 fogás mellett is kilibegett a mekibe. Hát csak gratulálni tudok neki.