Mezsgye 3. - Invázió

Bakancslistához adom
Pulse 3
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror, 91 perc, 2008

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

A misztikus történéseket követően a túlélők csoportjai menekülttáborokban próbálnak megnyugvást találni. Az elektronikai eszközöket teljesen mellőzve élik mindennapjaikat, hogy a városokban elszabadult rettenet ne követhesse őket ide is.
A borzalmakat követően Justine (Brittany Renee Finnamore) egy laptopra bukkan. Bár minden eszköz használata tilos, titkolt félelmei miatt mégis beindítja a gépet. Sejtései beigazolódnak: egy reményvesztett fiatal kér tőle segítséget.
A lány minden rettegését félretéve elszánja magát az utazásra, mellyel minden irtózat gyökeréhez juthat. A kérdés csak az, valóban az vár-e rá a városban, amiért elindult.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
stupek2 2016 máj. 26. - 08:43:14 1/10
Eltelt 25 perc, semmi összefüggést nem találtam a történetben. Nem tudom ki-kicsoda, miért? Mivel nem láttam az elsõ 2-se, így nem tudom mi történt elõtte, tehát mint önálló film sem állja meg a helyét. Szerintem szar.
olahmiki1959 2014 júl. 23. - 06:15:04
Eszméletlen nagy baromság, semmirõl nem szól, érezhetõ a forgatókönyvírók erõlködése, hogy nagy nehezen kiizzadjanak már magukból valamit.
Ennyi sikerült, gratulálok hozzá...:)
Katasztrófa...
zs9302 2010 dec. 30. - 15:23:44 Előzmény raptorrobi
Gondolkodtam a megnézésén, de az elsõ rész sem volt egetverõen jó, pedig az sok pénzbõl készült, amint láttam az olcsó folytatásokat, semmi jóra nem számítottam, de akkor inkább mindkét folytatást hanyagolom.
1/10
raptorrobi 2010 dec. 26. - 10:46:54 1/10
Egy felkapott 1.rész után jött a gyenge 2.rész majd a még gyengébb 3.rész.
Összefüggéstelen jelenetek , gyenge alakítások, silány számítógépes effektek és helyszínek ( észre lehet venni hogy még egy alap sikátort hátterét is csak beillesztették.
Tipikus 1 hét alatt készített film kis kiadással.
A kedvenc bakim mikor a filmen tisztán látszik a kamera , és persze pont középen. /A földmûves (paraszt :) ) és csaj beszélgetése félúton a "városba". /
Próbálták folytatni a 2.részt és találkozhatunk néhány azonos szereplõvel. (Bárcsak ugyanaz a filmstudió csinálta volna ,mint az elsõ részt.
A film címe tévesztõ, mert SEMMILYEN Invázió nincs a filmeben.
Senkinek sem ajánlom megnézni a filmet!!!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu