Miami végveszélyben

Bakancslistához adom
Miami Magma
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai sci-fi akciófilm, 97 perc, 2011

Értékelés:

35 szavazatból
Szerinted?

Miami szomszédságában gyilkos szuper vulkán gyanús életjeleket ad. A városhoz közeli területen végez mélytengeri fúrást a Burton Energy olajkutató cég. A fúrás folytatása katasztrofális következményekkel járhat, azonban az olajkutató minderről teljes hírzárlatot rendel el. Antoinette Vitrini (Rachel Hunter) vulkanológus és a nővére, Emily (Melissa Ordway) azonban tudomást szereznek a rendkívül veszélyes fúrásról, s mindent megtesznek, hogy leállítsák az olajkutatást, s megmentsék a várost.

Stáblista:

Szereplők

Antoinette Vitrini
Jacob Capilla

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
georgia57 2013 febr. 02. - 17:58:01 1/10 Előzmény Róka989
Nézhetetlenül vacak volt,senkinek sem ajánlom
Róka989 2012 jún. 04. - 20:32:51
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Az utolsó 20 percet leszámítva egy szörnyûség ez a film. A látványra igazán rágyúrhattak volna, ha már a színészeken ennyit spóroltak. Pl. anorexiásnak tûnõ hugi borzasztóan idegesítõ volt!
***SPOILER***
Klisé klisé hátán volt a filmben, ez a szintén tudós ex-házastárs dolog már nagyon uncsi. Azt se értettem, hogy ex-férj miért vitte magával a kiscsajt, csak adatokat ment gyûjteni, ahhoz minek? Ha nem lett volna ott a kiscsaj és nem bénázott volna, simán túlélhette volna. Az is gáz, hogy amikor az elején a diákokkal kimegy a tudós nõ a terepre, senkinek se tûnik fel, hogy a göndörhajú srác eltûnt. 10 diák volt ott, nem igaz, hogy senkivel nem volt olyan jóba, hogy feltûnt volna valakinek, hogy "hé, XY hol van?". Eléggé gáz volt a vége felé az is, mikor a gonosz Miller pasit kinyírta a két nõ. Oké, hogy ki voltak rá akadva, de azért mégse kellett volna annyira szitává lõni. Azt viszont tök viccesnek találtam, mikor visszamentek a támaszpontra és azt mondta a tudós nõ a húgára mutatva: "Orvos kell neki!" Mire a tábornok az egyik katonának: "Hozzon egy elsõsegélydobozt!" :P A hiperszuper, robbantást kiváltó, katonai távirányítóról meg no comment, elméletileg fél mérföldrõl mûködnie kellett volna, ehhez képest oda kellett állni a bomba mellé, hogy felrobbantsák. :S
Azt hiszem ennyi volt, ami a leginkább zavaró volt a filmben. Persze volt más apróság is, de lényegében az egész film sz*r volt.
***SPOILER VÉGE***
A port.hu-s szerkesztõknek pedig üzenem, hogy nem Burton Energy a cég neve, hanem Holter Energy.
olahmiki1959 2012 jún. 04. - 06:47:27
Borzasztóan unalmas, zavaros, logikátlan történet, elvarratlan szálakkal, húsz percenként egy fél perces olyan jelenettel, amikor végre történik valami, 2011-ben gyalázat ilyen alacsony színvonalú, dramaturgiájában és technikai megvalósításában hihetetlenül gyenge filmmel elõjönni.
Amint látom, én vagyok az elsõ hozzászóló, ezért csak azt tudom mindenkinek ajánlani, hogy miután én kb. két órát elvesztegettem az életembõl erre a szörnyûségre, ti ne kövessétek el ezt a hibát.
2/10.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu