Micimackó: Tavaszolás Zsebibabával

Bakancslistához adom
Winnie the Pooh: Springtime with Roo
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető amerikai animációs film, 63 perc, 2004

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Kitavaszodott a Százholdas Pagonyban, és a hosszú tél után kicsattanó örömmel ugrándozik a zöldellő mezőn Zsebibaba. Élvezi a meleget, hallgatja a madárdalt, ugrál és bugrál, legszívesebben magához ölelné az összes barátját, hogy vele együtt ünnepeljék a tavasz beköszöntét. És Zsebibaba meg is teszi. Sorra felkeresi a pagony lakóit, hogy együtt kürtöljék világgá, milyen jó, ha itt a tavasz. Nyuszi azonban nem akar ünnepelni, hiszen számára a tavasz nem a hancúrozást jelenti - igazából Nyuszinak semmi nem jelenti a hancúrozást, hanem a tavaszi nagytakarítást! Nekilát hát kicsinosítani üregét és hallani sem akar arról, hogy léháskodással töltse ezt a szép napot. Zsebibaba azonban ezt nem hagyja ennyiben.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Micimackó / Tigris hangja
Nyuszi hangja
Roo hangja
Kanga hangja
Malacka hangja

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
Tommie7 2019 dec. 17. - 10:40:27 3/10
Annyira jó lenne röhögni újra malackán, de ezektől a énekelgetésektől falra mászunk. Bárcsak lenne egy olyan film verzió amiből ezek ki vannak vágva... más Disney filmeket is teljesen hazavágják így.
Kit Fisto 2017 márc. 19. - 12:03:20
Sokszor elolvastam a könyvet, nagyon tetszett a humora. Nekem az abban található illusztrációk túlságosan is összetartoznak a mesével, nem tudom elfogadni ezt a Disney hulladékot . Az igazi az lett volna, ha azokat a rajzokat használják fel az animáció alapjául. Mozgásban és ízlésesen kiszínezve sokkal hatásosabb lenne,
mint ez a dedós stílus.
10/10
123noncsi123 2010 ápr. 01. - 17:46:40 10/10
SZUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!