Mickey varázslatos karácsonya: Hórabság az Egértanyán

Bakancslistához adom
Mickey's Magical Christmas: Snowed in at the House of Mouse
amerikai animációs film, 65 perc, 2001

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Mickey Mouse
Donald kacsa
Mr. Jollyland
Ludwig Von Drake

Hozzászólások

Szerinted?
Torolt Felhasználo 2016 máj. 04. - 11:56:13
ELVILEG egy szkeccsfilmrõl van szó, de mint a Gargoyles-nál itt is eleget módosítottak az alapon hogy azt mondjuk, új anyag. Itt konkrétana kisfilmek közti átvezetõanyag adja a keretet (no meg mondja azt hogy minden Disney-szereplõ egy idõben létezik).

Elsõ kisfilmünkben megcsodálhatjuk ahogy - teljesen balesetveszélyesen - Nicki, Ticki és Vicki a jégre építenek egy dögnehéz hóembert, majd mikor a korcsolyázó Donald Kacsa véletlen nekimegy megkísérlik vízbe ölni.

Mondjuk az is kretén hogy a rianó jégen tovább korcsolyázik.

Második kisfilmünk témája az állatkínzás. Ne feledjük, hogy a mókusok intelligensek, így törvényileg felelõsek, szemben Plutóval aki csak egy állat. De akad itt még illegális fakitermelés is.

A harmadik kisfilmmel megint vgig kell szenvednünk a Diótörõt.
Ennél csak egy kérdésem van: miért nem engedi szabadon senki Goofyt?

A negyedik kisfilm a szintén unásig ismer Chritmas Carol. Mint ilyen tartalmazza a kötelezõ betörést, zaklatást - bár megoldották hogy ne legyen emberrablás.

A Szegény Alkalmazottnak itt már csak 3 gyereke van - még mindig sok. Ráadásul itt is úgy néz ki hogy nem elkapott vmit, hanem nyomorék. Akinek viszont nincs pénze rentgeteget költeni egy Különleges Ellátást Igénylõ gyerekre AZ NE TEGYE. Le kell adni a gyámügynek (illetve ha modern korban játszódna akkor még terhességi szûrésnél ki kell derülnie, és felelõsen az abortusz mellett dönteni).

----------

Egy Disney-animáció aminek nincs és nem lehet saját topicja:

Recess Christmas: Miracle On Third Street (a második "Szünet"-film).

Kezdésként a tanárok, akiknek példát kéne mutatniuk, le nem takarított, hóval borított kocsival indulnak el. Csakhogy ez így balesetveszélyes. Hát miféle példa az ilyen!?

De a diákok oldaláról legfeljebb pár ellopott kajakonzervet lehet felmutatni, szóval ez haladás.
10/10
pushy@citromail.hu 2012 nov. 07. - 11:26:11 10/10
Mickey, Goofy és Donald egy hangulatos szórakozóhelyet vezetnek, amelyben rendszeresen vendégül látják a Disney figurákat. Rengeteg dal, rengeteg vidám rajzfilm és még több ugratás, poén vár itt a vendégekre, akik jönnek is szép számmal. Igen ám, de tél közepén nem biztos, hogy ugyanolyan könnyen távozni is tudunk onnan, ahová megérkeztünk! A karácsony esti vendégsereg is ott ragad Mickey-éknél, akik nem hagyják, hogy akár Timon, akár Pumba, akár a többi jóbarát unatkozzon! Kezdõdhet a dal, indulhatnak a sztorizások!
Meghallgathatjuk Plútó kalandját a karácsonyfával, megnézhetjük a Karácsonyi ének Mickey Egér-féle változatát, vagy A Diótörõ vicces Disney-féle feldolgozását. Mire vége a sok kacagásnak, észre sem vesszük, hogy eltelt az este, és beköszöntött az ünnep!