Míg a halál el nem választ 2.

Bakancslistához adom
Her Final Fury: Betty Broderick, the Last Chapter
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai dráma, 90 perc, 1992

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

"Betty Broderick az érzelmi terror áldozata" - ilyen és ehhez hasonló cikkek tucatjai jelentek meg a napilapokban, miután az asszonyt letartóztatták. Ha egy nő egyedül van, akkor vége. Betty úgy érzi, nem megfelelő a védelme, nem kap fair tárgyalást, ezért saját magát akarja védeni. Végül talál magának egy elég rátermett ügyvédet, aki azt hangoztatja, hogy egy olyan asszonyról van szó, aki több mint 20 éven át szenvedett a férje hihetetlenül erőszakos természete miatt. Betty úgy érzi, Dan egyszerűen lecserélte egy fiatalabb modellre és örökre tönkretette, mintha a férje kényszerítette volna arra, amit tett. Betty, bár nehezen viseli a börtönt, egyre jobban kezdi élvezni a média rá irányuló megkülönböztetett figyelmét. Gyermekei azonban egész másképp emlékeznek az eltelt évekre.

Stáblista:

Szereplők

Betty Broderick
Attorney Kerry Wells
Jack Earley
Kate Broderick
Larry Broderick
Kevin McDonald
Judge Whelan

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
hurvanyek 2010 okt. 27. - 22:29:57
Ellenszenves egy kurva ez a Broderick dehát így mûködnek a dolgok a médiában.
bea_90 2010 okt. 27. - 20:44:23
kiváncsi vagyok a másiodik részre, az elsõ rész nagyon tetszett.. bár nem tudom mire számitsak. Majd kiderül :)
hurvanyek 2010 okt. 27. - 20:02:00
legyünk õszinték,a film szerint a pali nem egy jobbat talált,hanem elüldözte ez a kibírhatatlan némber.Még az is csoda ,hogy addig kitartott egy ilyen mellett,aki egy önzõ ,érzéketlen szociopata volt.
hurvanyek 2010 okt. 27. - 19:59:52
És tudod mi avicc ,az hogy itt aFórumon is van olyan aki szerint neki van igaza ,helyes hogy kinyírta a két embert.Pedig szerintem a film egyértelmûen állást foglalt ellene.A valóság nem lehetett talán ennyire egyértelmû.Bár egyszerûen a gyilkosság menthetetlen még akkor is ha jellemileg a nõ nem lett volna ennyire aljas,amilyen a filmben volt.Nahát ennek fényében már nem is olyan meglepõ,hogy az esküdtek nem jutottak dûlõre.
hurvanyek 2010 okt. 27. - 19:56:23
Hát majd nézd meg a mai részt és akkor meglátod,hogy biza meg lehet hülyíteni az esküdteket is ,õk sem kivételek.
Alfonz1 2010 okt. 27. - 18:08:53
Azért mert valaki talál egy jobbat nem kell megölni, akár jobb munkahelyet is találhat az ember mégse lövik agyon. Ismerje meg az ember a másikat és úgy menjen férjhez szerintem pontosan tudta kihez megy hozzá, csak lebukott és nem tudta balesetnek álcázni, vagy pont így tervezte hogy beadja a sztorit hogy õ szegény azért ölte meg mer gonosz volt, arra játszott hogy az övé legyen a pénz. Hát a pénzért meg kell szenvedni nem adják ingyen :)
pstone69 2010 okt. 27. - 12:13:06 Előzmény tricia
Pontosan ez a lényeg. Ha úgy is érzi, hogy "lecserélték" akkor is az általa munkaként jellemzett családnak kellett volna lennie a menedékének. Hagynia kellett volna elmenni a pasit, akkor maradt volna neki a család. Csak hát õ a gazdagságot és a sikert többre tartotta a gyermekeinél.
eberti 2010 okt. 27. - 10:52:06 Előzmény hurvanyek
"elsõ fokon az esküdtek nem jutottak dûlõre" Ettõl kibuktam! Mi az hogy nem jutnak dûlõre!!! Megölt két ember és kész! Ráadásul egyik sem ártott Neki! Õ kezdte az egész szemét hisztit!
2x KINYÍRNI!!!
Egyébként egyik kedvenc színésznõm! Remekül játszotta azt a eszement gonosz dögöt.
hurvanyek 2010 okt. 27. - 10:09:55
Nem, a tárgyalás lesz bemutatva,hogyan próbálják a védõk áldozati báránynak beállítani a gonosz kis fúriát.És miután az esküdtek között is akadnak elhagyott nõk,ez elõször sikerül is.Ez nem spoiler ,hiszen az elsõ rész végén bemondták,hogy elsõ fokon az esküdtek nem jutottak dûlõre,és másodfokon 32 évre ítélik.
tricia 2010 okt. 27. - 10:04:35
Érdekes volt az elsõ rész, én sem tudtam abbahagyni a nézését. Néha meg is tudtam érteni az õrült feleséget, bár ha nem kattan be, akkor a gyerekeit maga mellett tarthatta volna és a pasi kénytelen lett volna "járni hozzá" a láthatás miatt. De tálcán kínálta a férfinak az új családot, ahol csak az asszony lett lecserélve, minden maradt a régiben.

Kíváncsi leszek, a mai részben mirõl lesz szó, gondolom, visszaemlékezések.
9/10
deccrajt 2010 ápr. 27. - 20:08:25 9/10
Addiktiv egy film: elkezded nezni es nem tudod letenni.