Film

Mikulás szabadságon /The Year Without a Santa Claus/

magyarul beszélő, amerikai családi vígjáték, 84 perc, 2006


Értékelés:

28 szavazatból
Szerinted?
A Mikulás (John Goodman) rosszkedvűen látja, hogy teljesen elanyagiasodott a karácsony. Ezért úgy dönt, hogy előreláthatólag egy évre szabadságolja magát, mindenki oldja meg az ajándékozást, ahogy akarja. Két kétségbeesett manó mindent elkövet, hogy megmentse a karácsonyt. Ám először ki kell békíteniük egymással Természet anyó két fiát, hogy azután a segítségükkel sikerüljön visszaállítani a Mikulás emberekbe vetett hitét.

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


2014. július 13. 11:25
18 percet bírtam végigszenvedni, aki megnézi, az idejét pocsékolja. Semmiféle karácsonyi hangulata nincs, ami egy ilyen filmnél nagy hiba, hiszen ennek egy karácsonyi, családi mozinak kéne lenni. Occsó, nagy hangárban berendezett díszleteket viszont láthatunk. Inkább ajánlanám a Kényelmetlen karácsony-t, ami egy százszor jobb film.

2012. július 13. 19:19
Hasonló véleményem van nekem is. A színészek nagyon gagyik, a karakterek egysíkúak, a képi megvalósítás gyenge. Az alaptörténet és a cselekményvezetés egyszerű, csavarmentes, sablonos. Ez egy tipikus csak a pénzért készített, alacsony költségvetésű, értéktelen amerikai alkotás.

2011. december 12. 06:56
Nagyon kedves film, ajánlom mindenkinek, felnotteknek és gyereknek is. Kellemes kikapcsolódás nehéz nap után.

Összes hozzászólás