Milliárdok nyomában

Bakancslistához adom
Billions
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai filmsorozat, 2016

Értékelés:

47 szavazatból
Szerinted?

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Zewasoft júl. 04. 12:21:44
Az egyik legjobb sorozat, minden évad tartogat meglepetéseket és fordulatokat! A karakterek kidolgozottak, a színészek tökéletesen alakítják szerepüket.
Ez rétegsorozat, itthon nem fog mindenkinek tetszeni.
propal jún. 17. 08:42:25
Jobb lett volna befejezni ,eleg jora sikeredett a vege ......kiveve az utso baromsagot,hogy megint kezdjek elolrol a szivassukmegbobbyt !!!
Szerintem Bobby az akit a segites vezerel a legtobszor.....Taylor sima arulo,Chuck meg nem tud kinoni az alazott szerepbol,ezee vagdalkozik mindig.....a tobbiek csak sima rosszindulatu karrieristak,akik barkibe belerugnak ha elveszik a jatekukat!
Asszem uncsi lesz ha elolrol kezdik az egeszet ......bar Bobbynak gondolom tele a szefje a kulonbozo bizonyitekokkal ha arrakerulne a sor.
Sajnalom de kihagyos lesz ha ezen a szalon akarjak folytatni !
hrrtyy jún. 08. 07:43:37
A sorozat kb. a 6-7 részig volt érdekes, utána nem történik semmi, a 3. évad elejéig bírtam.
10/10
cybelle ápr. 23. 07:13:47 10/10
Taylort alakító Asia Kate Dillont miért hagytátok ki a szereposztásból? Ő csak az egyik főszereplő:D
tramonto 2018 szept. 01. - 12:15:29 Előzmény mademoisellemnq
"rég láttam ennyire okos, jól megkomponált sorozatot;" - azaz én is így néztem végig, azzal, hogy a 3 évadot is láttam. vagyis "ende" "konyecz"-ig. Sz.tem sokkal gagyibb sorozatból csináltak folytatást, több évadot, mert ...SPOJLER az ügyész és az "általa üldözött tisztességtelen" milliárdos párharcát felülírták, magas körökben, politikai okokból sokkal korruptabb módon, ezáltal az üldöző és az üldözött túlélése azonosult " - amiből újabb, "élet közeli" szituációkból további évad(okat) lehetne kreálni.
10/10
mademoisellemnq 2018 jan. 27. - 07:18:26 10/10
rég láttam ennyire okos, jól megkomponált sorozatot; és hamarosan érkezik a 3. évad, amelyben John Malkovich is szerepet kapott.
Bruce2000 2017 dec. 13. - 17:15:04
Drámai sorozat a korrupció, a gazdaság és a befolyás világáról, melynek cselekménye két ellentétes karakter egymás elleni harca nyomán bontakozik ki New Yorkban. Egyikük a szigorú, a politikában otthonosan mozgó államügyész, Chuck Rhoades (Paul Giamatti), míg másikuk egy gátlástalan, multimilliomos üzletember, Bobby \'Axe\' Axelrod.
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás