Minden nap

Bakancslistához adom
Every Day
amerikai vígjáték, 93 perc, 2010

Értékelés:

40 szavazatból
Szerinted?

Az író Ned egyaránt frusztrált a munkájában és a magánéletében. Semmi örömét nem találja az erotikus tévéműsor szerkesztésében, szakmai sikerre vágyik. A házassága feszültségekkel terhes, és a gyerekeivel is gond van. A tizenöt éves nagyfia bejelenti, hogy a saját neméhez vonzódik, a tizenegy éves kicsi pedig mindentől fél. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy a felesége, Jeannie úgy dönt, magukhoz veszi a beteg édesapját, Detroitból New Yorkba költözteti. Vajon van-e kiút Ned számára ebből a kilátástalannak tűnő helyzetből? Képes túlélni a család a válságot?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
IamTwo 2020 máj. 09. - 13:35:21 7/10
Érdekes, hogy az imdb-n is azt írják, hogy vígjáték, 5.7 pont mellett.
Pedig egyáltalán nem vígjáték, és ennél a közepes értékelésnél mindenképpen többet ér.
luci87 2019 dec. 25. - 19:59:59
A megcsalás részérol még senki se irt!A feleseg tudja,sejti,hmtortent valami a megbeszeleseken,tulorakon,de bolcsen nem teszi szová,nem feltékenykedik!A pasi probál ellenállnima kolleganoje csabitásának,de elbukik...
Jo kis film ez,emberi....de nem vigjáték ,messze sem!
7/10
Xxy92 2017 nov. 30. - 23:22:36 7/10
Elõször is: ez nem vígjáték! Ha valaki nevetni szeretne, messzire kerülje el ezt a filmet. Persze ez nem ront az értékén, sõt. Bár, õszintén szólva én egy kicsit többet vártam, de ettõl függetlenül nem bántam meg, hogy megnéztem. Javaslom mindenkinek, aki szereti a családi problémákról szóló, értékes-értelmes filmeket.

7
alien1976 2017 márc. 14. - 05:42:40
Nagyon jó film. Lekötött az elejétõl a végéig. Mély, tartalmas mondanivalóval, olyan helyzeteket mutat meg, ami bárhol bárkivel megtörténhet. S mindezt úgy, hogy az lebilincseli, leköti az embert. Nagyon jó színészi alakítások, jó párbeszédek övezték a filmet.
Edmond Dantes 2017 márc. 13. - 18:12:31
Elképesztõen jó film és elképesztõ, mennyire ismeretlen itt, össz. 3 hsz. Másfél órába sûrítve vagy három filmre való történet egy család mindennapi, "minden napi" avagy nem mindennapi élete. Ismerõs élethelyzetek egyéni, mégis szerethetõ, magától értetõdõ stílusban és cselekményvezetéssel, modellértékû problémakezelések és két remek színészi alakítás ráadásképpen + Liev Schreiber kongeniális szinkronhangja: László Zsolt. Ha számít valamit az ajánlásom: aki tudja, nézze meg!
9/10
radovan71 2012 ápr. 10. - 14:06:48 9/10 Előzmény perry
Nagyon jól eltalált ,tartalmas vígjáték mélyebb mondanivalóval,a szereplõkrõl is csak pozitivumokat tudom mondani,feltétlen ajánlom megtekintésre!
perry 2012 ápr. 04. - 17:03:44
Bizony felebarátaim az élet nem habos torta, még akkor sem ha Amerikában élünk.
Fura módon ott is vannak idõs emberek akik a halál felé ballagnak.
Vannak szociális otthonok ahová jobb híján szeretteiket számûzik hozzátartozóik, mert már ott sem igazán divat a generációs együttélés.
Vannak családi konfliktusok, házassági problémák bizony vannak fiúk vagy lányok másak és persze a családnak mûködni kell.
Koromnál fogva az öregség viszonya a fiatalabb generációval ami izgalmas ebben a filmben.
Miképpen lehet egy betegséggel rigolyákkal tele az élettõl búcsúzó embert elviselni.
Feloldható-e a generációs ellentét?
Korok változnak de az öregkor Taigetosza mindig "árnyék" ha csak nem találjuk belül meg magunkban az önfeláldozás szikráját és nem tudjuk lángra lobbantani.
Talán az utolsó jelenet párbeszéde világít rá az igazsága.
Amikor a nagypapa hamvait szétszórják.
A nagyobb gyerek mondja:
- Engem is hamvasszatok el nem akarok a földben elrohadni.
A kisebb gyerek erre azt:
- Akkor engem viszont tömjetek ki akkor tovább eltartok.
Mit is lehet erre mondani talán a Kob'Mo' által elõadott vége fõcím zenével
" LIFE IS BEAUTIFUL"