Minden rendben lesz

Bakancslistához adom
Alting bliver godt igen/Everything Will be Fine
16 éven aluliak számára nem ajánlott dán-svéd-francia thriller, 90 perc, 2010

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Jacob Falk forgatókönyvíró az őrület határán áll. Be kell fejeznie az új forgatókönyvet, és a leadásáig alig pár napja van hátra. Ráadásul a feleségével most készülnek örökbe fogadni egy gyermeket. A producerrel való találkozó után Jacob hazafelé menet elgázol egy embert. A sérültet cserbenhagyja, és névtelenül jelenti be a balesetet. Otthon veszi észre, hogy a férfi táskája különös fotókat rejt. A képeken Afganisztánban szolgáló dán katonák láthatók, amint brutálisan kínoznak embereket. A húga figyelmeztetése ellenére Jacob nyomozni kezd, és ezzel beláthatatlan események sorozatát indítja el.
Bemutató dátuma: 2010. október 21. Forgalmazó: Cirko Film

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
tartetatin 2012 márc. 08. - 11:35:17
Sziasztok. Mind a négy vetítést próbáltam nézni/felvenni. A felirat olvashatatlan volt, 10-20mpenként bevillant valami... Ugyanezt tapasztaltam az elmúlt hónap során egy indiai meg egy japán filmnél. Hívtam T-Home-ot, gõzük nincs... "szolgáltatóra" hivatkoznak, nekem meg õk a szolgáltatók nem a cinemax.
Nálatok volt hasonló? Új szatelites cuccot installáltak, azóta van ez.
Köszi a segítséget :)
7/10
doktormacko 2012 márc. 07. - 22:28:21 7/10
Az eddigi hozzászólások alapján egy kicsit többet vártam a filmtõl. Nekem pont a befejezése nem jött be. Természetesen ennek ellenére érdemes megnézni a filmet.
fellini 2010 nov. 04. - 11:04:13
Tegnap volt szerencsém a filmhez. És a szerencse szót abszolút pozitív értelemben használom. Ez a film is azon kifinomult dán filmek családjába tartozik, amelyik az emberi személyiséget, az emberi pszichét vizsgálja. Komolyan, remek volt. Nem szeretném ellõni a lényeget, de a személyiség szétesésének létrejöttét, hátterét és hatásmechanizmusát ennyire tökéletesen megragadni..., hát le a kalappal. Akit érdekel az emberi belsõ müködése, annak (remélem) ugyanolyan nagy élmény lesz, mint nekem.
9/10
Manócsárda 2010 okt. 24. - 20:17:27 9/10 Előzmény valkover
Tegnapelõtt volt szerencsénk a filmhez.
A szokott skandináv minõséggel találkoztunk: nagyon jól megkomponált film üresjárat nélkül, a film fonala éppen csak annyira volt összegubancolva, hogy ne bukjon át giccses, "az utolsó 5 percben összerombolom a nézõben a történetet" amerikai módijába.
Persze hazafelé tartva így sem marad el a sok: "hogy is volt akkor az?" kérdés :) Szóval tessék készülni, és fenni az agyat!
Tessék figyelni a TILT SHIFT-re is, szuper jól kitalálta a rendezõ, hogy néha makettesíti a filmet :) Megvan a célja is persze ezzel.
valkover 2010 okt. 22. - 20:24:08
Aki látta esetleg írna róla? Milyen volt és hogy tetszett neki? Elõre is köszi. :)
Metalherceg 2010 okt. 20. - 11:56:37 Előzmény Elsie Beckman
Én is. Irány a mozi!!!
Elsie Beckman 2010 szept. 16. - 22:53:13
Na erre nagyon kiváncsi vagyok.