Mindennek ára van

Bakancslistához adom
Price Check
amerikai vígjáték, 92 perc, 2012

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Pete jóravaló, vagány srác. Álmait a zeneiparban szeretné megvalósítani, ám egy hanyatló üzletlánc árazó részlegén gürcöl, hogy biztosítani tudja a betevőt a családjának. Amikor az új főnöke, Susan átveszi a részleg vezetését, az energiájával, lelkesedésével és az ötleteivel életet lehel az üzletbe. Eltökélt szándéka, hogy fellendíti a lánc működését. Pete-t is előlépteti, belerántva őt a pörgésbe. A férfi keményebben dolgozik, mint valaha. Végre pénzhez és lehetőséghez jut, de vajon milyen áron?

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
zs9302 2015 febr. 27. - 11:37:34 5/10
Nem is tudom, mit gondoljak errõl a filmrõl, pedig tegnap láttam, és gondolkoztam azóta, mit is írhatnék.
Nekem tetszett Parker Posey játéka: jól hozta a dilis, törtetõ nõt. Az életben nem ismerek ilyet, de sajnos létezik ilyen. Talán jobb is így.
A sztori viszont nagyon alapdolog. Egyszerû keretre építkezik, semmi meglepõ nincs benne. A vágó viszont szerintem nagyon kezdõ lehetett (vagy rossz volt a kommunikációja a rendezõvel), mert nem mindig tudtam kivenni, hogy az adott jelenet, mi okból következik a másik után.
Összességében nálam 5 pont, Posey-rajongóknak kötelezõ, meg mondjuk annak is, aki nem elégedett a fõnökével, hogy lássa, lehet még rosszabb is. :D
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu