Mindörökké Callas

Bakancslistához adom
Callas Forever
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz-francia-spanyol-angol-román életrajzi dráma, 108 perc, 2002

Értékelés:

27 szavazatból
Szerinted?

Minden idők egyik legismertebb, legsikeresebb operaénekesnője Maria Callas volt. A film az énekesnő utolsó napjainak elképzelt felidézése. Szomorú történet egy asszonyról, aki az idő múlásával, az öregedéssel nemcsak mint művész, hanem mint nő is elveszítette az önbecsülését. A menedzserének köszönhetően még egy rövid időre megkapja az esélyt, hogy újra átélje a régi dicsőségének a pillanatait. Ám rá kell jönnie, hogy mindez már a múlté, most ugyanolyan egyszerű ember, mint bárki más, egyedül kell szembenéznie az életével és a halállal.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
agnyieszka 2013 dec. 03. - 23:55:52
Amikor egy bármilyen - akármilyen nevenincs hipp-hopp bárminemû CD , avagy DVD többszörösébe kerül ,mint egy Callas ......, mégis az elõzõt veszik..... nincs is mit hozzá szólnom. Fájdalmas, de ez van.
x-tro 2006 dec. 29. - 12:04:08 Előzmény timcsimano
Én azért inkább Callast nézném és hallgatnám meg élõben, ha lehet...:P

Zeffirelli az olasz operarendezés Szinetár Miklósa. Ez a filmje azonban viszonylag tisztességesre sikerült. Fanny Ardant csodálatos!

De Callas a legcsodálatosabb! Mindörökké, ámen.
6/10
Newcastle United 2006 dec. 26. - 13:10:45 6/10
A zene szép volt, maga a film viszont csak mérsékelt. Jeremy Irons érdekesen festett egy buzi szerepében.
timcsimano 2006 dec. 25. - 19:46:00 Előzmény ReBii
Aki hallotta valaha Callast, annak azért kell megnéznie ezt a filmet! Aki nem annak meg azért!
ReBii 2006 okt. 17. - 19:14:37
Maria Callas a kedvenc megaakármilyengigahiper kedvenc operaénekesem!!!! FANTASZTIKUS FILM!! Akárhányszor megnéztem eddig, zokogtam, fantasztikus! Fanny Ardant egyszerûen mesésen játsza, és tényleg hasonlít rá, bár nyilván sokkal szebb, de szóval áá a film is és élete is (L)(L) Méltó film ehhez a nagysághoz!