Mint egy angyal

Bakancslistához adom
Comme une image
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia-olasz filmdráma, 110 perc, 2004

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

A húszéves, telt idomú, énekesnői karrierről álmodó Lolita gyűlöli az egész világot, lévén nem hasonlít a női magazinokban szereplő sztárokra. Depressziós hajlama, negatív életszemlélete leginkább a zilált családi hátterének tudható be. Lolita apja, a nagy sikerű író a fiatal feleségével és az öregedéssel vívja hétköznapi csatáit, miközben nem törődik a lányával. Lolita énektanárnője is elégedetlen magával, még inkább a tanítványaival. Valami biztatást keres az életéhez, amit otthon nem kaphat meg, ugyanis istápolnia kell a sikertelen író férjét, aki önbizalomhiánnyal és kapuzárási pánikkal küszködik.
Bemutató dátuma: 2005. április 28. Forgalmazó: Budapest Film

Stáblista:

Szereplők

Lolita Cassard
Pierre Millet
Étienne Cassard
Sylvia Millet
Karine Cassard
Sébastien

Díjak és jelölések

Hozzászólások

Szerinted?
Ryti 2008 márc. 02. - 20:38:01
Rettenetesen semmitmondó,unalmas film volt.DVDn néztem és többször megnéztem,hogy hanyadik jelenetnél tartok.Csak azért néztem végig mert nem hittem el,hogy ennyire rossz.
Szörnyû..Pedig szeretem a francia filmeket.
9/10
fzsl 2007 dec. 02. - 10:13:20 9/10
Érdekes dolog ez... tényleg nem valami pörgõs, se nem sziporkázó, nekem mégis nagyon bejön. Eddig akárhányszor láttam mindig véletlenül bukkantam rá, és sose bírtam kikapcsolni. Én szeretem a hangulatát...
Athelas 2007 szept. 30. - 03:11:37
Az elsõ hozzászólóhoz hasonlóan én is jobbat vártam- ehelyettláttam egy közhelyes, unalmas, gyenge filmet.A vontatottság nem mindig mûvészi erény. Semmi különös nincs ebben a filmben, a befejezés pedig összecsapott. 1/10
toronylakó 2007 szept. 29. - 10:57:29 Előzmény anonymus75
...akkor ez egy igazi, vérbeli, francia mûvészfilm, ha úgy van, ahogy írod...alig várom, hogy nézhessem...imádom az unalmas, hosszú snittes francia filmeket :-).
anonymus75 2007 szept. 20. - 21:07:35
Szeretem a francia filmeket... sok francia filmet szeretek... sõt, az utóbbi idõben is láttam néhány igazán jót. Nagyon-nagyon jót is! Ettõl a filmtõl is nagyon sokat vártam... de óriási csalódás volt. Annyira unalmas volt, hogy az valami borzasztó! Moziban, eredeti hanggal láttam, élvezni akartam a nyelvet... de egyszerûen annyira unalmas volt... szörnyû!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu