Mintaapák

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar filmsorozat, 65 perc, 2019

Értékelés:

206 szavazatból
Szerinted?

Új napi sorozat indul a TV2-n. Fenyő Iván, Klem Viktor, Mészáros Béla és Szabó Kimmel Tamás a főszereplői az új fikciós sorozatnak, amely négy nagyon különböző apa életét mutatja be. A sorozat a Dear Daddies című argentin széria alapján készült, de a magyar sajátosságokat figyelembe véve a hazai közönség ízlésére formálták az alkotók. A stúdiótérben többek között óvoda, pizzéria, ügyvédi iroda és lakásbelsők kerültek kialakításara, ez azt jelenti, hogy csaknem 2000 négyzetméteren épültek fel a sorozat díszletei. A Mintaapákban további olyan népszerű színészek játszanak, mint Stohl András, Egri Márta, Kovács Patrícia, Polyák Lilla, Botos Éva, Földes Eszter, Kuna Kata és Pataki Szilvia.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
Ordító egér jan. 21. 09:25:07 2/10 Előzmény Magenta99
Rántott hús kontra környezettudatos vegánság?
3/10
janderka jan. 19. 09:03:33 3/10 Előzmény Magenta99
Majd NER-esítik, mint az Ízig-vériget. (Aminek egyelen izzadságszagú mű-jómódú pillanatával sem lehetett azonosulni.)
Magenta99 jan. 19. 08:38:27 Előzmény janderka
Igen, pont ezt írtam a másik topikba is - megvesznek egy spanyol tengerparti étteremben játszódó sorozatot, ami tipikusan a spanyol mentalitásra - és nyilván ételekre alapoz - hát ez bizonyosan rettentően fogja érdekelni a magyar nézőket...
3/10
janderka jan. 19. 08:23:21 3/10 Előzmény napraforgó
Az egy dolog, hogy ezt beszántották, de látva a képességeiket, mit gondolhat vajon, a Pepe nevű próbálkozás vagya szintén teljeden szétesett doktor Balaton majd jobb lesz? Hát szemlátomást rossz cégekkel dolgoztatnak. Ebből csak további szar sülhet ki.
4/10
napraforgó jan. 19. 06:02:08 4/10
3/10
offtopic
janderka jan. 04. 16:56:09 3/10 Előzmény luci87
Az egy jól sikerült film lett. Szabó Sipos nagyon jól hozta Feketét.
7/10
luci87 jan. 04. 14:46:16 7/10
A Bereki ember c. magyar filmben játszik Levi! Szemüveg nélkül, korabeli sapkában, ruhában. Először a hangja volt ismerős. :)
3/10
offtopic
janderka 2021 dec. 27. - 10:17:22 3/10
Ha úgy vesszük ezek a sorozatok végülis csak idénytermékek. Felveszik rájuk a "teremelési támogatást", kidobják őket a piacra. Eladnak belőlük néhány kartonnyit, összepacsiznak a piacfelügyelővel, aztán fájront. A fogyasztó meg le van ejtve. Holnaptól úgyis új "sikertemékkel" kábítják majd.
2/10
offtopic
Ordító egér 2021 dec. 27. - 08:24:14 2/10 Előzmény guess.who
Ha agyonhallgatják, hamarosan megfeledkeznek róla. Csak tartanak sajttájt - vagy nem. A konkurencia anno elismerte, hogy a Jófiúkat a nem kielégítő nézettség miatt állították le. Esetünkben a Jóban-rosszban évekig húzta a mellékadón, amelyet nyilván nem százezres tömegek bámulnak minden nap. Amúgy meg (v)eszi, nem (v)eszi, nem kap mást, valamint: Kéz kezet mos. Ráadásul a legtöbb néző memóriája igencsak kurta - ennek a tömegnek lehet eladni a latin-amerikai és török bóvlikat. Én meg csak azt nem értem, miért nem próbálkoznak indiai produktumokkal?
offtopic
guess.who 2021 dec. 27. - 07:49:52 Előzmény Ordító egér
Gondolod, hogy beismerik valaha, hogy a nézettség (illetve nézetlenség) miatt tették előbb éjszakai műsorsávba, majd a nézhetetlen/láthatatlan másodvonalba? Igazmondásban nem annyira erős a csatorna, meg ciki is lenne, hogy a második évadot még főműsoridős, ertéelt legyőző zászlóshajóként kezdő sorozatot annyira sikerült lezülleszteni cirka másfél évad alatt, hogy totális bukó lett... Kétlem, hogy ez bármelyik készítő portfóliójában kiemelt helyen szerepelne.
(És külön a Spáh iker, hogy Jandi is örüljön. :) )
2/10
offtopic
Ordító egér 2021 dec. 27. - 00:53:09 2/10 Előzmény janderka
A kuncsaftjai feltehetően elárulták neki a "titkokat". A csatornák legfeljebb beperelik, oszt az ügyvédek szépen kiegyeznek tárgyaláson kívül. Nem hiszem, hogy Évinek attól kellene tartania, hogy úgy jár, mint Rosemarie Nitribitt - főleg, hogy nyilván nem tudja, ki is volt e néhai kolleginája.
2/10
offtopic
Ordító egér 2021 dec. 27. - 00:49:29 2/10 Előzmény guess.who
Sajttáj valamikor lesz, ha rákérdeznek, folytatják-e, rövidre zárva elintézik a dolgot a szokásos indoklással: Nem volt kielégítő a nézettsége. Ilyenkor mindegyik kanális az újév "fantasztikus" hiperszuper műsoraival dicsekszik. Az említett "hölgyekről" és a velük kapcsolatos fejleményekről csak a mobil internet útján értesülök.
offtopic
guess.who 2021 dec. 26. - 13:12:34
Akkor most mindhárman bekerültünk valami fura, szürreál tévedések vígjátékába. :)
3/10
offtopic
janderka 2021 dec. 26. - 12:37:54 3/10 Előzmény Ordító egér
Ezúttal nem escortcsajként gondoltam Baukóra, hanem mint szivárogtatóra. Tudod, ő nyőgte be előre a retekklub valóságshowinak rész- és végeredményeit.
3/10
offtopic
janderka 2021 dec. 26. - 12:31:41 3/10 Előzmény guess.who

én azt sosenem néztem :(


offtopic
guess.who 2021 dec. 26. - 11:56:56 Előzmény Ordító egér
...és a zöldellő fákon éppen tojást rakó madarakat.
Mindenesetre január elején bármilyen sajttájt tarthatnak, ha még nincs leforgatva a negyedik évad, annak sugárzását nemigen jelenthetik be ott.

Azt hiszem -majd kijavít, ha tévedek- Jandi lelkesen nézte az Exatlont, úgyhogy várjuk meg a véleményét ezügyben. :)

Fannit sajnáltam. Azért is, amit ő tett saját magával, meg azért is, amit mások tettek vele (végül mindkettőnek áldozata lett). Ugyan egyáltalán nem volt az intellektuális zsánerem, de mégis volt benne valami nagyon bájos, szerethető a bambuszságában. B. Éva viszont közel sem ilyen: lehet, hogy csinos, egyes kultúrkörökben még szép is - de hogy már rövid távon is kibírhatatlan, az teljesen biztos.


2/10
offtopic
Ordító egér 2021 dec. 26. - 11:28:54 2/10 Előzmény guess.who

A Szabadkai úti/ szemétégető körüli repedtsarkúakhoz képest ő a luxus kategória, hasonlóan a szerencsétlenül járt VV Fannihoz. Tudom, hogy a borkaizsoltok és márthaimrék igényei számára nincs egy súlycsoportban az igazi luxuskurvákhoz.


2/10
Ordító egér 2021 dec. 26. - 11:26:29 2/10 Előzmény guess.who
Ne feledjük a halloweeni zöldellő fákat és még sok egyéb olyan külső felvételt, amely ékesen cáfolta a folyton hivatkozott őszt. A leáll(ít)ást csakis a kármentéssel tudom magyarázni; az Exatlont nézze, aki akarja, legfeljebb utána beraknak valami "újabb" török/latin-amerikai szemetet. Persze nagy a hallgatás, de a korábbi évek gyakorlata alapján 3-a után tartanak majd egy sajttájt, amelyben bejelentik az új év "világrengető" produkcióit.
offtopic
guess.who 2021 dec. 26. - 11:04:21 Előzmény Ordító egér
Luxus?!?! Egy valóvilágos "hősnőt" azért -bármennyire is (Petra szavaival) "kikerázta magát"- luxusnak nevezni némileg túlzás, nem? :)

Teljes forgatókönyv: szerinte fixre vehetjük, hogy NEM olvasták el előzetesen. Főként azért nem, mert azt is vehetjük fixre, hogy nem is volt készen. Mondjuk egy-két heti forgatnivaló megvolt, bemutatták, leokézták, elkezdték forgatni, és közben írták a többit...
offtopic
guess.who 2021 dec. 26. - 11:01:28 Előzmény Ordító egér
Szerintem az oktatás már jó ideje megkezdődhetett, hiszen voltak őszies külsős képek (bár most nem pörgetem vissza, hogy az iskolaudvarosok ilyenek voltak-e), szóval ez így nem feltétlenül lehetne kizáró ok.

A megfeledkezéssel kapcsolatban azért azt nem árt hozzátenni, hogy HA LENNE egy ezt legalább nagyjából kiváltó MÁSIK műsor (napi sorozat), akkor érthető lenne a dolog. De van ilyesmi a csatornán, főműsoridőben? Január első hetét megnéztem, minden este Exatlon. Nem ismerem és nem is érdekel, de van annak kimutatható mennyiségű nézője, és azok átfedésben vannak a MA nézőivel, tehát várható, hogy átszoknak az önkínzó őrülteken való röhögésre?

A (nagy mennyiségű) kivagdosásban én már eléggé bizonytalan vagyok: amikor Jandi az elmúlt évadban feldobta, akkor biztosra lehetett venni, mert irtóra kuszálták a szálakat, érezhetően hiányoztak bizonyos eseményekre adott magyarázatok, azok felvezetése (és ugye közhely, hogy egy egységnyi baromságra legalább 2-5 egységnyi felvezetést szántak mindig) - most viszont (leszámítva, hogy maguk az események voltak irtó gagyin kitalálva és megírva) végső soron nagyjából minden kapcsolódott mindenhez, minden következett valamiből, nem volt jelentős hiányérzet... Talán csak Szabi hirtelen "kijózanodását" tudnám felhozni, amikor nagyon hiányzott valami átmenet az egyik rész öngyije és a következő rész viccelős-jófejkedős laza ügyvédje közé. De végső soron ezt is betudhatjuk az évad végén kötelezően megjelenő "csak legyünk már túl rajta minél hamarabb" mentalitásnak.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu