Miss Hanoi

Bakancslistához adom
15 éven aluliak számára nem ajánlott cseh-szlovák krimi-dráma, 95 perc, 2018

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Az észak-csehországi Varnsdorf városában Kříž rendőrkapitány egy gyilkossági ügyben nyomoz. Hamarosan kiderül, hogy a szálak a helyi vietnámi közösségbe vezetnek. Valaki azonban igyekezett eltitkolni az eredeti indítékot. Abban, hogy beleláthasson az üzleti érdekek és klánok mozgatta hierarchikus világba, az első vietnámi származású cseh rendőrnő lesz a segítségére. Az ellentmondásos páros – a fiatal, saját elképzelései szerint élő emancipált nő, és az idősödő, szarkasztikus nyomozó, akinek a munkája az élete – nem csak a bűntény titkaira derít fényt, hanem az egymás megismeréséhez és elismeréséhez vezető utat is keresik. De mindketten sorsdöntő elhatározás előtt állnak: a szigorú családi hagyományok tiszteletét vagy az igazságot válasszák.
Forgalmazó: HBO

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
sexykex 2019 júl. 02. - 11:17:50 5/10
Nem tudom, mennyi időnek kell eltelni, hogy az idegen kultúrák találkozásánál keletkező hullámok elsimuljanak. A Vietkong, a Vörös Khmerek és Mao népe egyaránt jelen van szerte a világban. Most a csehek bogozzák a vietnamiak belső ügyeit egy közepes krimiben, ami stílusát tekintve akár magyar film is lehetne.
10/10
CAREOL 2019 márc. 02. - 01:13:04 10/10 Előzmény bundi8
Bár lennének még olyan krimik, mint a "Derrick-epizódok" voltak! De félre a tréfával. Ez a film nem Derrick és nem is biztos, hogy egyszerűen krimi. Két kiváló - bár nálunk sajnos szinte teljesen ismeretlen - cseh színész, David Novotny és Ha Thanh Nguyen parádés alakítása, rendkívül aktuális és komolyan elgondolkodtató konklúzióval. Számomra: 10/10.
4/10
bundi8 2019 febr. 19. - 11:51:50 4/10
Számomra csalódás, mintha egy Derrick epizódot láttam volna, viszont tévéfilmnek nem rossz.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu