Miss Marple: A láthatatlan kéz

Bakancslistához adom
Marple: The Moving Finger
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol-amerikai krimi, 93 perc, 2006

Értékelés:

50 szavazatból
Szerinted?

Miss Marple jól ismert személyiség a csodaszép környezetben fekvő békés kis falu, St. Mary Mead lakosainak körében. A bájos, ősz hajú asszonyka igazán nem tudna ártani még a légynek sem. Mégis bárhová lép, ott mindig történik valami. Valami rejtélyes, valami misztikus, valami szokatlan. Most éppen Lymstonba látogat el, hogy találkozzon rég nem látott barátnőjével. A falut különös esemény tartja izgalomban. Valaki durva rágalmazó levelekkel árasztja el a békés kis közösség tagjait. A rágalomhadjárat senkit sem kímél, szobalánytól a papig mindenkit besároz. Vajon ki lehet a levelek írója? És vajon mi okozta az ügyvéd feleségének váratlan halálát? Miss Marple nyomozásba kezd.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Miss Jane Marple
Jerry Burton
Joanna Burton
Dane Calthrop
Richard Symmington

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
LexH 2013 júl. 28. - 04:31:52
Ilyen színészrõl, mint James D'Arcy csak álmodhat minden rendezõ és operatõr: 5 másodperc alatt átlag 10-15 érzelmet képes átfuttatni az arcán az elképzelhetõ legfinomabb eszközökkel. Gyakran hasonlítják össze szintén sikeres Benedict Cumberbatch (Sherlock) és az õ játékát, én egyértelmûen D'Arcy-ra szavazok. Boldogok az angolok ilyen színészekkel.
zara18 2010 aug. 19. - 13:51:11
Azt hiszem ez egy remek feldolgozás lett, csak annyira tért el a könyvtõl amennyit meglehet bocsájtani.
xy1000 2010 márc. 15. - 20:53:28
A könyvet jól ismerem, a filmfeldolgozás is jó lett!
10/10
marmalade 2009 febr. 21. - 15:46:01 10/10
Hát, nekem személy szerint nagyon tetszett. Csak azt nem értem, hogy miért angol-amerikai, miközben angol színészek játszanak benne.
Emilia Fox kicsit meghökkentõ elsõre, mert az ember olyan jókislányosnak, szolidnak szokta meg. Ebben a filmben pedig minden, csak nem szolid.
ghostgirl 2009 febr. 14. - 17:53:26
nah igen, ezt a filmet nagybátyámmal együtt láttam, és elég sokat hülyültünk rajta...nekem (és neki sem) tetszik ez az új Miss Marple, de nem ezen hülyültünk...
hanem például azon, hogy Miss Marple szerepelt kb. 10-15 percet a film végéig, amikor is elõkerült, és megmondta a megoldását az egész ügynek:p
aztán: amikor egy szereplõ bemegy egy sötét sikátorba vagy egy elhagyatott helyen sétál, szinte tuti, hogy legalábbis leütik, ha nem rosszabb...de mikor a film egyik jelenetében Miss Marple elindul egy elhagyatott ösvényen, amit magas sövény vesz körül, és baljóslóan félhomály van, mi történik?...semmi...pedig elõtte éppen azon ritka percek egyike volt ebben a filmben, amikor "szaglászott"
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu