Miss Marple

Bakancslistához adom
Agatha Christie's Marple
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol krimisorozat, 93 perc, 2004

Értékelés:

38 szavazatból
Szerinted?

Rex Fortescue a hírhedt üzletember mérgezés áldozata lesz. Halála után rejtélyes módon egy marék rozs kerül elő a zakója zsebéből. Neele felügyelő Miss Marple segítségével megkezdi a nyomozást az ügyben, közbenjárása azonban nem akadályozza meg a következő gyilkosságot : Adele Fortescue-t, az áldozat fiatal nejét szintén holtan találják. Vajon ki a következő áldozat?
FEA2 FEA2

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
kispiroska01 márc. 14. 13:52:05 6/10 Előzmény jesolo
Igaz, ráadásul most át is nevezték, így az újdonság erejével hathat.
jesolo márc. 06. 08:01:14
Már megint összeakadtak az aktuális rész ismertetésénél és a műsor ismertetésénél, a kettőnek semmi köze egymáshoz. Frissített a port, megint nagy a kavarodás.
napsütötte 2019 febr. 05. - 23:12:40
A Királyok és kalandorok tartalma:
Anthony Cade-et, a mindenre kész kalandort Afrikában felkeresi egyik barátja, Jimmy Garth és üzletet ajánl. Anthonynak Stylptitch gróf vagyont érő, sokakat kompromittáló emlékiratait kellene eljuttatnia Londonba, egy újság szerkesztőségébe. Szívesen vállalja a feladatot, mert ugyancsak hozzá kerültek bizonyos Virginia Revel szerelmeslevelei, egyúttal ezeket is visszajuttathatná jogos tulajdonosának. Londonban többen is megpróbálják megszerezni az emlékiratokat; a szobájába betörve azonban a kézirat helyett a leveleket viszik el. A tolvaj - felismervén tévedését - a levelek aláíróját, Virginia Revelt kezdi zsarolni. Virginiának azonban semmi köze sincs a levelekhez, viszont az a feladata, hogy az emlékirat megszerzése végett segítsen elcsábítani Anthonyt. A társaság egy vidéki birtokon, Kőváralján találkozik, ahol Mihály herceg, a herzoslowakiai trónörökös éppen üzleti megbeszélést folytat. Anthony akkor érkezik, amikor lövés dördül, és Mihály herceget holtan találják. A gyanú Cade-re terelődik, ám csakhamar kiderül, hogy senki sem az, akinek látszik, továbbá, hogy az események - így a kéziratért és a levelekért folyó harc - hátterében valójában egy régen a kastélyban elrejtett, elrabolt koronaékszer felkutatása áll.
Szereplők:
Julia McKenzie (Miss Marple)
Edward Fox
Mathew Horne
Adam Godley
Charlotte Salt
Ian Weichardt
Jonas Armstrong
Laura O'Toole
10/10
doraamadeusz 2019 febr. 05. - 20:01:05 10/10 Előzmény doraamadeusz
De azért jó film és kezdem megszeretni.
10/10
doraamadeusz 2018 aug. 24. - 09:16:06 10/10
Ennek a filmnek semmi köze Agatha Christiehöz. A Chimneys titkában-noha elég vastag- Miss Marple nem szerepel benne,nemhogy ez a depressziós nyanya!
Palkovits Krisztina 2018 febr. 18. - 08:47:06
Minden epizódnál az Egy marék rozs tartalma olvasható! Még jó, hogy van egy ilyen oldal... :(
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu