Mister Sterling

Bakancslistához adom
amerikai filmsorozat, 60 perc, 2003

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Ifjabb Bill Sterling elhivatott tanár, aki egy Los Angeles-i korrekciós intézetben oktat hátrányos helyzetű gyerekeket. Az életét azonban fenekestül felforgatja, amikor Kalifornia kormányzója - az idősebb Sterling hírnevére alapozva, aki korábban maga is kormányzó volt - felkéri a fiatalembert, hogy vállalja el a megüresedett demokrata szenátori széket. Azt azonban senki sem sejti, hogy Bill Sterling-gel milyen lóra tettek.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Bill Sterling
Jackie Brock
Tommy Doyle
Leon Montero
Burt Gammel
Barry Reed

Hozzászólások

Szerinted?
Morró 2007 febr. 02. - 21:33:32 Előzmény fisssi
Inkább semmit, mint a sz*rt :D Amúgy nekem az a teóriám, hogy valamennyire a nézõk formálják (jóllehet csak a meglévõ választékot), de a többség mégiscsak a sok szennyet szeretheti, mert ha senkisem szeretné, akkor nem nézné senki... Vagy ne induljak ki magamból, és az emberek csakúgy nézik a TV-t, ha tetszik, ha nem, amit lát?
fisssi 2007 jan. 21. - 19:19:41 Előzmény ballakissa
Teljesen egyetértek.
Egy kezemen meg tudom számolni, hány sorozatot néztem valaha is...nem hiszem el, hogy egyedüliként nekem tetszik ez a sorozat. Az a baj, hogy nem a nézõk formálják a csatornák mûsorösszetételét, hanem a csatornák formálják a nézõk ízlését. Mert ezt adják, akkor ezt nézzük. Vagy nem nézünk semmit - lehet választani.
ballakissa 2006 dec. 01. - 20:40:36 Előzmény MaciLaci
Ezt most komolyan írtad, vagy gúnyolódsz? Mert én tudok jobbat is javasolni: szerda éjjel 3 óra, akkor tuti, hogy senki nem fogja nézni... Végre volt egy normális, emészthetõ sorozat vasárnap a rengeteg szenny között, erre ezt is eltették erre az idõpontra...
MaciLaci 2006 nov. 25. - 11:01:14
Gratulálok a TV2-nek tök jó idõpontra tették a sorozatot!!!!!!
Lalka 2006 nov. 04. - 17:59:18
nem tom
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu