Mit vétettem, hogy ezt érdemlem?

Bakancslistához adom
Qué he hecho yo para merecer esto?
18 éven aluliak számára nem ajánlott spanyol vígjáték, 102 perc, 1984

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

Gloria Madrid külvárosában él a családjával. Az asszony takarít, a férje, Antonio taxizik és hamisítóként dolgozik. Képtelenek ötről a hatra jutni, az agyonhajszolt, gyógyszerfüggő anya, valamint az önző apa nem tudják összetartani a családot. A két tizenéves fiúk közül a nagyobbik droggal kereskedik, míg a kisebb homoszexuális, az anyósa meg teljesen őrült. Gloriában egy nap megszakad valami, megelégeli a kilátástalan helyzetet, megöli a férjét, a homoszexuális Miguelt pedig eladja egy pedofil fogorvosnak.
Forgalmazó: Örökmozgó

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Querelle 2016 szept. 11. - 09:38:36
Nem errõl a filmjérõl lesz Almodovar emlékezetes.Valahogy nem áll össze egy filmmé.Inkább epizódok láncolata.Külön - külön mindegyik szereplõ érdekes.De nem jön át az, hogy a film kerek egész lenne.A német mûvésznõ és a hamisító író kapcsolata például teljesen felesleges, mivel a történetnek csak mellékszála.A befejezés pedig eléggé giccsesre sikerült.
10/10
radovan71 2014 jan. 27. - 21:21:08 10/10 Előzmény morningrise
egyetértek,fantasztikus!De csak bevállalósoknak,ínyenceknek merném szívbõl ajánlani! :)
9/10
morningrise 2012 febr. 20. - 16:04:05 9/10
10/9, korai mûve Almodóvarnak, de nagyon jó!
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu