Mocsárlény: A sorozat

Bakancslistához adom
Swamp Thing / Brilliant Disguise
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm-sorozat, drámasorozat, 7. rész, 45 perc

Értékelés:

27 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Alec a mocsár mélyére vezeti Abbyt. Miközben a lány mintát vesz egy elhalt fáról, sötétség támad, és megfertőződik. Alec visszaviszi Abbyt a laborba, és minden különleges képességére szükség van, hogy megmentse őt. Lucilia elmondja Averynek, hogy Alec még mindig életben van, és arra kéri, hogy menjen vele, és kapják el, mielőtt ő jönne el értük. Matt felbukkanása felkavarja a kedélyeket, és összetűznek egymással. Alec elmondja Abbynek, hogy az átalakulása egy magasabb célt szolgál.

A műsor ismertetése: A képernyőn éled újjá a DC klasszikus képregénye. Az olcsó, zsigeri horror mestere, James Wan nevével fémjelzett sorozatban mocsári eredetű vírus szedi áldozatait az egyik louisanai kisvárosban. Ez után kutat Dr. Abby Arcane (Crystal Reed), aki hosszú idő után tért vissza a szülővárosába. Hamarosan rájön, hogy a mocsár misztikus és félelmetes titkot rejt. Amikor egy titokzatos lény bukkan fel a mocsárból, Abby egy természetfeletti világ rémálmával szembesül, amelytől senki sincs biztonságban.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Abby Arcane
Maria Sunderland
Alec Holland
Swamp Thing
Matt Cable
Liz Tremayne
Madame Xanadu
Avery Sunderland
Lucilia Cable
Jason Woodrue

Hozzászólások

Szerinted?
beubhd 2023 máj. 27. - 05:19:20
"nem haragszol rám, amiért kitettem magam a vérzéses láznak egy kislány miatt?" - pedig olyan jól indult. 🫣
beubhd 2023 máj. 27. - 05:16:51 Előzmény tacsuska
Azt ugye tudod, hogy a kritika kétféle lehet; pozitív és negatív? Vagy ide csak pozitívat lehet írni?
9/10
tacsuska 2023 márc. 20. - 23:14:59 9/10 Előzmény idõjós1010
Akkor ne nézd! Nem kötelező, mint ahogy a negatív komment sem.

10/10
Laura Palmer 2020 nov. 17. - 18:51:40 10/10
Nagyon jó sorozat! Aki a 80-as évek sci-fi horrorjait kedveli annak tetszeni fog!
lessmessino 2020 jún. 08. - 18:04:04
Az első részt néztem meg idáig és nekem tetszett. Több helyen olvastam, hogy az volt az emberek baja a sorozattal, hogy vontatott, unalmas. Ezek alapján erre is készültem, de az első rész után meglepődtem, hogy még is miről beszéltek az emberek, mert egyáltalán nem volt unalmas. Voltak benne hibák, de hát miben nincsenek. Én inkább gondoltam azt, hogy túl gyorsan csaptak a lecsóba, mintsem lassú. Az Éles tárgyak, na az lassú, de az még éppen megütötte a mércét és egy nagyon jó sorozat kerekedett ki belőle.
4/10
idõjós1010 2020 márc. 12. - 22:22:44 4/10
Az első rész volt meg eddig. Ha ez film lenne, és nem sorozat, igencsak gyalázatos pontszámokat kapna, mert nagyon unalmas. A mocsárlény jó témaindító, de a legkevésbé az a központi téma.