Modellek közt

Bakancslistához adom
I Live with Models / The Editor
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol vígjátéksorozat, I / 6. rész, 22 perc, 2015

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Scarletről végre leszáll a magazin szerkesztője. Joanna Vermouth. Amikor Tommy is beavatkozik, Scarlet karrierje veszélybe kerül. Anna megpróbálja megszerezni Enrique szobáját. Azzal ijesztgeti a srácot, hogy kísértet lakik benne.

A műsor ismertetése: A duci Tommy (David Hoffman) egy kávézóban dolgozik felszolgálóként, egészen addig, amíg egy menedzser fel nem fedezi, hogy tökéletes kézfeje remekül illene egy készülő reklámhoz. Tommy kapva kap az alkalmon, elvállalja a munkát és az azzal járó kiváltságokat, hogy beköltözhet két dögös csaj és egy hibátlan testű macsó mellé. A hirtelen jött lehetőség és a furcsa lakótársi szituációk őszintén, de leginkább humorosan megmutatják azt a világot, ahogy a hétköznapi emberek a modelleket látják, és fordítva.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Kit Fisto 2019 ápr. 30. - 04:08:25 1/10
Egy újabb szemét.. Miért nem a kukába dobják?
1/10
goteki 2016 febr. 05. - 11:56:29 1/10
Ez valami borzalom. Komolyan, annyira bûn rossz, fél perc után esküdni mertem volna, hogy valami újabb "übervicces" magyar szörnyszülött piszkolta be a képernyõt. Akár nagy összegben fogadtam is volna rá - szerencsére nem tettem.
Többet nem is kell mondanom. Ennél lesújtóbb kritika tõlem nem illethet egy filmet/sorozatot.
2/10
NRG 2015 aug. 16. - 19:43:55 2/10
Hát ennek sem jósolok több évadot,nem véletlenül.... :-)