Modern család

Bakancslistához adom
Modern Family
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjátéksorozat, 22 perc, 2009

Értékelés:

329 szavazatból
Szerinted?

A 2009-ben indult Egy rém modern családot nemcsak a szakma, de a nézőközönség is kitüntette figyelmével, így az USA egyik legnépszerűbb vígjátéksorozata lett a 18-49 évesek körében: a harmadik évadot már több, mint 12 millió néző követte. A szakma is értékelte a sorozatot, szereplői és készítői számára tizenegy Emmy-díjat és egy Golden Globe-jelölést is hozott.
A történetben három, merőben különböző életvitelű, ám mégis annál egyformább család sorsa forr össze egy szatirikus komédiává, melynek minden pillanata garantáltan megmozgatja rekeszizmainkat.
Ed O'Neill, aki Al Bundy-ként sokunknak ismerős, már megmutatta milyen egy vicces családban nagyon vicces férjet és apát alakítani. Most egy jó karban lévő, jómódú hatvanas férfi - Jay Pritchett szerepében tündököl, egy dögös kolumbiai feleséggel az oldalán, akit Sofia Vergara személyesít meg.

Évadok:

Stáblista:

Díjak és jelölések

 • Golden Globe-díj

  2012
  Legjobb televíziós sorozat - musical és vígjáték kategória
 • Golden Globe-díj

  2014
  Legjobb televíziós sorozat - musical és vígjáték kategória jelölés
 • Golden Globe-díj

  2013
  Legjobb televíziós sorozat - musical és vígjáték kategória jelölés
 • Golden Globe-díj

  2011
  Legjobb televíziós sorozat - musical és vígjáték kategória jelölés
 • Golden Globe-díj

  2010
  Legjobb televíziós sorozat - musical és vígjáték kategória jelölés

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
andraskis05 márc. 26. 19:24:58 10/10 Előzmény Robzombi
Ezt mondjuk nem tudtam róla. Utánanéztem az Instagram oldalán, tényleg baromi nagyon megváltozott. Sarah Hyland meg majdnem öngyilkos lett. :(
Robzombi márc. 26. 18:40:50
Ariel Winter meg milyen ragadozó lett. A sorozatban nem , de a való életben rendesen kiélvezi kibontakozó nőiességét :D
Robzombi márc. 26. 18:38:48 Előzmény andraskis05
Én se mondtam ,hogy nem jó, de a 10 túlzás, max olyan 6-7
10/10
andraskis05 márc. 26. 17:23:34 10/10 Előzmény Robzombi
Ez ismerős. Sofía Vergara nekem is bejön, de nekem azért a sorozat is tetszik.
Robzombi márc. 25. 19:37:37 Előzmény andraskis05
10 es az túlzás. Átlagos komédia. Vannak benne jó poénok, de inkább a csini nők miatt nézem néha.
Sofía Vergara, Ariel Winter, Julie Bowen,Sarah Hyland
10/10
andraskis05 márc. 25. 17:23:14 10/10
Egyik kedvenc sorozatom. Vannak benne kicsit erőltetett poénok, de azért vicces. A véleményem az, hogy senki ne hallgasson arra amit ide kommentelnek, mert nekem már elvették így pár filmtől a kedvem. Egyébként nekem 10/10
10/10
andraskis05 márc. 25. 17:13:04 10/10 Előzmény user11
Vakkancs
1/10
Kit Fisto 2018 nov. 21. - 04:17:51 1/10 Előzmény Péter Chupi
Ha balliberálisok csinálják, akkor alap. ;) Szörnyű, hogy mennyit adják. Gyakran nem is nézem a tv-t, csak hallgatom, miközben pl. netezem. De ezt még csak hallgatni sem tudom, mert az egyik (vagy mindkettő?) homokosnak olyan undorító a magyar hangja is. Olyan magas, nyöszörgős, kényeskedő. Irritál! Lehet, hogy nélkülük még elmenne a sorozat, legalábbis háttérnek. De az a hang, és persze amiket beszélnek.. ≣ : ¬ o
1/10
Péter Chupi 2018 jún. 18. - 16:51:11 1/10
Tényleg attól modern egy család hogy szodomiták is vannak benne?
10/10
hegyi.tibor1 2018 márc. 31. - 19:17:56 10/10
Ez a remek vígjátéksorozat ismeretterjesztőnek is remek lenne. Hihetetlen bölcsességgel segiti a nézőt megismerni önmagát. Valódi szeretet, szerelem, barátság vidáman bemutatva. Sok embernek segíthet jobbá vállni a való életben.
1/10
offtopic
Kit Fisto 2017 dec. 05. - 20:33:38 1/10
Ezt is, mert a Dokikhoz szántam :)
Különben ennek a sorozatnak jobb lett volna az "Unalmas család" cím. Attól sem lenne vicces, de õszinte. ;)
1/10
offtopic
Kit Fisto 2017 dec. 05. - 20:28:02 1/10 Előzmény Kit Fisto
Elírtam, természetesen a fiatal fehér orvos az unszimpatikus. Ilyen fejjel mászkálni..
1/10
bacsi977 2017 nov. 26. - 07:16:43 1/10
A múltkor gondoltam, unalmamban megnézek belõle egy részt. Lehet, hogy az én humorérzékemmel van a gond, de ez miért vígjáték? Még egy apró kis mosoly sem hagyta el a számat, pedig két részt is végigszenvedtem.
1/10
offtopic
Kit Fisto 2017 nov. 12. - 15:38:53 1/10
Írtam már, hogy utálom? Ezt, a Szívem csücskeit (Az a fõszereplõ pasasról szól, a többi gyakorlatilag felesleges a sorozatba. Alig mutatják õket, állandóan az a pasas van és károg a reszelõs hangján.) , a Mike és Mollyt, (Ki néz egy csak kövéreket szerepeltetõ sorozatot?) (A kövérek? Nem elég nekik a tükör?) és persze a Dokikat. (Nagyon unszimpatikus az a fekete orvos, és a sorozat pályázhatna a legunalmasabb sorozat címre.) Ez pedig, egy homokosoknak való film. Valószínûleg azok is csinálták, ki csinálna heteróként ilyet? Na jó, talán a liberálisok. Egykutya. Csak egy-két gondolat: Nem csak a ferde hajlamot igyekszik népszerûsíteni, de még halálosan unalmas is. Nekem a "meleg" szó azt jelenti, hogy nem langyos, és nem forró. Nem mondok le errõl a szóról, illetve a normál jelentésérõl. Szerintem undorító hogy melegnek hívják magukat. Miért, mi milyenek vagyunk? Ha egy ember nem meleg, akkor halott. Ez az elnevezés nagyon gáz még rájuk nézve is. Homoszexuális, ez a hivatalos. Olyan nincs, hogy "homofób". Ha valamitõl természetadta módon irtózunk, az nem fóbia! Pl. betegségek, gyilkosság, mocsok miatti ellenérzésünk sem fóbia. Most ezek jutottak az eszembe, de lehet még jópár ilyen. A többi szexuális eltévelyedésre is igaz. Ha irtózom az állatosoktól, vagy a hullásoktól, végtermékesektõl, az is fóbia? Szerintem nem. Mert van, aki ezekkel szexel ám, és döngeti a mellét, hogy az teljesen természetes, és õ is fel akar vonulni. Meg házasodni, és örökbefogadni. Ezekhez képest akik az épületek, vagy fák felé vonzódnak, már szinte viccesek. Vegye el, fogadja örökbe ha haha. (hahaha) Õk legalább nem zavarnak másokat. Kivéve, ha a mi házunk az, vagy a mi diófánk. ☮
9/10
szepipiktor 2017 szept. 15. - 12:14:46 9/10
Figyelj te troll, sok másik kommentelõtõl elfogadom a kritikát, de tõled?
Érdemes visszanézni, az összes film összes fórumtartalmát, te mindenhol ott vagy, mindig, és folyamatosan a kommenteiddel akarod irányítani a beszélgetést.
Találtam nem egyet, ahol amikor jó a terefere, te beírsz egy ocsmány vélemény, majd lapokkal (sok idõvel késõbb) meg beírsz egy full ellentétest, amikor meg más a hangulat.
Te ugye nem vagy valós kommentelõ, hiszen láthatóan egy rejtett beépített valaki vagy.
Nem hiszem, hogy bármelyikünk véleménye lenne káros és nem egy kiadói beépített valakié, aki ostoba szórakozását éli ki abban, hogy mindenhol, mindenkibe beleköt, mindenhol korszakalkotó véleménye van.
Már az tenyérbemászó, hogy más véleményét te gúnyosan lekezeled, miközben fogalmad sincs mások tudásáról, információiról.
A tegéléd inkább a 444 és a 888 portálokon lehetne menõ, de nem egy kulturális fórumon.
Sajnálom, hogy az IQ-d arra sem volt elég, hogy az általam leírtakkal vitatkozz, azt cáfold.
Ez egy remek portál (volt), annak remek fórumát te folyamatosan szétcsapod, ahova sokan csak azért jövünk, mert egy aktuális filmrõl akarunk megtudni véleményeket. A tulajdonosoknak nem üzlet, ha elmennek az olvasók egy pszihopata troll miatt.
Szálj le rólam és akkor írj, ha megszólítalak, ha másnak írok, abba ne pofázz bele!
Quinn Mallory 2017 aug. 27. - 18:58:05 Előzmény lasvegas777
Azt hiszik ettõl realisztikus, pedig rohadtul béna!
Nmi26 2017 júl. 13. - 21:28:58
Barkley
user11 2017 júl. 13. - 19:05:13
Valamelyik rajongó tudna segíteni?
Gloriáék lakásában az egyik részben volt egy kutyaszobor inasnak felöltözve. Mi volt a neve? Köszi. (egy fogadásról van szó)
9/10
szepipiktor 2017 máj. 19. - 13:16:40 9/10
Döbbenetes végigolvasni a kommenteket! Ennyi zagyagyú alkot véleményt? Az alapvita, hogy melyik szinkron jó, rossz? Mert ugy életszerû, hogy a átlagnézõ rendelkezik az összes csatornával és napi szinten nézi az illegális forrásból az eredetit is. Igaz? ne azt nézd, a másik csatornát mert ott z a szinkronhang! Hát persze, majd elõfizetek egy csatornára vagy szolgáltatót váltok, hát persze. És ez a "ment nekem nem tetszik, mindenki hüje" konklúzió számtalan "kritikustól...
A kritizálók még azzal sincsenek tisztában, miért ilyen a vágás, a kameramozgás! Mert ez egy egyedi mûfaj! A kamu áldokumentum-sitcom! Erre csinálták a mi Munkaügyek sorozatunkat is.
És igen a fõ író, irányító Christoper Lloyd (és Steven Levitan)...
Nem vagyok mindentudó, megnéztem, mert kiváncsi lettem, ki követte le ezt a BETEGSÉGET! Ezt a 10/10-es BETEGSÉGET!
Na jó, évekig kerülgettem, nekem nem a tévé és a ostoba hollywoodi sorozatok szabályozzák az életemet, de most volt egy hír az egészrõl utánanéztem és most egyszerre nekiálltam az elsõ évadnak.
Nem csalódtam, ez õrület, betegség.
A szereposztás zseniális! A kolumbiai csaj pedig még inkább, beleillik, kontraszt az amerikai zagyba. (Õ volt egyébként a Totál Káosz gyönyörû bejárónõje, akinek a lábujjait nyalta a maffiózó)
A sorozat egy kifordított szatíra, paródia. Ma egyszerûen nem elfogadott ez a gondolkodás, ez egy káromkodásmentes South Park - Peter Sellerssel...
Én egyben néztem meg az elsõ 24 részt, nem tudtam kikapcsoni, most ki sem látok a fejembõl.
Trump megválasztását megelõzve jelezte a jövõt.
A ócska tervezett PC alapú marketingvilág kicsúfolása az egész. Az átlagemberek, az átlagemberek sztenderd butaságait, ostobaságait, elõítéleteit pontosan bemutató, kifigurázó eseménysorral. Anti-PC! A meleg pár többet homározik, mint a kurucinfó. Több megjegyzés van a szinesekre, a idegenekre, a másokra, mint a kormánypropagandánkban. Ott ez már mutatta az amerikai átlag PC és neoliberális ellenességét, hogy a saját, normális életüket akarják!
A kolumbiai csaj stílusa lenyûgözõ, a háromgyerekes anyuci "egyszerûsége", a férj "mintapasága", a gyerekek harca, szemétségei zseniálisan vannak bemutatva. Pontosan ilyen a civilizált átlagember! Még a melegvonal sem zavar, igaz errõl nincs kézzelfogható tapasztalatom, ismeretem, nem tudom, hitelesek-e a jelenetek. De kiscsaj csodálatos, a folyamatos bamba nézésével...
Azok a nézések, párbeszédek (és nem a kétszavas hadarós trendipárbeszédek!)
Egyszerûen BETEG az egész! Nem lehet abbahagyni, mert fertõz, beszippant.
Sokan nem tartják humorosnak, ami érthetõ, hiszen ma a hollywoodi marketing sidóhumor a menõ, a PC alapú óvatos kukckucolás. De akik még a klasszikus humoron szocializálódtak, a Monty Pythonon, Sellersen, Funesen, Chaplinen stb. azoknak meg ez visszahozza a eredeti szabad megbotránkoztató humort, a humor lényegét.
(Salamon, maga ZSIDÓ! De a családban más nem az? - párbeszédrõl azok akik ezt kritizálják, fogalmuk sincs, hogy mibõl való, ki mondja! Pedig az a remek vígjáték a maga korában ugyanennyire rasszista, idegengyûlölõ alapú volt, mert akkor a mûvészek azzal tiltakoztak a folyamatok ellen.)
Szóval ha a helyére teszzük a dolgokat, akkor a Modern család egy zseniális anti-PC sorozat, amiben a színészek zsniálisak, a történetek a napi életünk torzulásait önti az arcunkba.
OK, akinek ez nem jön be, nézze az ígyjáértamanyátokkalt meg a sok kamufantazys, CSIx nyomozós "szomszédok" kategóriájit, hiszen a választás mindenkinek adott.
A szinkront meg hagyjuk, mert ha a tömeg nem is ismeri az eredetit, akkor miért kell õket bántani?
Este srácok! A romkocsmákban a haverokkal lehet fütyitméregetni, ki tudta hamarabb lelopni egy ZS-kategóriás sorozat aktuális részét. A Port.hu viszont a tévézésrõl szól, nem a illegális letöltésrõl.
1/10
lasvegas777 2017 márc. 12. - 19:45:14 1/10
Hogy lehet ilyen iszonyatszörnyû kamerafelvételekkel csinálni egy sorozatot??
Összes hozzászólás
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás