Monte Carlo-i történet

Bakancslistához adom
Montecarlo/The Monte Carlo Story
16 éven aluliak számára nem ajánlott olasz-amerikai vígjáték, 96 perc, 1957

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Maria de Crevecoeur (Marlene Dietrich) nemesi származású, de nincsen pénze. Elkápráztatja Dino Della Fiabe gróf (Vittorio De Sica), akit vagyonosnak gondol, pedig szerencsejátékkal próbálja rendezni tartozásait. Dino megszereti Mariát, és lenyűgözi a nő látszólagos gazdagsága.

Stáblista:

Szereplők

Maria de Crevecoeur
Dino della Fiaba gróf
Mr. Homer Hinkley
Mrs. Edith Freeman

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
sflkjs 2019 dec. 08. - 01:20:06 1/10
Huh, de szánalmas, két rozoga (főleg a nő!) vénemberről próbálják elhitetni, hogy romantikáznak, esetleg még szexelnek is? Nem mintha öregek nem csinálhatnák ezt, de ez a két főszereplő nem tudta elhitetni velem ezt az illúziót. Marlene különösen borzasztó.
Texas Bill 2016 ápr. 27. - 16:30:53
Nem igazán érdekes.
Tibag05 2015 márc. 19. - 16:32:00 Előzmény feketevipera
egyetértek!
néha tényleg nem elsõsorban világhírû és egyébként sok filmben sziporkázó fõszereplõkön múlik hogy csak egy .."középszerû izét sikerül" kihozni az alapanyagból.
feketevipera 2011 dec. 28. - 22:04:30
Hogy õszinte legyek, engem nem igazán kötött le a történet, többre számítottam, fõleg azok után, hogy megláttam Marlene Dietrich és Vittorio De Sica nevét a stáblistán. Sajnos még õk sem tudták megmenteni ezt a kicsit bugyutácska, lapos filmet, ami egyébként akár még jó is lehetett volna. A színészi játék jó, szerintem nem elsõsorban a két fõszereplõn múlott az, hogy csak egy középszerû izét sikerült kihozni az alapanyagból.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu