Mostohám a zsánerem

Bakancslistához adom
Tadpole
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 78 perc, 2002

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Oscar Grubmant gyönyörű nők veszik körül. Ő maga fogékony, barátságos egyéniség, folyékonyan beszél franciául, imádja Voltaire-t, és úgy véli, jövője egy nő kezében van. Oscar bármely lány számára nagy fogás lenne, a probléma csak az, hogy csupán tizenöt éves. Hazautazik a hálaadás napi víkendre, és a vonaton bevallja legjobb barátjának, Charlie-nak, hogy tervei vannak a vakációra: el fogja nyerni igaz szerelme szívét. De itt is akad egy lényeges probléma, ugyanis Oscar szívszerelme nem más, mint a mostohaanyja, Eve.
Bemutató dátuma: 2003. február 13. Forgalmazó: Best Hollywood

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
gimbiikeeh 2013 máj. 28. - 08:41:28 3/10
Sigourney Weaver miatt kezdtem bele, de csalódás lett. Unalmas, erõltetett, a történet leírásban jól hangzott. De megvalósítani már nem sikerült olyan jól. Hála isten rövid volt, végig tudtam nézni.

3/10
alien1976 2011 jún. 10. - 18:19:55
Bevallom, hogy ezt a filmet Sigourney Weaver miatt kezdtem el nézni. Jó-jó, az alapsztori sem rossz, de sajna mind a kettõbe csalódnom kellett. Nem tetszett Weaver alakítása, mintha elveszett volna az egész filmben valahol az elején. Ebbe az alapsztoriba szerintem, sokkal több vicces, humoros, és romantikus jelenetet bele lehetett volna csempészni.Nem éreztem teljesen kidolgozottnak, kiforrottnak a két fõhõs közötti kapcsolatot sem. De hát ez csak az én véleményem.
De van benne pozitívum is. S õ nem más, mint : Bebe Neuwrith.
Fantasztikusan játszott, lubickolt a szerepében. A film közepe után, azt vettem észre, hogy várom, mikor fog megjelenni, hogy egy kis mosolyt csaljon az arcomra.
debut27 2010 nov. 27. - 12:05:29
78perc helyett csak 68perces!Rövid,de szórakoztató film igaz többet is ki lehet volna hozni a filmbõl.
Kockacukor 2010 máj. 04. - 12:54:27
Egyetértek, sokkal többet ki lehetett volna belõle hozni. És bele is fért volna, lévén, hogy csak egy óra tizenöt perc a film. Én mondjuk rajtam volna még bele egy-két jelentet Eve-vel, hogy kicsit jobban 'megismerjük'.
Amúgy nekem nagyon tetszett ;)