Motel 2.

Bakancslistához adom
Hostel: Part II
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror, 93 perc, 2007

Értékelés:

184 szavazatból
Szerinted?

Három amerikai diáklány Európába utazik, hogy a vakáció alatt művészettörténetet tanuljanak, és beutazzák a földrészt. Beth, Lorna és Whitney jól érzik magukat, kedvükre flörtölnek, buliznak. Megismerkednek a csinos szlovák lánnyal, aki azt tanácsolja nekik, utazzanak vele a hazájába. Nem sejtik, hogy milyen veszély fenyegeti őket, belesétálnak a pokoli csapdába. Hamarosan egy titkos földalatti kínzókamrában találják magukat. A gonosz szervezet tehetőseknek kínál fel tálcán áldozatokat, jó pénzért kedvükre ölhetnek, kiélhetik szadista hajlamaikat.
Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Dörflinger 2023 júl. 15. - 20:09:42 6/10
Nagyjából hozza az első rész színvonalát, se nem jobb, se nem rosszabb, csak itt csajok a főszereplők. Talán annyi a különbség, hogy itt jobban megismerhetjük a fizetős trancsírozókat.
6/10
DUNAWÖLD 2023 máj. 28. - 21:49:29
Mostanában azt veszem magamon észre, alig várom, hogy végre kinyírjàk a randa, ellenszenves, buta áldozatokat. Mea maxima culpa. Lorna pókharapó fogsora és buta karaktere hamar kihozta belőlem. Remélem, sokàig szenved, és közben lesz ideje gondolkodni... Bingo 👍👍

Már visítozik is


DUNAWÖLD 2023 máj. 28. - 21:42:52 Előzmény Dolly17
A talpalávaló meg lopott, a mi magyar zenénk
8/10
Dolly17 2021 máj. 24. - 16:12:06 8/10
A Motel sorozat legjobb része. Rendkívül durva, beteg film, csak erős idegzetűeknek. A maga műfajában megállja a helyét, az aláfestő zene szerintem illett hozzá. Ez egy jó horror film, aki nem bírja a vért és a brutalitást ne nézze meg!
1/10
wildcoyote25 2020 szept. 23. - 16:40:58 1/10
Az elején nem is durva a film, aztán bizonyos szempontból még brutálisabb lesz, mint az első rész. És persze még gusztustalanabb. Ja, és mekkora klisé a vége felé a "kifinomult" kannibál seggfej, aki kulturáltan eszegeti áldozata húsát, természetesen asztalnál ülve, késsel, villával, és közben mi mást is hallgathatna, mint klasszikus zenét.
1/10
pikigeri 2018 jan. 16. - 00:47:56 1/10
Csak nagyon erõs idegzetûek nézzék meg! Nagyon enyhén szóval nagyon beteg ez a film, úgy, mint a 1. és a 3. része is. A legdurvább az az egészben, hogy sajnos ebben az igazságtalan rohadt szar világban, amiben élünk valószínûleg létezhetnek ilyen szörnyetegek ilyen igényekkel és ilyen rettenetes helyek (ahol csak a pénz számít), ahol, aki megfizeti az bármit megtehet. Nagyon mélyen beágyazva kell lennie megfizetett beépített szörnyetegeknek az adott ország, sõt az egész világ rendvédelmi szerveinél és titkosszolgálatainál, ahhoz, hogy egy ilyen helyre ne derüljön fény soha. Nincs se tökéletes hely, se tökéletes szervezés és elõbb utóbb hiba csúszik a gépezetbe és akkor leleplezõdnek a valóságban (ha léteznek ilyen helyek és rémtettek). A rendezõ és a forgatókönyvíró is betegek szerintem az egész stábbal együtt (mindenki , aki egy ilyen filmhez a nevét adja), de mondjuk azok a színészek is, akik igent mondanak egy ilyen szerepre (tökmindegy, hogy áldozatot vagy szörnyeteget játszanak). Ez a kategória túl van a horroron, ez betegség! Nem vagyok hajlandó értékelést adni erre az undorító végletekig beteg szennyre!
10/10
rebekar 2017 okt. 19. - 09:46:05 10/10
Nekem bejon! Kicsit pszihopatanak kell ehez lenni. Amugy meg nagyon jo film,jo a sztorija. A szineszek zsenialisak.
felhasználónév321 2017 aug. 14. - 12:32:15
Ezért ne menjünk el csónakázni idegenekkel. Pláne sötétben :0 :D
7/10
nikato 2016 okt. 24. - 15:15:39 7/10
Ebben durvább jelenetek vannak, mint az 1. részben!! Uhh... gyomorforgató!
Torolt Felhasználo 2016 júl. 03. - 21:22:04 Előzmény ceia
Nem.
A mesékben sokszor veszít a jó. A Rozmár és az Ács felfalják az osztrigákat. A Féllábú Ólomkatona elolvad a tûzben. A Névtelen visszakerül a Vérháborúba.

A mesék vége gyakran tragikus.
1/10
ceia 2016 júl. 03. - 18:41:49 1/10 Előzmény Torolt Felhasználo
Minél kevesebb, annál jobb! :) Ha neked ez mese, ám legyen az. De a mesék nem arról szólnak, hogy van valami mondanivalójuk és mindig a jó gyõz?
10/10
Attila G. 2016 máj. 24. - 02:26:09 10/10 Előzmény James Uram Benson Madame
Na Te írtad le szinte szóról-szóra azt, amit én is gondoltam a filmrõl. Illetve még egy fiatal hölgy vélekedett hasonlóképp.
--- (Tehát amit most írok, nem feltétlenül nem Neked szánom.)
Nem tartom degradáltnak magam attól, hogy ilyen filmet nézek, s adott esetben tetszik is. - Legfeljebb molylepkéket, szúnyogokat, illetve pókokat szoktam szétcsapni; illetve hangyákat, ha a házunkban lévõ török büfébõl olykor nyaranta százával felmásznak. -
Szeretem ha egy filmnek van története, legyen az horror, vagy bármilyen más film. Viszont ha egy film szimplán kaszabolásról szól, az nálam valahogy nem pálya. - Talán ezért nem vagyok nagy Fûrész-fan, bár talán láttam egy pár részt. - Viszont szerintem ez "ízlések és pofonok" kérdése, szerintem mindenkinek joga van a saját véleményéhez. Nem biztos, hogy 2 eltérõ vélemény megszületése esetén, bármelyik vélemény megformálója is tévedne.
Ha valaki bírja a kaszabolós filmeket, annak nyilván unalmas lesz a film nagy része, nincs is ezzel semmi gond.
Aki nem feltétlenül ezért nézi meg a filmet, az meg találhatja kellõképp nyomasztónak. S szóval azért kapott nálam ilyen magas pontszámot ez a film, mert nálam valahogy minden össze állt benne, minden a helyén volt, s egyetlen - már említett - momentumot leszámítva, nem tudok belekötni.

Nem állítom, hogy a való világban nem létezhetnek hasonló történések. - Hát igen, ahogy más is írta, ha egy trilliárdos ember mindent megkap, mindent megun... A feleségét is... S igen, bárkinek akár a szomszédjában is élhet ilyen ember, hisz manapság is tele van például a Tények ilyen sztorikkal. (Na meg... kicsit elrugaszkodott példa lesz, de fölöttünk egy kisgyerekes család lakik, egy 2-3 éves kislánnyal. Sokszor olyan robajokat csinál, hogy azon csodálkozom, hogy nem szakad rám a plafon. Kb. bútorokat borítgat fel a kis vasgyúró.) - Na de ez akkor is egy film! S nem dokumentum... S persze, tekinthetõ némileg betegesnek, hogy ez a sztori bárkinek is az agyában megfogant. De akkor is egy film. (Egyébként azon gondolkoztam a film nézése közben, hogy nincs kizárva, hogy egyszer én leszek hasonló történések áldozata, ezt senki nem tudhatja elõre. Viszont megnyugtató volt, hogy itthon nézem a képernyõt a kis feltehetõen biztonságos szobában. S ha valakivel ilyen borzalmak megtörténnek. Na ehhez képest a pénzügy szigorlat - ami ma volt -, egy lepkefing. Ha végsõ esetben nem sikerül, akkor se történik katasztrófa. De sikerült.)

Viszont az a furcsa, hogy én valahogy nem éreztem erõltetettnek és még durvának sem a film eleji licitálást. Részben azért, mert film volt. Részben azért, amit már más is leírt.

Az a furcsa, hogy én nem éreztem erõltetettnek a gyerekbandát, sõt, szerintem illettek a filmbe. Adtak egyfajta kettõsséget a filmnek, hogy nem minden fenékig tejfel. Mintha 2 része lett volna a városnak, egy gazdag fényûzõ, és egy lepukkantabb, ahol éheznek, s például ilyen gyerekek sem tudnak mit enni. S annyira elfajulnak, hogy pénzért, ételért mindenre képesek.

Igazából én valahogy azon se lepõdtem meg, hogy egy látszólag idétlen, sokak által randa csaj körül nem egy nyálas képû srác kezdett el legyeskedni - ez így már lerágott csont téma lett volna, hisz annyi filmben benne volt -; szerintem pont az volt életszerû, hogy egy dagadt, lófarkas rockker legyeskedett körülötte.

- Valaki kérdezte, hogy mi szerepe volt az ipodrabló üres tekintetû emberkének. Igazából az, hogy majd az az orosz (?) csaj benyithasson a 3 utazó csajhoz, eljátszhassa a hõst, elnyerje a bizalmukat, így tuti rágerjednek, ha ajánl nekik valami bulit. Így is lett. -

SPOILER.
Az a furcsa, hogy én valahogy számítottam arra; hogy az eleinte durvábbnak tûnõ faszi visszahõköl, és a kis gyáva aktakukacnak tûnõ emberke meg megõrül. 1-2 perccel e jelenetek elõtt ötlött be, hogy így lesz. Na meg hát, ha az az aktakukac ennyire utálja a feleségét, talán az életét is, ez az egész valahol várható volt nála.
Viszont ami a kezdetben õrült hapekot illeti. Hát nem vágott bele az elektromos fûrésszel a szõke csaj arcába? Akkor az hogy tudott utána is visítozni? Na én ezt nem értettem...

S igen... Valakinek az a zene unalmas nyekergés volt. Az a furcsa, hogy amikor mostanság a Nagy duettben adott elõ ilyeneket a Pachmann Péter, valahogy nekem se jött be.
De mivel Szlovákiában játszódik a film - illetve részben ezért -, számomra valahogy pont kellõképp hozzájárult a film nyomasztóságához.

Amúgy nemrég láttam az Ideglelés Csernobillbant. Hát ha valaki inkább a kaszabolós filmeket szereti, az ne nézze meg. :D Mert az elsõ 50-60 percére szintén azt mondaná, hogy unalmas. - Hát jah, ott is a szereplõkkel, meg a hellyel ismerkedhetünk. - Pedig szerintem annak pont az volt a jobbik része. S a "horrorral" telepakolt utolsó 30 percet meg szerintem egy kissé összecsapták, túlságosan agyatlan lett és klisés.
Jah, s azt egyébként idehaza forgatták! Húúú, a várost ne kérdezzétek, de a kommentek közt ott a válasz.
10/10
Attila G. 2016 máj. 24. - 00:35:17 10/10 Előzmény marky
Elnézést kérek a zsinórban 3 hozzászólásért, nem terveztem; s remélem, nem lesz több. Csak most olvasgatom elejétõl a kommenteket.
Szóval az a furcsa, hogy többen említették már negatív pontként ezt a gyerekbandát. Szerintem pedig illettek a filmbe.
S én bírtam az említett mellékszereplõket is.
10/10
Attila G. 2016 máj. 24. - 00:29:22 10/10 Előzmény Asys
SPOILER.
Jogos a kérdés, amit feltettél.
DE. A faszit azért kínozta, mert szintén kínozta õt. A csajt azért nyírta ki a végén, mert miatta kerültek ilyen helyzetbe.
10/10
Attila G. 2016 máj. 24. - 00:07:50 10/10
10/10-et adok a filmre. Bár nem tagadom, 8,5-et akartam. Nagyon ingadoztam a 8 és 9 pont között.
SPOILER.
Mert bár sejteni lehetett, hogy nem Õ lesz a túlélõ, de nem voltam oda azért, hogy Lornát kinyírták, s elég csúnyán, pedig egyre jobban bírom a csajt, aki játssza.
SPOILER OFF.

Szóval õszintén bevallom, bár szeretem a horrort, nem feltétlenül vagyok oda a kaszabolós fajtájáért. Ezért nem vagyok 100%-ig meglepõdve a 2-vel elõttem szóló kirohanásán (csak 95).

Jogos lenne a kérdés, hogy akkor miért néztem meg, s mire fül a magas értékelés?

Igazából többé-kevésbé "véletlenül" volt épp a tévé a Film Caféra állítva, s mikor vége lett az ezt megelõzõ filmnek, rajta maradt.
Viszont elfelejtették beharangozni a filmet. S mintha a film elején sem írták volna ki a címét. - Sajnos ez egyre inkább divat, bár sok éve a Beverly Hills-i zsaru 3-nál is tapasztaltam ezt. Furcsa és zavaró szokásnak tartom. -

Szóval eleinte arra vártam, hogy írják már ki a címét. Amikor nem történt meg, lecsekkoltam. Motel 2. - Fogalmam sincs, hogy láttam-e az elsõ részt, de ha igen, ezek szerint nem maradt meg az emlékezetemben, s talán ez sem fog. Viszont tuti hallottam róla. - Többször át akartam kapcsolni, de végülis magával ragadott.

S a "közép-európai zene" többször a végefelé az meg kb. a lelkemig hatolt, hatásos volt.
S hát az utolsó jelenet is... LOL. :D Ekkor még 8-9 körül vacilláltam.

Viszont ennek a filmnek sikerült többé-kevésbé visszaidéznie egy pár évvel ezelõtti idõszakot, amikor még egy másik felsõoktatási intézmény padjait koptattam. Akkoriban ha vizsga elõtti este moziban megnéztem egy horrort, másnap sikeresen vizsgáztam.

Ma hajnalban láttam ezt a filmet. Ma sikeresen szigorlatoztam. S ezért adtam legalább 1 +-pontot.
Torolt Felhasználo 2016 máj. 09. - 16:01:20
Látom neked nem sikerült rájönni mi a különbség a mese és a valóság között.
1/10
ceia 2016 máj. 09. - 13:11:33 1/10
Ezek jó filmek?? Hüha. Már akinek. Normális ember nem az ilyet tartja jó filmnek. Szerintem olyan film kéne, hogy egy csoport azokat kapja el, akik szeretik az ilyen filmeket és õket viszik el a teljesen lemásolt helyre, amilyet láthattak a filmen. Na, az jó hecc lenne! ;D
ilali 2016 jan. 18. - 12:02:32
„Tetszik” a filmben fogy a bajt, nem köti se korhoz, se nemhez. Ez „összjáték”.
Se bizonyítani, se cáfolni nem tudom, hogy a történet megérdemelne egy dokumentum kategóriát. Voltak érdekes barátaim, akikrõl csak azért írok múlt idõben, mert már nem élnek. Sose kérdeztem miért voltak börtönben és egyebek. A barátság nem errõl szól. Csak egy-két alkalommal mentem el velük buliba. Mindig volt egy pillanat, amikor azt mondták: Itt van az a pont, ahol még a szüleid szemeibe mernénk nézni. Ha tovább jössz érdekes emberekkel, találkozhatsz de, már nem tudunk megvédeni.
Nekem ennyi elég volt. Nem mentem tovább.
(A portás alamuszi képére, modorára nagyon jól emlékszem: Ja, ha velük vagy akkor a te irataid nem kellenek.)
Aki most fiatal, annak ki mondja meg? Hogy eddig és ne tovább!
LajtaJ 2016 jan. 10. - 03:25:36
Ismét csak gyönyörû lányok, akiknek a közremûködésével egy nagyon szép érzéki, lightosan erotikus filmet is lehetett volna készíteni, de azzal a cél nélküli hülye horrorral teljesen tönkre vágják az egészet.

Ugyanakkor a filmben szereplõ cigány gyerekekkel legalább részben rámutatnak a csehországi cigánybûnözés valós árnyoldalára is.
10/10
idiot99 2015 jún. 30. - 15:43:48 10/10
atyaég..mekkora film.. nekem nagyon bejön a története.. ( nyilván az öldöklés nem kenyerem..(jobb lenne mondjuk ha csak megerõszakolnák õket pl.. nyilván az se jó ..elítélem..) de ez így jó ezzel a felépítéssel.. )

lenne pár kérdésem..hátha vki ír rá.. nem olvasok vissza ennyi hozzászólást..

motel 1-et láttam jó rég..azóta kerestem mi lehet ez..és vmelyik nap tök véletlen ráakadtam a 2. részre tv-ben..

-amikor lelövik az egyik kisgyereket az miért van? azért,mert rátámadtak az egyik potenciális jelöltre.. és ez nem tetszett a" fönöknek"?és a bandavezér feláldoz közülük vkit és kilöki,h jó õt lödd le..?! vagy a kisgyerekek is be vannak avatva az egészbe..?! (de akkor meg minek lövi le...) nem emlékszem köthetõ-e az elsõ részhez ez..de úgy rémlik abba is ott vannak ez a kis férgek..

-végén a csaj át áll hozzájuk?! vagy csak bosszút áll a kurván megöli kész vége.. bár ez nyitott kérdés is maradhat..?! nagyon jóó az a bige.. :))

-az a csávó aki a buliba próbál segíteni az ki?! utána gondolom azért olyan a feje,mert jól elverik..

-medencés jelenet után..hogy bízhat meg a csajszi még ebbe a szlovák kurvába?! megpuszilja hátát..egyértelmû mivan.. bár a házba pár jelenetnél látszik a fején,h tudja vszeg mi van..nem bízik meg benne..csak már nincs ideje menekülni..

elsõ részbe jóval több ahogy emlékszem az öldöklés.. egyértelmû 10/10 a film!!!! 3. részt is meg fogom nézni..

akinek nem tetszik annak csak gratulálni tudok..

10/10 mindenkinek ajánlom aki szereti az izgalmat
Összes hozzászólás