Muszklimikulás

Bakancslistához adom
Santa with Muscles
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai akció-vígjáték, 97 perc, 1996

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

A multimilliomos Blake azzal keseríti meg a városka és alkalmazottai életét, hogy újabb és újabb szabályokat talál ki, melyek természetesen mind kizárólag csakis az ő érdekeit szolgálják. Egy nap, éppen Mikulás napján a rendőrség gyorshajtás miatt üldőzőbe veszi, s amikor Blake mikulás-ruhában megpróbál elbújni az egyik iskolában, lezuhan a szeméttárolóba, és elveszti az eszméletét. Magához térve nem emlékszik semmire, még a nevére sem, így végül egy tolvajnak, aki kizsebelte, elhiszi, hogy ő az Északi-sarkon élő Mikulás.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
The Man Who Laughs 2013 dec. 24. - 13:24:38
Pedig ez egy varázslatos film, varázslatosan rossz. Annyira zsibbasztó, hogy garantáltan emlékezetesé teszi az ünnepet :D

Itt írtam róla bõvebben (és egy másik hasonló kaliberû filmrõl: http://kulton.hu/film/trashkaracsony-az-imdb-bottom-100-unnepi-filmjei/

Remélem sikerült meghoznom néhány ember kedvét ehhez a csiszolatlan gyémánthoz (annyira csiszolatlan, hogy inkább még szén mintsem gyémánt).
offtopic
robicsek2 2012 szept. 24. - 10:05:03 Előzmény ceia
Egyetlen egy jó filmje van a MR. óvóbácsi. Az is csak azért mert kiskoromban láttam elõször.
Az viszont már idegesítõ hogy ezeket folyamatosan ismételgetik, itt a Film mánián .
1/10
ceia 2012 jan. 09. - 03:47:02 1/10
Ez egy emeletes baromság, a Hulk Hogan meg nem színész, magyarul "celeb"-nek mondanám, olyan ripacs, aki sportolóból lett (ha a wrestlinget nevezhetjük sportnak..) olyasmi, mint a Növényi.
offtopic
_Freddy_ 2011 dec. 25. - 12:17:30
Régebben láttam, hát nem valami jó film.