Mutasd a hangod!

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Megérkezett a TV2-re a világ egyik legsikeresebb zenés formátuma, a Mutasd a hangod! _ Stohl András műsorvezetésével. A Mutasd a hangod!-ban Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi lesznek a segítségei azoknak a játékos kedvű pároknak, akiknek 6 civil énekelni tudó vagy éppen nem tudó karaktert kell lefülelniük. A játék természetesen nem babra megy, ha a páros sikeresen kiválasztja tátogás alapján a hamis hangokat, akkor 500 ezer forintot zsebelhetnek be körönként. Lesznek hangos viták, őszinte csalódások, szívből jövő jótanácsok, de ami biztos: döbbenetes meglepetésekre lehet számítani. A fődíj 5 millió forint, amennyiben a játékospárnak sikerül egy jó hangú énekest utoljára hagynia. Ha nem, akkor elveszítik minden pénzüket. A döntős egy hazai sztárral énekel majd duettet, így a műsor fináléjában főszerepük lesz a bevállalós énekeseknek is _ többek között Caramelnek, Tóth Andinak, és Radics Giginek -, akiknek szintén fogalmuk sem lesz róla, kivel kell akkor és ott, spontán duettezniük. Mutasd a hangod! _ vadonatúj zenei show szeptember 10-től a TV2 műsorán!

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
lzsoka16 szept. 30. 19:48:13
Szóljatok a Beacskanak ne visitozzon állandóan
1/10
Zsolt1122 szept. 18. 10:41:00 1/10
Azt hittétek eddig hogy már nem lehet ennél lejjebb ? Lehet ! Íme ez a "műsor" !
Bonitó szept. 16. 23:39:25
Egyetértek  az előttem  szóló két fórumtárs gondolataival!

Igaz, hogy ez a Mutasd a hangod topikja, de még a most kezdő műsorról első blikkre, nincs sok vélemény. Ezért reflektálnék  a lentebb már említett "főző" és "dalos műsorokra, melyek kapcsán az alábbiakat gondolom: 

A kereskedelmi tv-k egész nyáron az ismétléseket nyomták le a torkunkon. Ahelyett, hogy az akkor már elkészült, dobozokban porosodó őszi műsorokból adtak volna némi ízelítőt?! De nem!
Most ősszel pedig  ránk öntik a dobozok tartalmát?! A néző pedig csak kapkodja a fejét, hogy a nyakába zúdított sok ilyen-olyan műsor közül melyiket is nézze? Főleg október hónap lesz sűrű!  A csatornák nagy nézettségi versenyében elfeledkeztek a nézőről? Az egymásra indított műsorok közül, mindenki nyilván   a maga számára szimpatikusabb emberek szereplését fogja nézni. ( és érkezik a Survivor - Farm VIP,  vagy Ázsia Expressz - Nyerő páros, vagy a most kezdődő Mutasd a hangod! (A főző-,dalos- és egyéb műsorokat nem is említettem.)

A  "főzőműsorok" lassan már mindenről szólnak, csak a főzésről nem. Hol van már az, amikor nevén nevezték az ételeket. Most olyan hosszú nevet adnak a "tányérnak," mint a dél-amerikai sorozatok figuráinak! A tányérokon meg csak egy pötty van, meg két maszat, és egy konfitált vagy blansírozott húsféle. Ezek a műsorok már szinte szürreálisak. Hol van az már amikor nevén nevezték az ételeket. Most, olyan hosszú nevet adnak a "tányérnak," mint a dél-amerikai sorozatok figuráinak!  Utálom a szimultán főzést is.  Teljesen értelmetlen, zűrzavaros  az egész. Időhúzás! Egy faxság! Szerintem.
Felháborított  mindig, a nagyfokú pazarlás! Hogy egy "bálnából" egy csipetnyit használnak fel, és a többi hová lesz?!  Higiénia?!  Heppem a haj! A kajákba lógó hosszú haj! Most a cicalányok  hajviselete erre az eklatáns példa.  Nem is főznek, a loknizott hosszú hajukat dobálják hátra két kézzel, majd nyúlnak az ételhez?! 

Anno még elleshettünk egy-két jó praktikát, ma már semmit. Lesni ugyan lehet, mint ahogy bejött a szépfiú és volt képe zacskós levest küldeni a séfek elé?! Nekem ez nem humor! Még akkor sem, ha a forgatókönyv szerint van minden. A műleves után jönnek a műcicák. Szilikonos száj, méltatlan öltözet, mintha divatbemutatóra jöttek volna. Kit érdekel mi van a tányéron?! Ők mennek tovább, a szakácsok meg hullanak ki a műsorból?! Én meg pislogok csak, mint keszeg az új stégre......

A "dalos" műsorokról:
Húsz éve kezdtem nézni a Megasztárral, a tehetségkutató műsorokat. De csak azért, mert kedvencem Presser Gábor volt a zsűritagja és kíváncsi voltam a véleményére. Zsűritagok jöttek-mentek a két évtized alatt, a hasonló műsorokban. A nézők megelégedésére, vagy nem. A jelenlegi zsűritagok sokszor már az igénytelenség csimborasszója! Anno, az általam preferált zsűritagok, a kedvenceim, Presser, Alföldi, Little G, Malek Miklós, Geszti Péter és a belevaló Pásztor Anna, nos, nekik volt tartásuk, tekintélyük. El nem tudnám képzelni, hogy ők táncolnak a zsűri asztalán, vagy rohangásznak a színpadra, vagy éppen túlordítják egymást. Persze, kellenek a fiatalok! De olyanok, akiknek a megjelenés, a szakmai tudás alkalmas a feladat ellátására. Szerintem.Persze a fentiek csak az én kizárólagos véleményem tükrözik, tiszteletben tartva mások eltérő véleményét!
Margo Hriczu szept. 16. 08:26:28
Ez a két csatorna éneklésnek hazudott vernyákolás és főzős műsornak hazudott balkezesek élemiszer pazarláson túl, mikor fog nézhető műsort adni?? Mondjuk abban versenyeztetni tud e még valaki verseket mondani, klféle és különleges hangszereren játszani, bemutatni kézműves szakmákat! De Ki mi tud-hoz hasonló ki tud többet országokról, ismert emberekről, stb, vagy Magyarország érdekességeit, csodahelyeit, különleges szakmák művelőit bemutatni! S nem csak sötét, buta vagy épp botrányos viselkedésűeket szerepelteni éveken keresztül a jobb sorsra és értékesebb műsorra vágyó érdemes nézőket!! Ha már állítólag sikeres műsorokat vesznek vagy koppintanak a világból, ne sz..rt , a selejtet, a szemétre valókat vegyék át !! Inkáb a hazait, de értékes műsoral rendelkezőt, mert a nézők nemcsak 50 IQ-val rendelkezőkből állnak!!
olahmiki1959 szept. 10. 13:59:10
Értem én, hogy a két konkurens csatorna vért izzad, hogy legyőzze a másikat a nézettségi mutatókban, ezért minden pillanatban versenyeznek, de azért nem sok egy kicsit ezekből az ömlesztve ránk zúdított énekes műsorokból?
Sztárban sztár leszek, The Voice, Mutasd a hangod...
És biztos vagyok benne, hogy a sornak még nincs vége...:)D