Nagy badabumm

Bakancslistához adom
Kaboom
amerikai-francia sci-fi vígjáték, 86 perc, 2010

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Smith így tengeti életét a koleszban: legjobb barátjával, a művészlelkű, szarkasztikus Stellával lóg, összejön a szabadszellemű szépséggel, Londonnal, mindeközben a gyö-nyörű és tompa szörfös szobatárs, Thor iránt vágyakozik. Mindez a feje tetejére áll egy sorsszerű, rémületes éjszaka után. Egy buliban elfogyasztott hallucinogén sütiktől be-tépve Smith meg van győződve róla, hogy szemtanúja volt, ahogy brutálisan meggyil-kolnak egy titokzatos Vörös Hajú Lányt, aki álmaiban kísértette. Amire az igazság kere-sése közben rátalál, mind mélyebbre vezeti őt a rejtélyben, ami örökre megváltoztatja nem csak Smith életét, hanem az egész világ sorsát is.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
EliPoison 2013 okt. 27. - 07:47:13 10/10
Könnyed kis esti kikapcsolódáshoz tökéletes. "Beteg" és perverz film :D
8/10
SandroVM 2013 jan. 24. - 10:44:39 8/10
Tény hogy van benne jó néhány szex jelenet, de semmivel sem több, mint egy 2000-es évekbeli ifjúsági csajozós vígjátékban (csak éppen a szereposztás más). Sokáig úgy éreztem - talán most is - hogy mûfaj-identitás zavarban szenved a film. Hol misztikus, hol thriller, hol vígjáték, hol sci-fi, hol akció, hol pedig csak sima meleg film. El kellett volna dönteni, hogy 80%-ban hova akarunk tartozni és akkor nagyobb ereje lenne a filmnek. A sztori nézhetõ, csavaros, de a végkifejletnél hatástalan, túl gyorsan magyaráz és túl hiteltelenül. A világítás és az operatõri munka túlzással ugyan, de eszméletlen jó. Sajnos az is elfogy a végére, pedig igazán ígéretesen indul a képi világ. Tetszenek a karakterábrázolások és a közeli kamerabeállítások. A színészek jók, semmi baj sincs velük. A rendezés remek, összeszedett, minden pillanatnak megvan a maga helye és rendeltetése. Mivel elsõre azt akartam írni, hogy ez egy jó nagy hülyeség, ezért tartom azt, hogy valamit biztosan elrontottak a készítõk. Mindenesetre én bírtam a filmet és tetszett, egy-két alkalommal még röhögtem is, pedig igazán nem gyakori nálam. Igaz nem is ez volt a készítõk elsõ számú célja... I guess!
3/10
zs9302 2012 júl. 13. - 20:33:48 3/10 Előzmény Ford Mustang
Kell hozzá egy gyomor. Én egyszer majdnem rosszul lettem (történet miatt!). A szexjelenetek (hetero, homo mindkét változatban többször is) tömkelege mellé egy kis történet is párosult, de az nem több, mint egy sokadik kategóriás misztikus horror megvalósítás. Igaz, ezt vígjátéknak nem mondanám. Nem ajánlom senkinek, csak aki igazán elvetemült.
Ford Mustang 2011 dec. 10. - 23:52:06
Kíváncsi lennék rá.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu