Nagybácsim a földönkívüli

Bakancslistához adom
My Uncle the Alien
amerikai családi film, 90 perc, 1996

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Az elnök lánya egy árvaházba megy látogatóba, azonban az árvaházat be akarják záratni. Ezért elhatározza, hogy pénzgyűjtó akcióba kezd az árvaház megmentésére. A feladat nehezebb, mint ahogy azt gondolta, ezért segítséget kér. A segítség azonban nem a megszokott módon érkezik. Ekkor avatkozik be a földönkívüli nagybácsi.

Stáblista:

Szereplők

Hozzászólások

Szerinted?
jeffero 2009 júl. 26. - 20:13:11
- Spoiler? -
Hát csak végignéztem, a végén próbálták feldobni a fura nagybácsi belépõjével, ami szerintem nem volt annyira rossz, azonban a szinkronhangja az ûrlény-embernek elég gáz volt.
Itt próbáltak valami mondanivalót, magvas igazságot belepréselni az amúgy sem nagy szám filmbe (munkával tisztességesen megkeresett pénz, az emberekbe vetett hit), amire utólag felemás érzéssel gondolok vissza, de azért talán volt benne valami.
jeffero 2009 júl. 26. - 15:08:32
- Spoiler? -
A film több mint fele eltelt, és a nagybácsi még nemigen jött elõ, a háttérbõl figyel. Gondolom majd beavatkozik, ha úgy alakul a helyzet. Úgy néz ki, mint a Csillagok háborúja-beli Yodának valami torz mása, egyébként van róla kép itt az adatlapon is.

Elég gyenge a film, az IMDb-n is 3-ból 2-en lehúzzák a véleményekben, hogy nem érdemes megnézni, meg hogy szörnyû. Hát tényleg egy tipikus kapkodós, nem nagy színészi alakításokkal teli, agyament 90-es évekbeli B vagy Zs-kategóriás dolog.
Az emberrablók se valami okosak, az egyik mondja, hogy vigyük el a múzeumba, mire a másik, mi lesz az éjjeli õrrel, aztán mondja erre az egyik, hogy "Hisz te vagy az éjjeli õr!".

Eddig a telefonálgatós jeleneten derültem nagyot, amikor az elnököt akarták felhívni, és összevissza kapcsolgatták õket a központon és a különféle igazgatóságokon keresztül.

Ufó (X-Akták) fanoknak esetleg ajánlhatjuk, vagy akik mindenképp ilyen 90-es évekbeli film fanatikusok, vagy szeretik az elnökös vagy emberrablós filmeket, bár ez biztos nem "Az elnök emberei" kategória.
Mpetko 2009 jan. 07. - 16:35:00
Ez olyasmi film mint a Marslakó a mostohám???
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu