Nagypályások

Bakancslistához adom
Ballers
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjátéksorozat, 30 perc, 2015

Értékelés:

37 szavazatból
Szerinted?

Az HBO saját gyártású sorozata. A nyitó epizódban Spencer, a visszavonult futball-szupersztár mindent megtesz, hogy felépítse a jövőjét Miamiban. Játékos-menedzserként dolgozik, és a főnöke, Joe szerint kamatoztatnia kellene a kapcsolatait.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
csabika_17 2018 szept. 29. - 18:17:24 8/10
....ez a 4-ik évad nagyon gyenge eddig.
:-((( pfffffff
Sonny Crockett 2016 szept. 19. - 19:19:50
Ja,egyébként azzal egyetértek,hogy nem nagy eresztés a sorozat. Van 1-2 jó epizód,de alapvetõen gyenge,és tényleg csak arról szól,amit te is kiemeltél.
Mondom ezt úgy,hogy mindenem az NFL.

Ha már focis filmekrõl van szó,akkor az Emlékezz a Titánokra(Remember the Titans) címût tudom ajánlani,az a legjobb a témában,és tényleg a sportot mutatják benne.
Sonny Crockett 2016 szept. 19. - 19:07:56
Nem kötekedésnek szánom,de ebben a sorozatban egy másodpercnyi rögbi nincs,az egy teljesen más sport,amit leginkább Angliában,Új-Zélandon és Ausztráliában játszanak. Amit ebben a sorozatban látsz,az a football(NFL=National Football League).

Tényleg nem rosszindulatból mondom,de elvakult football rajongóként bántja a szememet,amikor összekeverik a kettõt...sõt,ha jól tudom,akkor a rögbisek is így vannak vele. :)
4/10
kinguci18k 2016 szept. 19. - 10:18:31 4/10
Még ami lemaradt:
A luxusba,gazdagságba,jólétbe,jó helyre,családba,stb született,ebben (nem tisztességesen,becsületesen megszerzett,munkából) élõ emberek életét mutatja be.A beképzelt,elkényeztetett,magukat különbnek,elitnek nevezõ emberek életét,bulizásaikat,szórakozásaikat,stb.Akik abból élnek,hogy másokat használnak ki,vernek át,lopnak meg,másokat dolgoztatnak,stb.Akik soha életükben nem dolgoztak másoknak,szánalmas pénzért,szerény körülmények között élve.Vagyis fogalmuk sincs igazából mi is az élet ezen a Bolygón.
:)
4/10
kinguci18k 2016 szept. 19. - 09:53:09 4/10
A sorozatról beszélve:
Az elsõ évadban sem sok köze volt az amerikai futballhoz,rögbihez.Az egész csak sok sok duma.Illetve az elsõ évadban meztelenkedés,drogok,alkohol és csúnya beszéd,pénz.Ezek mind töménytelen mennyiségben.Amiért el kezdi valaki nézni szerintem a sorozatot.Az a rögbi és Dwayne Douglas „The Rock” Johnson színész, testépítõ és profi pankrátor személye.Az ember azt várná a sorozattól hogy benne rendszeresen sportol (rögbizik),akció jelenetekben szerepel,és mutogatja a testét (amibõl él ugye).De ezekbõl nem látni semmit sem.A második évadban pedig még az említett dolgok sincsenek már benne.Még unalmasabbá vált a sorozat.Szó szerint csak duma az egész.Nagyon nagy csalódás.Ezt nem lehet többre pontozni mint 4/10
Kóczián Tiwcsi 2016 jan. 14. - 20:32:03
Úgy látszik nehéz a felfogásotok, hogy Dwayne Johnson-Cochran N E M egyenlõ Dwayne Johnsonnal! Idióta barmok!Nézzétek meg a fotókat ökrök!
Kóczián Tiwcsi 2016 jan. 14. - 20:31:10
Úgy látszik nehéz a felfogásotok, hogy Dwayne Johnson-Cochran N E M egyenlõ Dwayne Johnsonnal! Idióta barmok!Nézzétek meg a fotókat ökrök!
rasotamas 2015 aug. 05. - 15:37:56
Nem Dwayne Johnson-Cochran játszik benne, aki egy teljesen másik személy, hanem simán Dwayne Johnson.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu