Nagytakarítás

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar valóságshow, 25 perc, 2012

Értékelés:

45 szavazatból
Szerinted?

Gombos Edina műsorvezető és Szabó Csilla hivatásos házvezető felkeresi Magyarország legkoszosabb otthonait, majd móresre tanítják a rendetlen lakókat és elvégzik a nagytakarítást! A műsor természetesen nemcsak azoknak nyújt iránymutatást, akik hasonló káoszban élik az életüket, hanem mindenki számára hasznos tanácsokat, takarítási praktikákat mutat be. Kiderül többek között az is, milyen valódi, egészségünkre ártalmas veszélyforrást jelenthetnek a rosszul elmosott edények, milyen allergiás tüneteket idézhet elő egy nem megfelelően tisztított szőnyeg, vagy éppen milyen baktériumok tenyészhetnek egy fürdőszobai penészfoltban, netán egy soha ki nem mosott hűtőben.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Balcika2001 2014 aug. 26. - 13:05:33 10/10
Nagyon jó mûsor volt , kár , hogy már nem adják! Edina tehetséges mûsorvezetõ szerintem . :) :) :* :*
1/10
Bary79 2012 júl. 07. - 18:20:22 1/10
Ezzel meg már megint mi a ku.. anyjukat akarnak elérni?
Kicsit TV-shopos beütés -idiótáknak.
1/10
offtopic
ceia 2012 jún. 30. - 18:25:49 1/10
Érdekes, 3,2-n állt a mûsor értékelése, és amikor értékeltem 1-re, 3,3 lett.. Na ennyit ér ez is. Vagyis tényleg kéne nulla is..
1/10
ceia 2012 jún. 30. - 18:23:38 1/10
Mi jön legközelebb? Mosópor, fogkrém, vagy tampon köré épített mûsor?? :D
Én már alig nézek tv-t.
1/10
E-gon 2012 jún. 23. - 17:58:30 1/10 Előzmény Saphir
El tudom képzelni, hogy ezek elõre "berendezett" lakások.
1/10
Policapra 2012 jún. 16. - 18:20:23 1/10
Szerepjáték az egész, és csak a termékek reklámozására szolgál.
Látszik, hogy Edina Losz Gombosz is csak szerepet játszik de nem hitelesen. Annyira gagyi a MÛ-sor, hogy le kéne venni, és fel kéne jelenteni a tevekettõt.
Ez magyarország, mit várunk, a sok parasztnak ez is megteszi, a normális nép meg menjen ki külföldre tvzni.
Magyarország, én így utállak!
Vilora 2012 jún. 07. - 00:22:08 Előzmény wowow
Eddig azért picit szolidabban reklámozták a termékeket, de ebben az utolsó adásban nem elég, hogy lerövidült a mûsor idõtartama, ráadásul megtriplázódott a termékmutogatások száma, a pofánkba tolása, már tényleg nem tud másra figyelni az ember, csak arra, hogy minden sarokban, minden kézben, minden polcon, minden autón, minden padlón ott figyel egy tisztítószer vagy gép, esetleg egy törlõkendõ...sõt, még a T*sco Ext*ába is el kellett menniük, és meg kellett állniuk sokáig beszélve a reklámozott termékek elõtt, melyik mire szolgál, mintha bevásárolnának belõlük, undorító...de sajna ez van.
Szerintem többet érne lassan, ha nem is költenének a mûsorra pénzt, hanem fél órán át, persze 10 perc reklámmal megszakítva reklámoznák a tisztítószereket mereven a képernyõn 5-5 percig, mindet, sorjában, hááátha megnõ a kereslet irántuk...
Saphir 2012 jún. 04. - 15:19:52
Függetlenül a mûsor milyenségétõl, azért az elképesztõ, hogy emberek milyen körülmények között képesek élni...
wowow 2012 jún. 02. - 18:34:01
10 perc mûsoridõben 8,5 percben látható a szponzor cucca vagy az elõtérben vagy a háttérben. Ha nem kézben van, hanem csak letéve, akkor pontosan címkével a kamera felé.
Másfelöl baromság ez a sterilitás mánia, amit propagál ez a mûsor. Az ember az élõvilág része, természetes, hogy vannak körülötte mikroorganizmusok.
1/10
zenyatta 2012 máj. 19. - 17:56:21 1/10 Előzmény ninane
Szánalmas és gagyi utánzatot Gombos Edina csak fokozza..
tixtina 2012 máj. 19. - 09:54:31 Előzmény ninane
Jó nagyon ez a blogoldal.
Sajnos nem láttam az eredeti mûsort:( remélem,megismétlik.
Van fent videó,de szinkron nélkül.
2/10
ninane 2012 máj. 18. - 08:42:44 2/10 Előzmény main
Szánalmas gagyi utánzat! Az eredetit imádom, ezt viszont csak kiröhögöm! Valóban az angol változatban az volt az egyik legjobb dolog, hogy természetes tisztítószereket készítettek, amiket azóta is szívesen használok. Persze néha szükség van a domesztoszra (pl a penész kiirtásához), de ha lehet ecet, szódabikarbóna, só, szódapor és citrom. Valahogy így: http://konyhaajto.blogter.hu/184833/kornyezettudatos_haziasszony
Ja és Kim és Aggie ha kellett könyékig belemártóztak a Wc-kagylóba, és igen, aktívan részt vettek a takarításban miután kiöklendezték magukat :-)
loma06 2012 máj. 12. - 18:15:57
Úhhh és a fa étkezõasztalon tisztítják a fritõzt zsíroldóval. Gratulálok.
loma06 2012 máj. 12. - 18:06:48
"Hát képzeld el, tudod, hogy a konyhai szovacson mit találtak?"

Ennek az Edinának is annyi agya van, mint egy aranyhalnak.
southwind 2012 máj. 12. - 12:44:00
meg nem lattam egy musort se, nem is fogok, de ti kommentelok, felnott emberek vagytok, ti tenyleg elhiszitek, hogy ez az egesz a valosag ugy ahogy van? Most komolyan?
3/10
main 2012 máj. 12. - 12:35:27 3/10
Ez a mûsor egyértelmûen a How clean is your house koppintása, csak sajnos a megnyerõ dolgok és hihetõ személyiségek nélkül.
Az eredetiben az volt a jó, hogy tanácsokat is adtak a trehány tulajoknak arra, hogy hogyan tartsák fent a rendet, pl. családoknál készítsenek beosztást a takarításra, és minden nap csináljanak meg egy kicsit stb, itt meg csak idejönnek, kitakarítanak (illetve frászt, kitakarítanak a profik helyettük), és kapnak egy ígéretet arra, hogy soha többé nem lesznek rosszak. A két csaj itt semmit nem csinál, bemegy, rosszul van a szagoktól, megmutatja a dzsuvát, elmegy a laborba, és voilá, ragyog a lakás. Az eredetiben az a kontyos nõ, akinek tényleg jól is állt a csicsás gumikesztyû :) a tulaj függönyét sk mosta ki, és tanította is közben, hogy hogy lehet ezt egyszerûen megoldani. Mikrót azóta úgy takarítok, ahogy õk mutatták, mert sokkal egyszerûbb. Nekik valahogy elhittem azt, amit ennek a két nõnek (Edina és a másik) nem hiszek el, mert õk csak ájuldozni mennek oda.

Ráadásul most nem azért, de saját tapasztalatból tudom, hogy az egyszerû, olcsó súrolópor ötször hatékonyabb mint a C.f, amit reklámoznak. Ismét az eredetivel tudom csak összehasonlítani, ahol a természetes tisztítószerekre támaszkodtak, ahol csak lehetett, pl. ecet és citromlé, nem vegyszereket erõltettek az arcunkba.
fo.ma 2012 máj. 09. - 21:23:34 Előzmény Keeley
Elmosogatva berakni a cuccot a gépbe? Akkor minek a gép? Nem akarom anyósodat megbántani, de ez olyan proli tempó.
Mosogatás után ki kell öblíteni a szûrõt. Ha meg nincs tele a gép és nagyon szennyesek a tányérok, van a gépen egy pár perces öblítõ program.
loma06 2012 máj. 06. - 12:31:42
Azon csodálkozom, hogy nem mutatták, hogy lennének csótányok... Márpedig az ilyen lakások miatt csokoták ellepni a komplett panelházat....
1/10
Pickwick 2012 máj. 06. - 06:20:26 1/10
Na igen... Én sajnos elég közelrõl is ismerek ilyen trehány embereket (bár errõl érthetõ okokból ritkán teszek említést).
Hiába magyaráztam, hiába ajánlottam fel a segítségem, hiába kezdtem bele helyettük a feladatba... SEMMI! Szóval én már feladtam. Egyébként biztos vagyok benne, hogy õket kb. tizedannyira zavarja csak, mint engem (azért is nem foglalkozom már vele, mert beleõrülnék).
A mai napig sokat gondolkodom rajta, hogy mi lehet a kiváltó oka annak, hogy így élnek emberek, és, hogy milyen gondolatok és hozzáállás kell ahhoz, hogy képesek legyenek ilyen körülmények között élni.
Ha néha jutok is valamire, összességében akkor sem bírom megérteni.
Idõnként nálam is tûrhetetlen állapotok uralkodnak (természetesen nem annyira, mint a mûsorban látott lakásokban), de engem minden alkalommal zavar a tisztaság és rendezettség hiánya amikor ránézek, ezért igyekszem mielõbb idõt szakítani a dolgok rendbe tételére. Elképzelhetetlen számomra, hogy napokig/hetekig (sõt, bizonyos embereknél akár egy hónapig is) legyen velem egy helyiségben a penészes edény! Mondjuk én már ilyenkor is (ha csak beszélek/írok a témáról) azt számolom, hogy egy ilyen helyiségben hány darab spórát lélegezhetünk be percenként. Kész rémálom!
Saphir 2012 máj. 05. - 23:50:38
Sajnos vannak ilyen emberek, és én sem tudom felfogni, hogy lehet ilyen körülmények között aludni, enni - élni...?! Nem vagyok pedáns, szigorúan rendmániás, de ha már kisebb kupi van, azt nem szívlelem és inkább rendbe teszem az egész lakást. Szintén használok a mûsorban mutatott tisztítószerekbõl, azt veszem, ami bevált. Viszont, soha, de soha nem hagynám, hogy ilyen állapotok eluralkodjanak a lakáson, csak azért, hogy tudjam, mire képes a tisztítószerem... Ez már embertelen, és lesz még folytatása a mûsornak, úgyhogy vannak bõven ilyen helyek. Bár kétlem, hogy Edináék akciója után, mondjuk egy hónappal, hasonló tisztaság van a lakásokban, mint mikor elmentek - ígéretek ide, vagy oda...
Összes hozzászólás