Nálatok laknak állatok?

Bakancslistához adom
Tiere bis unters Dach
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német tévéfilmsorozat, 2010

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

A tízéves Greta Hamburgból egy kis feketeerdei faluba költözik. Ott kiderül, hogy a ház, amelyet Greta szülei interneten vásároltak, meglehetősen rozoga, az állatorvosi rendelő pedig, ahol Greta apja dolgozni szeretne, olyan, mint egy szellemtanya. Gretának az iskolában támadnak nehézségei. Emma, az osztálytársa ki nem állhatja az új jövevényt. Szerencsére Jonas, akinek a beteg kutyája segítségre szorul, egyhamar a legjobb barátja lesz.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Kit Fisto 2019 máj. 11. - 09:19:05
Éppen most néztem meg egy részt. Nyuszimentés VI/4. rész. Egy kislány talált a mezőn egy bébi vadnyuszit és hazavitte, ami persze nem jó ötlet, ha van anyja. Közben alakult a barátsága egy másik lánnyal, és a lány anyjáé a dokival. Helyes kis törénet volt, a végén happy enddel. Ezt a részt ajánlom azoknak, akik valami pihentető, nyugtató dologra vágynak. Ennél már már nem is lehetett volna pihentetőbb :)
1/10
troy1989 2018 máj. 01. - 13:26:46 1/10
Nagyon gyenge, amatőr sorozat. Mai részt kaptam el, zöld mamba eltűnt.. Ja zöld piton vagy boa volt. :D Szinészi játék meg.. Családosoknak jo ahol van kisgyerek..
Kit Fisto 2017 okt. 13. - 13:05:20
Ja, el is felejtettem.. (miért nincs szerkesztési lehetõség?) Mint mindenben, ebben is hallható Kocsis Mariann.
Kvízkérdés: Mondj olyan sorozatot, amiben nem! A nyertes kap egy hangszórót! Vajon hogy kerül be mindenhová nulla tehetséggel, és egyetlen hanggal? (csak egyet tud, azon beszél minden szerepben) Ez már csak extra kérdés, a megválaszolásáért tökéletesen haszontalan weboldalakat lehet nyerni, tizenhúszezeret! Íme az egyik, kedvcsinálónak - és egyben ez az én tippem.
http://www.sanger.dk/
Kit Fisto 2017 okt. 13. - 12:41:17
Ez eléggé unalmas. A \"Kicsi a bors, de erõs\" jobb volt.