Napi aktuális

Értékelés:

88 szavazatból
Szerinted?

A nap legfontosabb híreiről beszélgetünk az ügyek főszereplőivel és szakértő vendégeinkkel.

Egyéb epizódok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
olahmiki1959 2023 aug. 22. - 20:19:11
Most ovastam a hírekben, hogy Pálffy Istvánt egy nap múltán ki is rúgták a Hír tv-től.
Nem kis teljesítmény...:)
offtopic
Heathcliff 2013 jan. 28. - 01:04:42
offtopic
Heathcliff 2013 jan. 25. - 20:14:58
"A napilap szerint a faluban az a szóbeszéd járja, hogy a fiú egy titkos szekta befolyása alá került." http://eltuntkereso.network.hu/blog/eltuntkereso-hirei/kovacs-balazs-iskaszentgyorgy-nyugodj-bekeben

"Egyelõre nem tudni, mi vezetett a tragikus véghez. A fiú ugyanis szeretetben, rendezett körülmények között élt, kiváló tanuló volt, sok barát vette körül, stabil párkapcsolatban élt." http://www.borsonline.hu/20130124_holtan_talaltak_meg_a_karacsonykor_eltunt_balazst

Kommentelõ: "Én egy valamit nem értek.Hogy lehet az, hogy rögtön kizárták az idegen kezûséget, vagyis, hogy nem gyilkosság történt? Mi alapján, merik ilyen bátran kijelenteni?"

Na ez az utóbbi nagyon jó kérdés.....
offtopic
Heathcliff 2013 jan. 25. - 19:51:39
offtopic
meszag 2009 ápr. 09. - 20:31:12
Köszönöm, és viszont kivánom Neked! :)
10/10
seelöwe 2009 ápr. 09. - 20:18:49 10/10 Előzmény meszag
Tökéletesen egyetértek Veled, az ember inkább olvasson, persze legalábbis a görög klasszikusokig kell visszamenni, hogy kiléphess ebbõl a szemét mai valóságból. Én most - tekintettel az ünnepekre is - valami ilyesmit fogok tenni, neked meg Boldog Ünnepeket kívánok!
meszag 2009 ápr. 09. - 07:48:03
Látod ez a baj. Mintha nem is egy tv-t néznénk. :( Másként látom. Az Echo tv-t hagyjuk, szánalmas a szinvonala. A hirtv-ben, amit rtkán, de nézek volt két ember (baloldali), akire emlékszem, de sajnos a nevüket nem tudom, az egyiket kipenderítették az biztos. Az atv-be csak a Szijjártó megy rendszeresen, de nem beszélget, hanem nyilatkozatot szaval. Volt Orbán is, igaz, de nem mond semmi konkrétumot, innentõl kezdve elég felesleges. A Hirtv sztem Gyurcsányt sose hivta,könnyebb kigúnyolni valakit, ha nincs jelen. :)
A kereskedelmi tv-k (rtl, tv2) politikai szinvonala, és hovatartozása vicc,de az m1, m2-é is. A Dunatv jobbos kicsit, de elviselhetõ, bár ritkán nézem. Én inkább olvasok, ill. mivel korábban állami cégnél, most vállalkozónál dolgozok, az életben is sokat látok. DE megdöbbentõ, hogy ilyen picurka országban ennyire mást mutat a két oldal médiája. De nem fontos kritika nélkül elfogadni.
10/10
seelöwe 2009 ápr. 09. - 06:55:24 10/10
Igen, az általad hivatkozott két csatorna valóban jobboldali kézben van (Az egyik Széles Gáboréban, a másikról fogalmam sincs). De ez csak két csatorna a csak az általam fogható 52-bõl, a földi csatornákból egy sem.
A fennmaradó 50 vagy elkeserítõen színvonaltalan amerikai gagyi, vagy nyíltan (ATV), vagy burkoltan a fennálló hatalom érdekében befolyásol. (Még az állítólagos köztévé is, a kereskedelmi tévékrõl nem is beszélve.) Ha egy jobboldali közszereplõ megszólalási lehetõséget is kap, nem hiányozhatnak mellõle a cinikus, torzító, a mondanivalót eredeti értelmébõl kiforgató kommentárok, vagy a mûsorvezetõ - az összes újságírói trükköt bevetve - már eleve ellenséges, provokatív kérdéseket tesz fel. Nem egyszer tapasztaltam személyes sértést is, utána jön a helyreigazítás, bocsánatkérés, de a köztudatban már egy bemocskolt ember képe ragad meg. A HírTV-ben ill. az Echo-ban ilyesmi nem fordulhat elõ, ugyanis baloldali emberek oda a lábukat nem teszik be, õk nem vállalják a kínos témákkal való szembesülést.
offtopic
meszag 2009 ápr. 08. - 21:06:41
Nem csak a médiumokból tájékozódhatsz, nem teljesen ismeretlen ember õ, 20 éve politikus.
A tulajdonosi szerkezetet vizsgálod is rájössz, hogy jobboldali többség van. A jobboldalnak két tv-je is van, ahol többször, különbözõ idõpontokban leadják Viktor megnyilvánulásait.
Tedd a kezed a szivedre, hol hallottál valaha embert úgy gyalázni, mint azt a fent említett Hirtv, és Echo tv megenged magának baloldali politikusokról? A Demokrata c. lapról ne is beszéljünk.
Én elfogadom, ha valaki jobboldali eszméket vall, de ne legyen õ se fennhéjázó, szemellenzõs, és kiméletlen.
Én nem kedvelem kicsit sem Orbánt, azért mert lenézi az embereket, és erõsen él a tömegpszichózissal. Nekem ez nem kell. Egy parlamenti képviselõtõl elvárnám, legyen következetesebb, határozott, de kompromisszumra is képes, egyszóval politikus.
10/10
seelöwe 2009 ápr. 08. - 19:06:49 10/10 Előzmény meszag
A "nép" egyének összessége (ösztönösen viselkedik). A "nemzet" tudatos formáció, amely éppen ezért kényelmetlen, mivel egy atomizált társadalom sokkal jobban kezelhetõ, úgy, mint termelõ- és mint fogyasztóerõ.
Amúgy, elkanyarodtunk az eredeti témától:
Hogyan hihetõ az, hogy egy olyan TV-csatorna, ami a magyar háztartások túlnyomó többségében nem is fogható, komoly hatást gyakorol a közvéleményre, amikor a média elsöprõ többsége - nyíltan vagy burkoltan, a tulajdonosi szerkezet eredményeképpen - a nemzeti oldal ellen hangolja a "népet". (Személyeskedõen is. Én még pl. az ATV-n Orbánról, legalábbis a mûsorvezetõk szájából, nem hallottam egyetlen pozitív jelzõt sem. A többin se nagyon, inkább gúnyt, primitív szellemeskedéseket, vagy egyszerû hazugságokat.) Ez részben be is válik, bizonyos emberek szemében a Fidesz és Orbán maga a sátán.
offtopic
meszag 2009 ápr. 07. - 19:15:24
javítok: rendezõknek = rendezõdnek
offtopic
meszag 2009 ápr. 07. - 19:10:49
Az állítás a Tied volt, indokold meg. A nép lekicslése is épp oly butaság, mint piedesztálra emelése. Népnek vélemény nincs, csak az egyes embereknek. A nép nem befolyásolható, de egyes emberek igen. Az emberek jellemzõje, hogy valamilyen eszme, érdekrendszer szerint csoportba rendezhetõk, rendezõknek. Tömegpszichózis hatásait viszont ismerjük
10/10
seelöwe 2009 ápr. 07. - 17:06:06 10/10 Előzmény meszag
A nagyanyád bizonyára nagyon bölcs asszony volt, Te is szellemi fölényed biztos tudatában minõsítesz butaságnak olyan dolgokat, amik cáfolására nem elég nemes egyszerûséggel "butaságnak" minõsíteni azokat, néhány érv is elférne. (Ha van)
offtopic
meszag 2009 ápr. 07. - 06:57:23
jav: mérvadó
offtopic
meszag 2009 ápr. 07. - 06:47:30
"ami világszerte leginkább a globális pénzvilághoz csapódó baloldal sajátja." ilyen butaságokat még a nagyanám se mondott. :DDD
Az echo tv mióta mérveadó, és pártatlan? :)
10/10
seelöwe 2009 ápr. 07. - 06:25:35 10/10
Ilyesfajta véleményeket én is olvastam-hallottam, például: "A tömeg ostobasága a létszámával egyenes arányban nõ". A néprõl mindig is voltak és lesznek lekicsínylõ, megvetõ, sõt undorodó megnyilvánulások, ezekkel lehet egyetérteni, vagy sem, egyet nem lehet tenni, a tömeget figyelmen kívül hagyni, különben elszabadulnak a legdurvább indulatok (amit balabbik oldalon "forradalomnak" definiálnak). Szép Új Világunkban ennek kezelésére a legalkalmasabb a manipuláció, ami világszerte leginkább a globális pénzvilághoz csapódó baloldal sajátja. Nem feltétlenül szükséges ezt a módszert ("egyik kutya másik eb" jelszóval) az ellenoldalra is ráhúzni!
1/10
ondok 2009 ápr. 06. - 23:29:11 1/10 Előzmény seelöwe
Hányan kiáltották ,hogy Barabás?!és hányan ,hogy Jézus? Atömeg megvezethetõ és meg is vezetik.Egy fideszes PR-os mondta ,hogy anépet nem lehet eléggé alulértékelni,és igaza volt .Ugyanezek az emberek ,ha 20 Ft-al érdekeltté teszed õket a teljes ellentétét mondják mint amit most.
10/10
seelöwe 2009 ápr. 06. - 05:34:57 10/10 Előzmény ondok
Mi az, hogy "gyûlöletbeszéd", "uszítás" stb. ? Netán az ország kétharmadának a véleménye? És az az uszító, aki ennek hangot ad?
Összes hozzászólás