Napozz Holddal - A Kispálfilm

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar koncertfilm, 85 perc, 2010

Értékelés:

37 szavazatból
Szerinted?

"Mikor meghallottam a rádióban hogy feloszlanak, illetve hogy lesz ez a búcsúkoncert és a DVD, épp a Ferdinánd hídról kanyarodtam le, és néztem a szép trolibuszokat, és azonnal felhívtam a Lovasit, hogy ezt én szeretném megcsinálni, és hogy ebből nemcsak DVD hanem mozifilm is készülhet. Egy méltó. És azt is tudtam, hogy ezt a koncertet fényképezőgépekkel fogom felvenni. És sikerült. És közben nem egyszer úgy éreztem, hogy ez olyan, mint amikor gyerekkoromban legóztam: addig építettem éjjel azt a nagy tűzoltóságot, míg el nem aludtam mellette, és reggel, mikor kinyílt a szemem, az volt az első, hogy odaültem és folytattam. Na hát azóta most először éreztem ilyet."
Merényi Dávid (rendező)

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Frony 2012 jún. 18. - 20:34:54
Ezt nézzétek meg - már ha szeretitek õket!! Jól megismerhetõ- milyen klassz emberek - amúgy is !!!!!!!!!!!!!!
Ford Mustang 2011 szept. 10. - 16:20:59
A magyar dal ünnepe
9/10
sanderb 2011 febr. 28. - 10:14:44 9/10
Bocs!: 10/10
9/10
sanderb 2011 febr. 28. - 10:14:00 9/10
Merényi Dávid ügyesen oldotta meg a feladatot, Lovasiék meg ügyesen bízták rá a munkát. Rendben találtatott. Örültem, hogy nem vették szentimentálisra a 'dolgot', hiszen ez inkább volt egy megálló, mintsem végállomás. Eddigi Kispálos projektjeik legjavát gyûjtötték finoman illatozó csokorba és masnival díszesre kötötték. 10610
baluboom14 2011 jan. 01. - 17:15:22
Szervusztok!
Azt kell mondjam hogy nekem tetszett is meg nem is ez a film. A zenék, a kamerabeállások nagyon jók.
Ami nem tetszik, hogy a film elég rövid. Én sajnos nem lehettem ott a koncerten, de azt hallottam nem is egy helyrõl, hogy 3 órás volt a koncert. Nem tudom hogy igaz-e, de ha igen, akkor nem tetszik hogy csak 1óra 25 perc lett, sõt annyi se, mert a stáblista a végén 8 perc. Ezenfelül, nekem úgy tûnik hogy a zenék nem ugyanabban kerültek bevágásra mint ahogyan a koncerten eljátszották...nekem sokkal jobban tetszene ha sorban lennének, valamint a számok közötti részeket is bent hagyhatták volna...Lovasinak elég jó dumái vannak, szívesen megnéztem volna mindet.
Ezt leszámítva szerintem nagyon jó a film, élvezet volt végignézni!!!
yatta 2010 dec. 03. - 14:21:33
"A régi fényképeket hiányoltam szerintem volna vágni..."
Ez így helyes: A régi fényképeket hiányoltam, szerintem be lehetett volna vágni ...
yatta 2010 dec. 02. - 20:05:47
Gyerekek nekem tetszett! Mondjuk egy idõben nagy Kispál rajongó voltam. Az új számaikat nem vágom, de a filmben kb. kettõ volt amit nem ismertem. Véleményem szerint a legjobb dalokat válogatták össze.

A régi fényképeket hiányoltam szerintem volna vágni (vagy videókat). Még egy ponton volt hiányérzetem: a végén lehetett volna valami érzéki megnyilvánulás. Mondjuk konkrétan nem az, hogy sírjanak, de mondjuk egy pacsi vagy ölelés, meghajlás ... ilyesmi. Belassítva = tuti sírás. Mondjuk szerintem a végén Lovasi nem annyira találja a szavakat, pedig ez nem jellemzõ rá.

Összességében: aki egy kicsit is szereti õket szerintem érdemes megnéznie. Igazi hangulatos, egyedi, szóval Kispálos. :)