Napról napra

Értékelés:

37 szavazatból
Szerinted?

A Napról napra célja a hét belpolitikai folyamatainak objektív bemutatása, az elhangzott vélemények ütköztetése. A műsor hetente egyszer jelentkezik 21 percben.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
tiborz007 2009 ápr. 20. - 07:31:39 Előzmény seelöwe
Nem is értem, honnan veszed ezeket a gondolatokat, csak nem látsz a fejembe?
seelöwe 2009 ápr. 14. - 10:31:56 Előzmény tiborz007
Nem, kétszáz ember sem gondolja, hogy jófelé halad az ország. Ami jófelé halad, az a globalizáció (aminek üdvözítõ voltáról csak néhány naív intellektuel van meggyõzõdve), ennek fizetett ügynökei, helytartói a jelenleg hatalomban lévõk. Ismerjük el, ezt a feladatot kiválóan látják el. Ne áltassuk magunkat, a jobboldal jelenlegi elsöprõ fölénye csak látszat, a baloldali szemléletûek kiábrándulásának oka nem világnézet-váltás, hanem az, hogy már a küszöbnek is lerágták a zsírosabb részeit. Ha a helyzet javul, visszavedlenek ugyanolyan derék elvtárssá, mint voltak; az elmúlt 7 évet csak egy sajnálatos botlásnak fogják tekinteni, hiszen az eszme örök!
tiborz007 2009 ápr. 12. - 16:53:48 Előzmény neugassaman
Valóban nem csak a kormány, ül ott még vagy kétszáz ember, aki azt gondolja jófelé haladunk ebben az országban, az természetesen eszembe se jut, hogy csak a saját zsebükre gondolnának /a naívságom nem ismer határokat/.
Az emberek, akikrõl írtál: eddíg is csak töredékük merte beismerni, hogy rájuk szavazott és most már egyre kevesebben, persze ez nem azt jelenti, hogy legközelebb nem rájuk fognak szavazni, mert az álláspontjukat nem merik vállalni.
Akikrõl tudom, hogy rájuk szavaztak és panaszkodnak, csak annyit szoktam mondani:A TE akaratod érvényesült.
neugassaman 2009 ápr. 07. - 21:46:22 Előzmény tiborz007
Szia Tibi!

Igen, és nem!

Nem csak a szemét kormány! Hanem, a sok szemét suttyogó rothadék állampolgár, akik nagyban szerepet játszanak saját "földijük" mocskos és aljas elárulásában!

Õszintén?! Milyen nép ez a magyar? Egy rothadt horda, ennyi maradt meg a szín ízig - vérig hazafi érzületû embertársaimból, hazámbeliekbõl!

Ne csak a kormányt nézd, Tibi!

Kik szavaztak ezekre, és kik azok, akik a mai napig azt mondogatják : ez a rohadék ellenzék, ez áll az útjában a csodálatos és fenséges brillírnak, ahol a zsidó vezetés a fellegek-fellegébe rapíti aranyszárnyon ezt az országot, minden lakosságával egyetemben.....

Találsz majd ilyen kretént, nem egyet, és amikor megnyilvánulnak, nem tudod hogy mit tegyél, mert amúgy az eddíg szimpatikus szomszédról van szó, vagy az eddíg neked nem ártó kollégádról - akirõl ezek után tudod meg hogy mekkora egy sötét és eltévelyedett BÁRÁNY!?

Ami most jön, ugy érzem - örülnünk kell ha túléljük, a köv 50 évet....
tiborz007 2009 ápr. 05. - 14:03:24 Előzmény neugassaman
Igazad van és ez mélységesen elszomorít, mert van ismerõsöm aki azt mondja azért van egy gyermeke, mert csak ennyinek tud mindent megadni, pedíg ezzel még reprodukálni sem tudja magukat és egyre kevesebben leszünk, azok száma nõ akik nem tudják felnevelni a gyerekeiket, ezért állami gondozásba adják, vagy nem érdekli, hogy nõ fel a gyerek. Hogy ez így valósul meg azt a szemét mai kormánynak köszönhetjük.
neugassaman 2009 febr. 01. - 06:41:47
.........napra egyre szarabb a helyzet.......
Lesz-e kiút, vagy az un magyarság 50 éven belül tényleg megszûnik létezni, mint "olyan"?!
Szerintem nagyon "jó" úton haladunk afelé!
Már nehéz szavakat találni rá hogy a rendszerváltás óta mi kezd itt egyre erõsebben teret nyerni, és mi folyik itt...
De ha nem lenne elég, akkor jön még ennél...