Navy Seals vs. Zombies

Bakancslistához adom
amerikai akciófilm, 97 perc, 2015

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

FEA2 FEA2

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
nefefe febr. 06. 15:32:00 5/10
Rájöttem, miért készítették ezt a filmet. A 2000-es években szaporodtak el a zombis filmek, pláne a Walking Dead sikere után úgy gondolták, minden hasonló film jó befektetés. Persze ez nem mindenkinek jött be. Ettől a filmtől nem sokat vártam - figyelembe véve az alacsony pontszámú értékelést -, de a film szerintem azért nem ilyen rossz. A történet tűrhető, inkább a kivitelezésben vannak hibák.
--- Spoiler --- nem igazán értettem, hogy ha parancsnokság tudta, mivel állnak szemben, miért nem adott egyértelmű, világos instrukciókat? Tudták mivel jár a zombik harapása, mégsem tették azt, amit kell - történetesen fejbe lőni őket mielőbb. Ehelyett a profi katonák birkóztak velük, pátyolgatták, aztán meg is siratták őket. Aztán csodálkoztak, amikor ezek megtámadták a még ép embereket. És a gagyi látvány-effektek sem javítottak a megítélésen. Szóval a végkövetkeztetés: minden valamire való forgatókönyvet el lehet rontani a gyenge rendezői munkával. Így csak közepes, egyszer nézhető film az eredmény.
3/10
RipTombstone febr. 04. 08:56:19 3/10
Ha paródiának lenne feltüntetve, akkor hitelesebb lenne a film. Az akciók annyira agyhalottak, mint a benne lévő zombik.
Viszont azért kap 3 csillagot, mert jókat nevettem a gagyi dolgokon:
- lánggal robbanó gránát
- a folyamatosan csikorgó kerekű szürke terepjáró ( gondolom nem cserélték le a téli gumit)
Az elején az eligazításnál azt mondja, hogy a helyszíntől 10km-re a focipályán szállnak le és 6 perc alatt érnek oda, de végig gyalogolnak. Ha 30 km/órával szaladnának, akkor is 20 perc kéne.
Viszont a kedvencem az, amikor egy lövés után újratölt, mint a call of dutyban :)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu