Ne hagyj el!

Bakancslistához adom
I dare you to Leave / A que no me dejas
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott mexikói drámasorozat, 2015

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

Paulina, Gonzalo Murat, egy gazdag üzletember lánya, akinek nem tetszik, hogy Paulina Adriánnal jár, szerinte a lánya jobbat érdemel. Adrián nővére, Julieta megpróbálja a testvére életét irányítani és nem ért egyet Paulinaval való kapcsolatával. Soha sem fogja megengedni, hogy elvegye az apjuk gyilkosának lányát? Mind ez veszélyezteti Paulina és Adrián kapcsolatát és a tervezett esküvőt.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
ildimix 2016 nov. 01. - 10:15:18
Mi a fenének ismétlik ezt a sorozatot? Ez a csatorna nem tud új sorozatot adni vagy pl a titkok hídját folytatni? Azt is minek kezdték el ha nem vetítették le az összes részt?
offtopic
ildimix 2016 okt. 23. - 22:40:30
Nekem most volt idõm megnézni az utolsó 3 részt. Rakelt nagyon sajnáltam de várható volt a halála. Örültem, hogy Mau nem halt meg és minden jó szereplõ révbe ért. Megmondom õszintén nekem az 1. évad tetszett nagyon ezt a 2. évadot inkább kihagytam volna. Nem volt annyira pörgõs mint az elsõ nem volt benne sok idõugrás.

Én ha évekkel késõbb is fogják ismételni biztos vagyok benne nem nézném újra ezt a sorozatot.

Egyszer nézhetõ film a 2. évad nélkül.

Nem is értem minek kezdték el a sztori 5 csatornán ismételni most ment le a sorozat nemrég.
malvinkicska 2016 szept. 16. - 12:26:56
Az utolsó három részt csak megtudtam nézni, nagyjából helyére került minden, megkapták a méltó büntetésüket.
Jessica00 2016 szept. 05. - 16:58:44 Előzmény Éva Barabás Jeneiné
semmikor.
malvinkicska 2016 szept. 02. - 18:43:33
Szia képzeld a 3 utolsó részt nem láttam, mert az én gépem azt mondja a fiam ezt nem játsza le olyan limk van hozzá. Akik ezt így csinálták legyenek boldogok, sokan nem tudtuk megnézni.
Szép hétvégét kívánok.
Éva Barabás Jeneiné 2016 szept. 01. - 11:47:09
Elnézést, de ezt a filmet már egyszer végignéztem.

Más ügyben kereslek meg benneteket.

Ez elõtt a film elõtt vetítették "A titkok hídja" sorozatot. És mi lett vele?
Nem fejezték be !

A ne hagyj el ismét a müsoron, és mi van a mások sorozattal? Hol vetitik? Nem találom.
Segítsetek. Elõre is köszönöm.

Üdvözletem az odafigyelõ dolgozóknak !
Julianna Prieschl 2016 szept. 01. - 09:44:47
Megkerlek hogy a 141 reszet is töltsd fel ,mert valahogyan megint kimaradt ! a sorozat baraton ! köszi!
malvinkicska 2016 aug. 31. - 16:43:32
Amit ezzel a sorozat feltöltésével mûveltek az már nem sok egyenesen rengeteg, senki nem követelõzik, mindenki ember, de úgy csinálnak, mintha Isten tudja milyen nagy dolog volna az a ki fordít több , mint két órás sorozatot ami igen feladat azok normálisan kulturáltan megírják merre mikor. A FB-on egy tahó még engem akart oktatni, hogy így vagy úgy valaki akkor fogjon hozzá, ha bírja és tudja, is csinálni , mert ez nem fer dolog el sem kellet volna kezdeni.
Jessica00 2016 aug. 31. - 12:09:33
A story5-öt én is hanyagolni fogom.
Máskor megismételték délelõtt premiert, most nem. Bezzeg Idõtlen szerelem 3* is ment egy nap.
Aztán pakolgatták összevissza az idõpontot.
Most meg mindent elvágtak, végül Titkok hídját se folytatják, meg tök idióta lett a mûsorrend.
malvinkicska 2016 aug. 30. - 11:00:43
Köszönöm szépen majd ha fel kínlódják olyan helyre ahol meg lehet nézni akkor fogok írni, mert a sorozat baráton nem adja le a múltkor a datán sem most már nem is próbálom, tartsák meg maguknak a részt he nem lehet rendesen feltenni, el sem kellet volna kezdeni.
malvinkicska 2016 aug. 29. - 16:29:42
Amit a story5-ön fognak adni én sem kezdem el többet, mert ezzel nagyon sok gond volt, és így van most már választék és nem fognak játszani a türelmemmel. A FB-on olyan rendes emberek vannak aki jobbnál jobb sorozatokat fordítanak, és arra szentelek idõt inkább. A 140-es rész sehol, és már megy a 141-es, szóval ez nating.
malvinkicska 2016 aug. 29. - 07:25:50
Láttam csak röviden írtam róla mivel már te is láttad, nagyon jó az a sok vagyon éhes csaj, nagyot esett, fõleg Ileana. René ráfizetett a kis csaj be akarta hálózni a babával, nem tudni mi lesz velük. A Leonel is megkapta a magáét, Jilieta akit végig hagytak futni, pedig õ nagyon veszélyes, most is fegyvert akar hozatni, remélem most csak nem hal meg senki, amiért nagyon nem szeretem ezeket a sztorikat újabban, mindnek a végén vér folyik, nem tudnak méltó végszót.
malvinkicska 2016 aug. 28. - 10:17:34
Szia ma néztem meg , mert esküvõn voltam, nagyon jó volt a rész, még a 140-es nincs fen, remélem felkerül, nagyon jól helyre pakolták a végén, csak az a bolond Julieta, újra fegyvert akar, remélem nem csinál nagy bajt ahogy szokott.
malvinkicska 2016 aug. 25. - 16:11:58
Szia fent a 138-as rész megnéztem. Julieta szökésban van még mindig Adrianat nem engedik iskolába annyira féltik tõle. Tobias marad azon a neven amin volt, nagy az öröm. Angelica sajnos kikosarazta Osvaldot, mert azt mondja Gonzalot szereti, de ezt csak a lányának mondta még el. Carolina összeveszett az anyjával amiért megmondta kié a baba, mert Renének nem kell csak apaságot vállalna, vagy csináltassanak DNS tesztet ,de akis csaj nem akar, lehet nem a Renéé a gyerek, Ilenea meg van õrülve a vagyonért, az egy mocskos féreg alak. Azt tudod Alan és Almudena egy pár, a másik Fernanda és Alex a másik fiatal pár. Mau és Vale a tengerparton szerelmet vallottak egymásnak egy nyakláncot adott Mau V-nek amit a szülõk annak idején az örök szerelem jegyének tekintettek, és nagyon meglepõdött V mikor a nyakába tette, Mau, és Vale megcsókolták egymást és vége, ez volt úgy nagy vonalakban. Jaime még kórházban van a felesége mellette. A Jaime felesége biztatja Angelicat, valljon szerelmet Gonsalónak.
További szép idõ töltést, mikor fent lesz leírom.
malvinkicska 2016 aug. 24. - 11:14:15
Ezt le kell írnom azt a szemét Leonelt sikerült elfogni, mekkora egy nagy mocsok volt, épp itt volt az ideje, mint annak a másik elmebajos Julietanak. Elég sokáig ténykedtek.
malvinkicska 2016 aug. 24. - 09:39:42
Szia a FB-on van fent, mert én nyomoztam utána, a Datán is fent van de nekem nem játszotta le azt írta nincs, pdig volt segítségem is. azt gondoltam üsse kõ ha nem rakják fel akkor annyi, de még is.
A 134-es láttam nagyon aljas emberek vannak benne és sok a nem normális.
Leonel és társai amit csinálnak az valami észbontó, úgy látszik pénzért mindenhol mindenki képes akár ember életeket kioltani.
malvinkicska 2016 aug. 23. - 07:26:50
Hálásan köszönöm a tájékoztatást, már írtam mi az oka, nem rendesen töltik, fel válasz idõ hiány. Az biztos ennek vége nagyon meg gondolom még egyszer olyan sorozat nézésbe kezdeni aminek nem biztos a feltétele.
Szép napot neked.
kikelet54 2016 aug. 20. - 08:28:30
---- OFF ----

Szia Ildimix!

Én sehogy sem tudom nézni a tv2 honlapján, de az izauratv oldalán sem a most indult sorozatokat. Bárhová kattintok, ahol elvileg el kellene indulni a sorozatnak, csak egy fekete kép fogad, semmi felirat. Talán regisztrálni kell? De erre vonatkozó ablakot sem találok.

Kérlek segíts, Te hogy tudod megnézni ezeket a sorozatokat a tv2-n.

Igaz, a sorozatbaráton mind a négy új sorozat fent van, de nagyon szeretném tudni, hogy a saját honlapján miért nem tudom visszanézni.

Segítséged elõre is köszönöm!
malvinkicska 2016 aug. 19. - 20:15:24
Nagyon köszönöm a helyzet változatlan, még eddig nem tudtam megnézni sajnos. Nagyon szép István Király ünnepet kívánok, szép hétvégét.
malvinkicska 2016 aug. 19. - 08:47:48
Köszi én tudnám nézni, mivel van Izaura csatornám , de én az egészet nem sokba nézem, tiszta ismétlés egy két kivételtõl, amit adnak, hála Istenek, nem vagyok amnéziás. Legalább ha ismételnek olyat amit érdemes nézni, de ezek nem régen voltak ,és bizony akkor sem néztem a rabokat és szeretõket, akkor most meg megint nem fogom. Az olasz sorozatok ragyogóak azt nem vesznek csak ezt az egy kaptafára íródott nyálas semmiket, a Televisatól.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu