Ne pislogj!

Bakancslistához adom
Don't Blink
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai misztikus film, 92 perc, 2014

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Tíz ember érkezik egy félreeső és teljesen elhagyatott hegyi üdülőhelyhez. Üzemanyag hiányában a visszaúthoz a látogatók kénytelenek maradni és kideríteni az elhagyott házat körülvevő rejtélyt.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
danek87 ápr. 17. 18:34:28 5/10
SPOILER

Hiányolom a magyarázatokat amelyeket a végén se kaptunk,miért tűnt el mindenki,hova kerültek,természetfeletti entitás vitte el őket?!A hiányérzetem ellenére megért egy közepest mert hasonlított az 1959-es alkonyzóna széria "And When the Sky Was Opened " című epizódjára emlékeztetett,de az egy komplexebb sztori volt meg magyarázat is volt a végén,viszont legalább az ötlet itt is megvolt,még ha nem is hoztak ki belőle mindent

10/5

SPOILER VÉGE
6/10
nagyerax márc. 02. 14:46:51 6/10
A végén nekem nem derült ki semmi... Maga a történet jó,de hol a vége? Olyan,mintha lemaradt volna. Néztem volna tovább,hogy végre megtudjam,mi miért történt,de a végén rá kellett jönnöm,hogy nincs tovább,ennyi volt a film.
5/10
idõjós1010 febr. 21. 22:01:22 5/10
Hááááát, izé....... XD Elvoltam a filmmel. Életben tudta tartani az érdeklődésemet mindvégig, viszont bármennyire is egyszerű, olcsó kis tini "horror", azért ennél kifejtősebb sztoriban reménykedtem. Olyan érzésem volt a végén, mintha az író fejében kizárólag az alap gondolat lett volna meg, és nem tudta folytatni. Mintha egy forgatókönyv felét filmesítették volna csak meg. Szóval úgy a végéig egészen vállalható a film, de a zárókép egy tökönszúrás.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu