Négy pasi meg egy seprű

Bakancslistához adom
Men with Brooms
16 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai vígjáték, 99 perc, 2002

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Donald Foley (James B. Douglas) utolsó kívánsága, hogy az általa vezetett curlingcsapat megnyerje a bajnokságot és övék legyen az Aranyseprű. Igen ám, de eltelt már 10 év, mióta nem játszottak a fiúk. Chrisnek (Paul Gross) és három haverjának mindössze három hete van, hogy összekapják magukat, bár senki nem veszi őket komolyan. Edzőjüknek a különc öregurat, Chris apját, Gordon Cuttert (Leslie Nielsen) kérik fel. A fiúk az esélytelenek nyugalmával indulnak a versenyen.

Stáblista:

Szereplők

Amy Foley
Gordon Cutter
Chris Cutter
James Lennox
Donald Foley

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Atis88 2017 máj. 20. - 22:01:24 4/10
Ez eléggé gyenge alkotás, leginkább az unalmassága miatt. Ráadásul láttunk már ilyen lelkesítõ filmet nem egyet, jobbat. 4/10. Nielsen tetszett, ritkán lehetett látni ilyen komolyabb hangvételû karakterben.
Tibag05 2013 nov. 01. - 15:47:20 Előzmény marxengelszleninsz
mi egyet sem tudtunk még összehozni!
far vik 2013 febr. 16. - 00:13:00
Hááát, való igaz, hogy a figyelmemet a legjobban Polly Shannon kockás hasa keltette fel... Azért ez tényleg "lúzerbõlbajnok "egykaptafa akkor is, ha kanadai... azért megy éjjel, mert a dugós részek miatt délelõtt mégse mehet, bezzeg a Rex a premier plán hullákkal...
Borella 2012 nov. 10. - 01:16:27
Ahhh, jajjj, ezt csak a vége felétõl láttam, de mindegy, amiért írok, hogy ez a pasas, a Paul Gross játszotta éveken át a Viasat-on vetített Fraser és a farkas címû frenetikus kanadai sorozat fõszerepét. Kevés olyan szórakoztató, szellemes sorozatot láttam, mint amilyen az volt. Inkább azt vetítenék újra, de megnézném!
gzoo 2012 nov. 10. - 00:38:28 Előzmény marxengelszleninsz
Kedves Elöttem Szólók!

Remélem, azért belenéztetek a filmbe, mert szerintem egész jó. Mármint, nem egy Tarkovszkij, de nem is a szokásos kaki-pisi poénos amcsi tömegszar. Perzse nem is lehet, hiszen kanadai. Szóval, nekem bejön.
Pesze a cím és a mûfaj megnevezése valóban nincs összhangban. Legyen mondjuk sportkomédia.. :-)

Ha meg a minõséget kritizáljuk a közmédiában, akkor jelenleg a legjobb mûsor a monoszkóp szerintem...
Kezdve az újabb hírolvasók szaggatott, tónusmentes beszédétõl (pl. György-Horváth Zsuzsa) a kínai és dél-amerikai szappanokon át az egy-két hónappal ezelõtt a dunyhatévén vetített MacGyver sorozatokig (ezt már igazán méltatlannak érzem a Sára Sándori "minõségi tévézés"-hez képest) sok mindent van kritizálni...

De ez csak az én véleményem.... :-)
Dolphus Lundgrennus 2012 nov. 10. - 00:30:09 Előzmény olahmiki1959
Oh, beh széles az a bizonyos látókör...
marxengelszleninsz 2012 nov. 09. - 18:08:24
>ezek az amerikai sportfilmek

Na igen, de ez kanadai. Ráadásul - a kiírás tanúsága szerint - nem is vígjáték, bár ezzel az iszonyatosan gagyi címmel akár az is lehetne..
olahmiki1959 2012 nov. 09. - 11:36:59
Tapasztalataim szerint ezek az amerikai sportfilmek - a lúzerekbõl álló, egyetemi baseball, -kosárlabda vagy -rugby csapat az utolsó helyen áll a bajnokságban, amikor jön valaki kívülrõl, aki gatyába rázza a srácokat, erre azok sok viszontagság után, vidám, meg megható fordulat után végül megnyerik a bajnokságot, - teljesen egy kaptafára készülnek, csak a sportág változik, ami bennük szerepel, de különben semmi különbség nincs köztük.
Arról már nem is beszélek, hogy a magyar nézõt baromira nem szokta érdekelni, - mert nálunk az effajta egyetemi sportolásnak, (legalábbis ilyen szinten) semmilyen hagyománya nincs - hogy éppen akkor ki nyeri, vagy veszíti el a bajnokságot. Kit érdekel? Semmi közünk hozzá.

Persze, biztosan vannak néhányan, akik megnézik az ilyen filmeket, azzal önmagában nincs semmi baj, de az M1-en, péntek este leadni, háááát...
Ennyire nincs film?...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu