Nem ördög, nem angyal

Bakancslistához adom
She's No Angel
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai filmdráma, 88 perc, 2002

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Liddy önvédelemből késsel megszúrja a főnöke öccsét. A lánynak menekülnie kell, így egy fiatal házaspárt, Catherine-t és Seant megkér arra, hogy vigyék el a városból. Ám balesetet szenvednek, és a házaspár meghal. Miután a fiú szülei még nem ismerték az arát, úgy hiszik, az egyetlen túlkélő - Liddy - az, aki a baleset előtt éppen az ifjú feleség gyűrűjét próbálta fel. Fiúk halálával a szülők befogadják Liddyt és sajátjuknak tekintik, mondván, Sean emléke egy picit őbenne él. A lány gazdag jólétben élhet, mígnem egy nap előkerül a volt főnöke, aki egy újságban véletlenül meglátja a lány képét. Zsarolni kezdi Liddyt, aki kénytelen meglopni újdonsült családját, hogy a férfi száját tartsa. Hiszen az azzal fenyegeti, hogy kiadja őt a rendőrségnek, amiért megölte az öccsét.

Stáblista:

Szereplők

Liddy Carlyle
Maureen Shawnessy
Donald Shawnessy
Jackie Furst
Catherine Shawnessy

Hozzászólások

Szerinted?
pindur1 2021 ápr. 15. - 23:40:29
Tényleg az Árnyékfeleség a másik változat címe... . Ez a film is jól felépített, de a hangulata meg sem közelíti a másikat. És a főszereplőnő karaktere sem tetszett. Bár nem játszott rosszul, de valahogy nem illett neki ez a szerep...
doraamadeusz 2017 nov. 12. - 00:00:00 Előzmény kata3
Árnyékfeleség a hasonló film magyar címe.
offtopic
kata3 2011 júl. 13. - 01:52:32
Egy másik filmnek is hasonló/ugyan ez a témája, régebben láttam, sajnos a címére nem emlékszem. :-)

Egy szegény lány összebarátkozik a vonaton egy gazdag, fiatal házaspárral (friss házasok, talán épp a nászúról jönnek haza). Az asszony a jegygyûrûjét megmutatja a lánynak (az felpróbálja). Az asszony a kimegy a mellékhelységbe éppen, amikor a vonattal baleset történik, a házaspár meghal. Mivel egy közös vonatfülkében találják meg a férjet és a lányt (ujján a gyûrûvel) egy párnak hiszik õket. Ha jól emlékszem a lány gyereket vár. A sztori tovább egyezik. A fiú gazdag szülei még nem ismerték az arát, a kórházból egyenest magukhoz viszik a menyüknek vélt lányt. Úgy hiszik, õ az egyetlen, aki a fiúk után megmaradt nekik. A lány gazdag jólétben élhet, mígnem egy nap elõkerül a régi életébõl egy férfi (egy régi ismerõs). Zsarolni kezdi a lányt, hogy elárulja az õt befogadó családnak, hogy hazudott nekik.

Ha valaki ismeri annak a másik filmnek a címét, írjon privátban, érdekel. Köszi.
8/10
real_madrid 2008 márc. 19. - 16:48:45 8/10
kicsit kiszámítható, a befejezés mintha el lenne kapkodva, de nem bántam meg, hogy megnéztem.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu