Németh Ákos: Müller Táncosai

Bakancslistához adom
színházi felvétel, 130 perc, 1996

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Négy lány és három fiú együtt táncolnak egy csoportban, amelynek vezetője Müller otthagyja őket és külföldre megy. Müller nagyon erőteljes művészegyéniség, amolyan "apafigura", akinek a vezetése alatt a csoport mintegy védett burokban működött. Most, hogy elment, vége a gyerekkornak.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Ford Mustang 2011 nov. 12. - 17:47:53 Előzmény h.bozsi
Igen, sikerült, és bátran mondhatom, hogy nagyszerû volt! Örülök, hogy megnéztem, még több ilyet! :)
9/10
pneklara 2011 nov. 12. - 08:05:49 9/10
Na végre, a Duna2 jóvoltából láthattam már Stohlt színészként is - itt az alvégen.
A Tûzvonalban-t-lehet nem ez a címe a sorozatnak- nem néztem, csak az idétlen bulvármûsorokban láthattam, ott felejthetõ volt mindenütt.
Most viszont láthattam, hogy valóban méltán nevezik jó színésznek. És kicsit megértem, hogy akik ilyen súlyos szerepekkel bajmolódnak, mint ez is, akik ilyen mocskot kell cipeljenek a fejükben, mint ami itt a színpadon játszódik, azok levethetik-e este 10-kor a terhet magukról, s nem kell-e kompenzálni eszközökkel? /Drog, pia,vadászat, nõk.../Biztos lehet, mert Szirtes Ágiról nem hallani botrányokat pl.
Nagyon sokkoló elõadás volt, szánalmas, siralmas életekkel.
Csak hát erõsen másnapba hajlóan. Bár nem hiszem, hogy sokan maradtak volna nézõként a végéig emberbarátabb idõben sem, ha ott vannak alternatívaként az együgyû valóságjátékok. Azokon nem kell gondolkodni, csak jókat röhögni. S elvégre mire született az ember: nem gondolkodásra, hanem cirkuszra.
h.bozsi 2011 nov. 12. - 07:35:42 Előzmény Ford Mustang
Na és sikerült megnézni? Vagy csak a szokásos ;-)
Ford Mustang 2011 nov. 11. - 17:55:17
Jó hosszú színházi közvetítés, nem lehet rossz, majd meglátjuk.