Film

Nincs több suli

/Recess: School's Out/
amerikai rajzfilm, 82 perc, 2001

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Jön az év legszebb napja: kezdődik a vakáció! A 3. utca iskolásai boldogan vetik bele magukat a nyár örömeibe. Csak Vince marad otthon: ő viszont olyan bűntény nyomaira bukkan, ami - ha sikerül - megváltoztathatja a világot. Sőt, ami még ennél is rosszabb: örökre véget vethet az iskolai szüneteknek.
Dr. Benedict, az őrült lángész és egykori iskolaigazgató ugyanis ki akarja mozdítani a Földet pályájáról. Ha terve sikerül, nem lesz több nyár, és ha nincs nyár, nyári szünet sem lesz. Vince és barátai tehát nekilátnak, hogy megmentsék a sulit és egyúttal a világot is. Sosem gondolták volna, hogy ilyesmik történhetnek velük: nindzsákkal harcolnak, holdra irányított lézerfegyverek után kutatnak, és kiszabadítják fogságából iskolájuk nadrágjától megfosztott igazgatóját.
Csodás ez a nyár. És a következő évnyitó még nagyon messze van.

Bemutató dátuma: 2001. június 7. (Forgalmazó: InterCom)

Stáblista:

Szereplők

Kluge edző hangja
Mikey hangja
Gretchen hangja
Theodore "T. J." Detweiler hangja
Gus hangja
Principal Prickly hangja
Becky Detwiler hangja
Dr. Benedict hangja

Kapcsolódó cikkek:


Vélemény:

2016 máj. 04. - 11:52:59
2016 máj. 04. - 11:52:59
A "Szünet" sorozat filmje.

Röptében megtudjuk, hogy a diákok - idézem - "megfúrták a vízvezetéket". A kretén tanárt meg nem érdeklia csõtörés amit okoztak. Na az ilyen aztán tüntethetne...

De itt nem állnak meg a kis gonosztevõk! Személyiséglopás, a tanári kar sértegetése, az iskola felszerelésének rontgálása - és ez csak a felvezetõ percek. A szerencsétlen tanárok arra kényszerülnek hogy a kis fõrohadék ténykedését ellensúlyozandó (pl. az iskolai költségvetés számlájára motorcsónakot rendelni) a desszertet összegyûjtsék és nagytételben eladják hogy legalább kréta legyen az oktatáshoz!

És azt hiszitek csak mert (nyári) Szünet van a kis mocsok kushad? Neeem. Kezdésként betörést foganatosít. Csak mert az iskola láthatólag kiadta vkinek a területét - nyilván - hogy fedezze az általa okozott évközbeni károkat. Vagy csak úgy. Majd megtudunk egy sorozatos lopásról mikor zsaroláshoz folyamodik hogy szökésre (= felnptt értesítése nélküli távozásra) vegyen rá öt másik gyereket, ezzel nyilván õrületbe kergetve szüleiket. Sõt, igazábból ebbõl ketõtt ELRABOLNAK.

Felmerül a kérdés, miért nem készített pár fényképet / videot a nyüzsgésrõl és tett ÚGY bejelentést a hatóságoknál?

Ehelyett lopnak, személyiséggel élnek vissza, hamis katonai parancsokat adnak ki, újabb betörést követnek el...

Felmerül az is, hogy miért nem veszi észre egyetlen csillagász sem a Hold problémáját, vagy bárki a hatalmas lézernyalábot...

De hogy aztán hogy magyarázzák ki a Hivatali Jármû Illetéktelen Használatát, és a Tömeges Emberrablást - azt megnézném!


Baki:

- a sulikirály a végén az összecsapásban viselia koronáját, pedig azta film elején átfestették a következõ sulikirálynak
- a végén a kiccsávó azt mondja a másik kiccsávónak "felejtsd el amit mondtam, ne csak úgy dobd, hanem célozz" - csakhogy ilyesmit a filmben sosem mondott!
2012 jún. 16. - 21:23:16
2012 jún. 16. - 21:23:16
Korrekt kis filmecske, méltó a sorozathoz, bár látszik miért sokkal rövidebbek a részek.

Amire közben tutira rájöttem, hogy hiába keresem a kedvencem a kölykök között, nálam a diri a nyerõ :)
szavazat: 10/10 2012 máj. 30. - 18:08:35
2012 máj. 30. - 18:08:35
Júniusban ezt a filmet is adni fogják a Disneyben.
2012 jan. 22. - 13:16:29
2012 jan. 22. - 13:16:29
A rajzfilmsorozatot néztem régen, de ezt még nem láttam, ideje bepótolni. :D